¦47¦

309 35 28
                                    

Шяоджун вървеше малко по-назад от брат си и японеца, които вървяха хванати за ръце и разглеждаха щандовете около тях. На лицето му имаше малка усмивка, която бе породена от щастието на двамата по-големи. Още от малък бе свикнал да вижда другите двама заедно и именно затова нямаше проблем с еднополовите връзки, дори когато все още харесваше момичета. Но постепенно започна да иска и той да има връзка като на брат си. Откакто започна да харесва Хендери, бе започнал да си въобразява как двамата са заедно и са щастливи като Юта и Тейонг.

 Това обаче се промени с времето. Хендери не отвърна на чувствата му тогава, а се подигра със сексуалността му, което го доведе до мислите, че той не заслужава да има подобна любов в живота си и че не всеки може да бъде с този, в когото се е влюбил.

След като срещна ЯнгЯнг, мислите му за идеална връзка отново започнаха да се въртят около него, но и те бяха бързо разбити. Може би не беше добра идея да се влюбва веднага в първото момче, с което се запозна в новото си училище, а още повече в момчето, на един от най-гадните хора в училището. Но за негово съжаление, чувствата му решиха да си поиграят с него и не можаха да пуснат по-малкото момче да си отиде. 

Така се озова влюбен в ЯнгЯнг и Хендери едновременно. Това му коства доста нерви и главоболия, но ако успее да обеди другите двама да се разбират, може и да опита да ги накара да станат...тройка? Така ли се водеха? 

-Джуни, къде се загуби?-попита го брат му, гледайки го с лека усмивка.

Щом го чу, китаецът излезе от мислите си и го погледна невинно с големите си тъмни очи. Виждайки го, русокосият кореец се засмя без глас и постави ръката си на главата му, разрошвайки косата му. 

-Хьонг, остави ми.-засмя се Шяоджун, но все пак не направи нищо, за да махне ръката на другия от себе си. Да си признае, обичаше брат му да му прави така. Успокояваше се от неговото докосване.

-Ако не знаех, че сте братя, щях да изревнувам от близостта ви.-обади се Накамото, привличайки вниманието им.

Двамата братя се обърнаха към него, усмихвайки му се, след което Те се отдели от по-малкото момче и се приближи до него. Преметна едната си ръка върху раменете му, след което доближи лицето си до ухото му, започвайки да му шепти нещо, което накара червенокосият японец да се усмихне доволно.

『Please stop』Where stories live. Discover now