『Please stop』

By Kpoparmy307

28.5K 3.1K 2.7K

В гимназията, Шяоджун е бил тормозен от Хендери. Седем години по-късно ролите им се разменят. More

¦0¦
¦1¦
¦2¦
¦3¦
¦4¦
¦5¦
¦6¦
¦7¦
¦8¦
¦9¦
¦10¦
¦11¦
¦12¦
¦13¦
¦14¦
¦15¦
¦16¦
¦17¦
¦18¦
¦19¦
¦20¦
¦21¦
¦22¦
¦23¦
¦24¦
¦25¦
¦26¦
¦27¦
¦28¦
¦29¦
¦31¦
¦32¦
¦33¦
¦34¦
¦35¦
¦36¦
¦37¦
¦38¦
¦39¦
¦40¦
¦41¦
¦42¦
¦43¦
¦44¦
¦45¦
¦46¦
¦47¦
¦48¦
¦49¦
¦50¦
¦51¦
¦52¦
¦53¦
¦54¦
¦55¦
¦56¦
¦57¦
¦58¦
¦59¦

¦30¦

450 53 20
By Kpoparmy307

Шяоджун държеше здраво по-малкия за ръката, карайки го да се колкото се може по-близо до себе си. Нямаше да позволи на Лукас да го докосне нито с пръст. Щеше да пази Янг и нямаше да позволи нещо да му се случи.

-Не знаех, че си решил да учиш, Лукас. Ако знаех, бих се помолил на лекторите да ти пишат поне тройка, за да минеш. Знам, че не си много добър в това да учиш.-подигра му се той, гледайки го със самодоволна и надменна усмивка.

-Много забавно, Шяоджун, но си имам собствени начини, за да минавам. Дори да не ти се вярва, аз отдавна съмзапочнал да уча и вече не съм толкова зле.-похвали се Юкхей, отвърщайки на усмивката му със същата.-А и ми е чудно, защо веднага се захапваш с мен? Недей с лошо, Шяоджуни. Аз само те бях поздравил.

-Поздрав ама друг път.-озъби се той, доближавайки се малко до по-високия.-Недей си помисля отново да закачаш Янг. Чу ли ме?!

-Чухте много ясно, но какво ще стане, ако него направя? Ще ми направиш ли нещо, ако реша отново да се занимавам с ЯнгЯнг? М? Какво толкова ще ми направиш, Шяодж...

В следващия момент, по-големия русокоско вдигна дясната си ръка във въздуха, удряйки силен шамар на Лукас, карайки го да залитне назад. По-високия за малко щеше да падне, но за негово щастие успя да запази равновесие.

-Шяоджун!-изръмжа гърлено той и тъкмо щеше да се приближи до по-големия русокоско, но тогава Хендери му се изпречи на пътя.-Хендери, махни се! Това е между мен и Шяоджун! Ти недей се меси в нашите работи!

-Щом Шяоджун е замесен, то тогава ще се меся!-отвърна му чернокосия, гледайки го кръвнишки.-Няма да ти позволя да направиш нещо на Шяоджун.

Очите на Джун се разшириха, щом чу това. Внезапно сърцето му забърза ритъма си, стана му ужасно горещо и започваше да става червен като домат. Не можеше да повярва, че другия успя да го докара до това положение само с няколко глупави и сладникави изречения. Какво се случваше с него?!

Той стисна по-силно ръката на по-малкото момче, след което се обърна с гръб към всички, тръгвайки на някъде и дърпайки ЯнгЯнг заедно със себе си. Налагаше му се да се махне колкото се можеше по-далече от Хендери или сърцето му щеше да се пръсне.

Чернокосия ги проследи с тъжен поглед, докато накрая двете момчета не изчезнаха от полезрението му. Той се обърна към Лукас, нацупвайки се и по този начин успя напълно да го обърка.

-Защо се цупиш? Нямаше ли да се бием или пък поне да се скараме? Може и да си кажим по някоя друга обида, така че да бъде по-истинско.

-Не ми е до това.-въздъхна уморено той, с което още повече обърка другото момче, което се взираше учудено в него.-Става ли просто да не се доближаваш до Шяоджун? Не искам да му се случи нещо лошо.

-Какво?!-почти извика Юкхей, опитвайки се все още да разбере какво се случваше.-Защо толкова много се интересуваш от Шяоджун и защо, по дяволите, ти пука дали ще му направя нещо и дали ще го нараня?! Какъв ти е той? Брат? Братовчед? Учител?

-Аз и Шяоджун имаме доста дълго минало.-започна да разказва той, а другия го слушаше заинтересовано. Щом той свърши с разказването, по-високия го гледаше намръщено.-Накратко аз обърках всичко.

-Така е, объркал си всичко, но може и всичко да се оправи много бързо и лесно.

Чувайки това, Хендери погледна изненадно към брюнета. Беше ли възможно това? Можеше ли наистина да спечели Шяоджун лесно?

-Какво имаш в предвид?

-Шяоджун може да бъде твой и само твой, ако в картинката ви не се меси ЯнгЯнг. Твоят проблем е  ЯнгЯнг и аз бих могъл с голямо удоволствие да ти помогна.-подла усмивка заигра на лицето на по-високия, което изобщо не му се хареса.

-Как би ми помогнал?

-Разбериме, ти искаш Шяоджун, защото го обичаш, а аз искам Янг. Ако успеем да ги разделим един от друг, ти ще можеш да бъдеш с Шяоджун, а аз с Янг.

-Но ти нали излизаш с Джънгу?! Как така ще получиш ЯнгЯнг?!

-Това са си мои работи, Хендери, те теб не те засягат. Важното за теб сега е това Шяоджун да се отдалечи от Янг и да се влюби в теб.

°•°•°•°•°•°•°•°

-Джуни, няма ли да спрем най-после? Никой няма зад нас.-попита леко задъхано по-малкия, опитвайки се да спазва темпото на другия, което не си беше бавно.

Двамата бяха бягали из кампоса вече около десет минути, движейки се бързо, което доста измори Янг. Когато чу какво каза по-малкия, Шяоджун се спря на място, пускайки ръката му. Огледа се наоколо, за да провери къде се намираха и дали наистина някой от останалиете двама не ги бяха последвали.

-Защо така изведнъж ме дръп-на?-попита уморено Янг,след което се наведе, клякайки малко, и се подпря на колената си. Беше се изморил доста.

-Ами аз-аз...-той замълча. Замисли се какво да му каже на другия и дали да му сподели за странното състояние, в което бе вкаран от Хендери.

-Ти какво?-по-малкото момче смръщи вежди и нацупи сладко устни.-Защо имам чувстовото, че ти криеш нещо от мен?

-Н-не крия нищо пт теб Ян...

-Криеш! Гласа ти трепери!-извика му ядосано ЯнгЯнг, а в гласа му се усещаше още и нотка тъга, която го натъжаваше.-Защо криеш неща от мен, Шяоджун!? Какво толкова много те тревожи, че да не можеш да ми сподели!?

-Янги, аз...

-Не се опитвай отново да ме лъжеш! Усещам, че ще ме излъжеш! Недей се хаби! Прос...

По-малкия веднага замълча, когато усети устните на по-големия да целуват неговите. Той моментално забрави за цялата си насъбрала гняв и побърза да му отвърне, обвивайки ръцете си около врата му и притискайки се към него.

Джун уви едната си ръка около кръста му, а другата постави на тила му, заравяйки пръстите си в прекрасната му руса коса. 

След няколко секунди, двамата се отделиха от целувката, вглеждайки се в очите на другия и загубвайки се в тях.

-Брат ми иска да се запознае с гаджето ми.-сподели по-големия.-Проблема обаче е, че Джони хьонг ме бе видял с Хендери и аз го бях представил като мое гадже.

-Какво?! Защо си го направил?!-попита сърдито Янг, цупейки се.

-Направих го, защото човека, в който Хендери е влюбен, се оказа гаджето на Джони хьонг. Стана ми тъжно за него и реших да се направя на негово гадже, но Джони хьонг веднага е изклюкарил всичко на брат ми и сега съм в това положение.-въздъхна изморено той, а другия постави бърза целувка върху устните му.

-Ще измислим заедно решение на проблема.-отвърна му Янг и отново го целуна, но този път за по-дълго.

°•°•°•°•°•°•°•°
Извинявам се, че отново качвам късно😅
❤️❤️❤️

Continue Reading

You'll Also Like

123K 7K 71
Продължението на He is the devil! След като Ванеса изчезва, мафията се разпада. Гилински тръгва да я търси, но без успех. Тейлър заминава, защото не...
50.9K 3.6K 35
Кралство Самора е съвкупност от острови, за които почти никой не знае. То има своите традиции, които трябва да бъдат спазвани. Всеки принц, навършил...
41.6K 4.2K 89
Техьонг вижда същността на Кук от пръв поглед- той е огнено бедствие. Кук не просто е брат на най-добрия приятел на Те, но сякаш винаги успява да вид...
244K 9.8K 40
"Имам нужда от някого, който е невинен и непорочен. И аз знам точно къде да намеря моето малко, неопетнено момиченце." ИСТОРИЯТА Е ПРЕВОД! Всички пр...