¦0¦

1.5K 84 83
                                    

Хендери влезе в класната стая твърде рано от обичайното и се огледа, търсейки определен човек в стаята. Както си и мислеше момчето, което очакваше да види беше точно там където трябваше, а именно на чина си заспало със слушалки в ушите и изобщо не подозиращо за присъствието на чернокосия.

Той се приближи до заспалото момче, сядайки на свободното място до него. Наведе се до ухото му, след което облиза и захапа малка част от него, карайки заспалото момче да се стресне и се обърне към него. То погледна към Хендери и в очите му веднага се появи страх, махна слушалките си от ушите и леко се отдръпна от чернокосия.

-Х-Хендери, з-защо си тук толкова рано? Н-никога не идваш толкова рано.-говореше тихо то, а в гласа му се усещаше колко бе изплашено.

-Днес реших да дойда по-рано. Все пак знам, че ти обичаш да идваш много рано, Шяоджуни, и затова поисках да бъда добър съученик и да ти правя компания.-каза Хендери с зла усмивка на лицето, което накара другото момче да стане от мястото си и да тръгне към изхода, но силната му ръка го спря. Той го притисна към стената грубо, удряйки гърба му в твърдата стена.

Шяоджун изкимтя от болка при удара. Колебливо погледна чернокосото момче в очите.

-М-моля те, н-недей!-помоли го той, а в очите му вече имаше сълзи.

-Какво има, Шяоджуни? Просто ще ти доставя малко удоволствие. Нали това харесвате вие гейовете, зубарче.-чернокосия хвана члена му, натискайки го грубо,карайки другия да изстене звучно.-Виждаш ли? На такива педали като теб им е толкова приятно нали?

Хендери отново приложи натиск върху члена на другия, спечелвайки си още един стон. Той се усмихна злобно, след това пъхна едната си ръка под ризата на другото момче. Започна да шава по цялото му тяло, карайки го да стене неудържимо, а от очите му да текат сълзи.

-Защо плачеш, зубар?-попита го надменно той.-Не си ли искал винаги да имаш такава близост с някое момче, а? Не може да не си си мечтал някое момче да те докосва по този начин. Да те докосва точно така както аз те докосвам в момента.

-М-моля те...с-спри.

-Защо, Шяоджун, не ти ли харесва? Всеки гей не харесва ли да прави перверзни неща с други мъже?-той извади ръката си от под ризата му и започна да разкопчава въпросната дреха.-Да не би да го правя грешно? Трябва да ти разкопчея ризата, за да мога да ти виждам тялото ли, Шяоджуни?

『Please stop』Where stories live. Discover now