¦25¦

558 61 27
                                    

Шяоджун отвори вратата на апартамента си, след което въздъхна уморено. Цялото това нещо с Хендери го умори толкова и сега единствено искаше да влезе под завивките на леглото си и да заспи. Изобщо не му се мислеше за учене или за това да води някоя лекция с някой от лекторите.

Той пристъпи навътре в дома си и внезапно чу силен вик. Веднага разпозна гласа и се затича към кухнята, от където се чуваше. Очите му се разшириха от гледката.

Видя ЯнгЯнг да държи дясната си ръка, от която се стичаше струя кръв. Очите на по-малкия бяха затворени и от тях падаха многобройни сълзи. На земята имаше две стъклени счупени чинии, поради което Джун веднага разбра какво бе станало.

Приближи се до Янг, който от своя страна изобщо не усети присъствието му. Обви внимателно ръката си около тази на по-малкия, от която се стичаше кръв. Това му действие накара другия да подскоци леко.

-Д-джун.-изкимтя ЯнгЯнг и махна лявата си ръка от дясната, за да може да покаже раната на другото момче.

Шяоджун погледна въпросната рано, беше доста голяма, но за щастие не беше дълбока. Той се усмихна на другия и го целуна нежно по челото.

-Спокойно, Янги, недей плачи. Ела да я превържем.-каза той, а по-малкото момче кимна.

Джун го поведе към мивката, пускайки водата и започвайки да мие внимателно нараненото място. След това настани другото момче да седне на един от столовете и побърза да вземе малката си аптечка и да започне да промива раната. Седна на стол близо до малкия и взе едно памуче напоено с кислородна вода, след което започна да почиства раната. Когато вече бе готов с промиването на раната, взе една марля и започна да я увива около ръката на по-малкия, завързвайки я здраво накрая.

Той вдигна погледа си към все още насълзените очи на ЯнгЯнг и поклати леко глава. Доближи се повече до него и започна да целува лицето му, изпивайки всяка една от стичащите се сълзи.

-Ш-Шяоджун, н-недей.-изхлипа тихо Янг, с което привлече вниманието му.

По-големия се усмихна леко при вида на зачервеното лице на другия. Наведе се малко по-надолу и улови устните му в целувка.

Целуваше нежно и бавно устните му, искайки да успокои по-малкото момче от шока, в който се намираше. Той облиза леко долната му устна, при което Янг веднага разтвори устни, давайки му вход.

『Please stop』Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu