¦8¦

669 74 80
                                    

Щом видя колата на съквартиранта си, Сиченг вдигна ръката си, започвайки да ръкомаха, искайки да привлече вниманието му.

-Какво правиш?-попита Кун, не разбирайки защо гаджето му ръкомахаше.

-Опитвам се да привлека вниманието на Джехьон.

-И затова размахваш ръце като откачен?-обади се Хендери, спечелвайки си гневен поглед от УинУин.-Не ме гледай така! Ти ръкомахаш като луд, не съм излъгал. А и Джехьон ще ни види, не сме толкова ниски.

Сиченг продължи да гледа гневно към Хендери, след което го измести към гаджето си.

-Ако ти не удариш най-добрия си приятел, аз ще го направя. Не, по-скоро ще го убия.

-Сиченги, не преувеличаваш ли малко с...-Кун замлъкна щом Уин го погледна на кръв. Той се обърна към приятелят си и го удари леко, при което Хендери се престори, че бе удари много силно.-Хендери, недей да говориш никога повече така на моето скъпо, прекрасно, невероятно, неповторимо, уникално, великолепно, прелестно, красиво, приказно  и превъзходно гадже!

Щом чу всичко, което приятелят му бе казал, Хендери се намръщи и погледна скептично към него. Сериозно ли му трябваше на Кун всеки пък, когато станеше дума за Сиченг да добавя толкова много ненужни комплименти. Защо толкова много го възхваляваше?

Той кимна, показвайки че е разбрал, защото изобщо не му беше до това сега да се разправя със съквартиранта си и гаджето му.

-Джехьон ме видя.-съобщи им Уин и се загледа в спиращата до тях кола. Единия прозорец на колата се отвори бавно, при което той се наведе леко, за да види момчето вътре в колата.-Здравей, Дже!

Лилавокосото момче вътре гледаше към другите трима доста объркано, не разбирайки защо Хендери и Кун бяха тук.

-Защо и те са тук?-попита той.

-Ами как да ти го обясни...-започна Сиченг, но бе прекъснат от Хендери.

-Понеже Сиченг беше в нашата стая и той ни сподели, че ще ходи на рожденния ден на гаджето ти заедно с теб и също сподели че този рожден ден ще бъде в някакъв клуб, при което ревността на Кун веднага се обади и той стана, сграбчи ме за ръката, завличайки ме с него и заяви твърдо че и двамата ще идваме на партито за рождения ден на гаджето ти.-каза на един дъх Хендери, след което по-бърза да си поеми въздух.

『Please stop』Where stories live. Discover now