¦20¦

562 63 48
                                    

Ръцете на русокосия се спуснаха се надолу по голите гърди на чернокосия, стигайки до дънките му. Започна да ги дърпа към себе си, искайки така да покаже на другия, че не може повече да издържа и иска да се отърве от тях. Хендери веднага го разбра, но предпочете другия да го стори.

-Х-хендери! Д-дънките!-изръмжа Джун и дръпна по-силно дънките му,при което копчето се откопча.

Щом видя това, русия бързо дръпна ципа, след което започна да дърпа дънките му надолу. Трябваше да махне тези проклети дънки от него.Чернокосия му помогна да ги свали, като пусна косата му и рязко ги дръпна надолу, махайки ги от себе си.

-Хендери.-простена Шяоджун щом се отдели от устните му.

Вдигна едната си ръка и постави пръста си върху устните на другото момче. Прехапа свойте устни щом усети как другия започна да целува пръста му. Ах, тези меки устни.

Смъкна пръста си надолу по устните му, след това по врата му, стигайки до гърдите му. Започна да прави кръгчета върху тях.

-Не мога да повярвам вече точно ти направи това в момента.-той погледна в очите на другия, хващайки брадичката му с другата си ръка.-Погледни ме в очите и спри да се срамуваш от това, което правиш. Просто го приеми.

Той се усмихна и тъкмо щеше да целуне чернокосото момче, когато то не се отдели от него,изненадвайки го. Хендери започна да се облича, което напълно раздразни.

-Хендери!-развика се Джун и слезе от мивката, доближавайки се до другия, който току-що си беше обул дънките.-Какво правиш, по дяволите?!

-Обличам се. Това не биваше да става. Нека забравим.-каза чернокосия и облече ризата си, започвайки да я закопчава.

Щом чу това русокосия онемя. Отново тези думи. Отново чу тези думи от устните на същия човек. Тези думи, който го бяха наранили преди години.

-Пак това. Пак ми казваш да забравя, но този път си трезвен, за бога!

-Какво? За какво говориш, Шяоджун?-попита объркано Хендери, поглеждайки към другия.

-Ти не помниш. Но аз помня. Помня, по дяволите! Ти си виновен за всичко, ти и твойте ужасни постъпки! Винаги си ти!-русокосия удари силно другия по рамото, след което взе дрехите си. Бързо си обу дънките и само наметна ризата си, излизайки от тоалетните и след това от клуба.

『Please stop』Where stories live. Discover now