¦26¦

529 58 67
                                    

Кун и Сиченг гледаха с широко отворени очи чернокосия, което само го накара да се почувства по-неловко. Беше им разказал всичко, което се бе случило между него и Шяоджун в хотела и за това как е започнала цялата каша в живота на Джун.

-Няма ли да кажете нещо?-попита той, но отговор не последва. Беше свършил с разказването преди пет минути, а другите двама единствено седяха на едно място и го гледаха безизразно.-Ехо? Чувате ли ме?

-Ти си пълен задник!-възкликнаха в един глас другите двама, карайки го да въздъхне.-Не можем да повярваме, че сме ти приятели и те защитавахме.

-Знам, знам. Аз съм ужасен и нямам право да живея, но все пак искам да се променя. Не искам да наранявам повече Шяоджун.-той наведе виновно глава надолу, гледайки цялата бъркотия на пода им.-Кун,кога последно си поръчахме пица?

Русокосия китаец смръщи вежди, замисляйки се над въпроса му. След като се сети за отговора, се усмихна широко.

-Преди месец!-възкликна той.

Хендери вдигна погледна нагоре, поглеждайки го разтревожено.

-Май трябва да почистим стаята си в скоро време.-каза той, карайки съквартиранта си да се намръщи.

-Но защо?

-Защото тук е по-зле и от сметище!-почти извика УинУин в ухото на гаджето си, карайки го да си запуши ушите.-Как, за бога, успявате да живеете на подобно място!? Коша ви за пране сигурно вече е радиоактивен!

Другите двама погледнаха към една от купчините с дрехи и се намръщиха.

-Ако е радиоактивен, то ние няма как да разберем. Не помним, в която купчина беше.-каза Кун и погледна към разочарованото си гадже.

Уин клатеше изморено глава, докато в същото време разтриваше нежно слепоочията си. Вече започваше да го боли главата от тези глупаци.

-Кун, ти не беше преди такъв! Преди не можеше да търпиш неподредено. Какво се случи, по дяволите?!-попита отчаяно той, а другия само се почеса зад врата.

-Ами Хендери не можеше изобщо да поддържа чисто и накрая на мен ми писна.

-Хендери, ставай веднага и започвай да чистиш! Искам всичко да е излъскано!-извика силно Сиченг и стана от мястото си до любимия си.

Щом чу това, чернокосия се намръщи и го погледна объркано. Защо той трябваше да чисти? Ами Кун? Сиченг къде го беше забравил?

『Please stop』Where stories live. Discover now