¦34¦

384 49 60
                                    

Хендери погледна въпросително към по-големия русокос, чакайки го да продължи да говори.

-Как трябва да ти върна жеста?-реши се да попита той, усмихвайки се леко.

Джун си пое дълбоко дъх, след което въздъхна. Трябваше да измисли добре как да каже на чернокосия.

-Оказа се, че брат ми познава Тен, а гаджето на Тен-Джони, е най-добрият му приятел.-започна той, но веднага бе прекъснат от учудения Хендери.

-Брат ти познава Тен и Джони хьонг! Сигурно за това Джони хьонг ми се ядоса когато се видяхме.-коментира чернокосия, изнервяйки ЯнгЯнг и карайки Шяоджун да кимне в съгласие.

По-малкото момче стисна ръцете си в юмруци и започна да гледа яростно по-големия пред себе си. Не можеше да повярва колко нагъл бе другия. Не стига, че бе пребил Шяоджун до стигане в болница, а сега се правеше на ударен и искаше от Джун да му прости и да му се остави. Този бе пълен задник.

-Разбира се, че би ти се ядосал! Та ти си вкарал Шяоджун в болница и то само защото си пада по момчета! Ти не си в ред, за да направиш подобно нещо!-изръмжа той и бутна чернокосия, карайки го леко да залитне, но успя да запази равновесие.-Ти кучи сине!

Шяоджун бързо реагира и хвана по-малкото момче за кръста и го задърпа към себе си, така че да не е близо до чернокосия. Притисна го към себе си и започна тихо да шепти в ухото му, опитвайки се да го успокои.

-Янги, спокойно, миличък.-той целуна мястото малко под ухото му.-Недей се ядосва.

Това му действие бе положително и успяваше да успокои по-малкия русокос. ЯнгЯнг бе започнал да се успокоява, но Хендери започваше да се ядосва. Чернокосия се бе намръщил и гледаше неодобрително интимността между другите две момчета.

На Хендери изобщо не му беше приятно да гледа как любимият му целува, прегръща или пък говори сладко на други освен него. Чувстваше как гнева го обземаше, а ревността направо го изяждаше.

Пое си дълбоко въздух и реши да игнорира пристъпите си на ревност и гняв. Той прехапа вътрешната страна на бузата си и сведе погледа си надолу, не можейки да понася гледката пред себе си.

Джун усети неловката атмосфера, която се бе настанила между тях тримата. Вдигна погледа си от по-малкия русокос и погледна към чернокосия, забелязвайки странното му държание. Отдели се от ЯнгЯнг и се изкашля, привличайки вниманието на другите двама.

『Please stop』Where stories live. Discover now