2. kapitola 15

6.8K 252 2
                                    

,,Takže ti vyznal lásku a ty si neurobila nič?" spýtala sa Kata na ďalší deň, keď mi pomáhala baliť oblečenie na náš výlet.
,,Neviem či mi ju vyznal. Ničomu nechápem a rozhodne nie jeho slovám zo včera," odmlčala som sa a v hlave si opäť prehrávala včerajšiu cestu autom. ...ako som sa ťa pred všetkými zastal a tak nevedomky ukázal, že ťa milujem...len kvôli tebe...som si ťa tak zkurvene neobľubil... Tie slová som si v hlave opakovala dookola až kým mi nedošlo, že moja najlepšia kamarátka má pravdu s tým, že sa do mňa Sebastián Siga zaľúbil.
,,Aj keby, už je neskoro," zašepkala som po dlhej odmlke. Nesúhlasne pokrútila hlavou.
,,Nie Lara, stále je čas. Ešte vždy sa môžeš zodvihnúť a bežať to napraviť, lebo keď sa z Badboya stane dobrý a milý chlapec len kvôli dievčaťu, niečo to znamená. Znamená to veľa."
,,Naposledy ma poslal do haja a sakra vôbec ho nezaujímalo, že som sa rozplakala," odvrkla som jej a do ruksaku pribalila niekoľko balíkov vreckoviek, čokolád a fľašku tvrdého domáceho.
,,Možno by si to mala vyskúšať aj za cenu, že by ťa opäť poslal preč. Mala by si istotu, že ty si skúsila všetko," povedala a odpila si z piva, ktoré neviem odkiaľ zobrala. Bola ako všetky tie baby z amerických romantických sračiek, ktoré popíjali víno (v jej prípade pivo) a radili svojim najlepším kamarátkam čo ďalej.
,,I tak nemám čas. Za pár hodín odchádzame." Len pokrútila hlavou.
,,Nik nepovedal, že musíme odísť dnes. Takže zdvihni tu tvoju chutnú riť a bež za Darling." Len som na ňu pozrela a z jej oči sa snažila vyčítať všetky emócie. ,,Myslím to vážne. Pokiaľ máš byť šťastná s polobohom chodiacim po tejto planéte, tak nech. Prajem ti to a keď budeš šťastná ty, budem aj ja. Lebo tak to najlepšie kamarátky robia." Nestihla dopovedať posledné hlásky, keď som ju zovrela v pevnom objatí.
Po chvíli som sa od nej odtiahla a vybehla z domu. Býval o niekoľko ulíc ďalej, ale to mi v ničom nebránilo a keď som zadychaná zastala pred jeho domom, srdce mi vynechalo niekoľko úderov.

Och, DarlingWhere stories live. Discover now