¦14¦

601 64 47
                                    

~4 години по-рано~

Шяоджун погледна сградата на новото си училище, преглътна звучно и затвори очите си. Представи си образа на Хендери как го удря и веднага отвори очите си. Хвана се за корема, усещайки болката от онзи ден.

-Защо го направи, Хендери?-прошепна си тихо той, след което вдигна поглед към сградата пред себе си. Тръгна напред към нея несигурно. Не знаеше защо, но изобщо не мислеше, че ще му хареса това място.

-Не бягай!

-Ще те пипнем!

Чуха се силни викове зад него и в следващия момент усети как някой се блъсна в него, при което двамата паднаха на земята. Шяоджун разтърси глава, след което се обърна към момчето, което го бе бутнало.

До него седеше момче със златисторуса коса, която влизаше в очите му. Малко по-дребничък беше от него. Беше облечен със същата униформа, като тази на Джун, което означаваше, че явно му беше съученик. На косата си имаше закачена фиба.

-Извинявай, не исках да те...-заговори момчето, но млъкна когато го погледна. Изведнъж се изчерви и заби погледа си в земята.-Много съжалявам, че бутнах. Не исках да го направя.

Изведнъж някой сграбчи ръката на дребното златисторусо момче и го дръпна рязко, вдигайки го на крака. То изпищя силно от болка и се опита да се измъкне от захвата на другия, но не можеше.

-Пусни ме, Дино!-изпищя момчето, което бе бутнало Шяоджун.

-Няма да стане, ЯнгЯнг!-извика насреща му другия и видимо си личеше как затегна захвата си. Това момче също носеше униформата на училището, но малко по-раздърпана и леко скъсана на някой места. Косата му беше черна и почти скриваше очите му.

-Пусни го, Дино.-обади се друго момче, което беше по-високо от тях, както и от Джун. Имаше тъмнокафява коса залисана на една страна.

Той също носеше униформата на училището, но доста по-скъсана от тази на чернокосия. Ръкавите на ризата му, по които едва се намираше здраво място, бяха навити откривайки мускулестите му ръце. На лявата си ръка имаше завързана черна кърпа за глава, а малко по-надолу се виждаше голяма татуировка на череп.

Той клекна, за да може да погледне момчето със златистата коса в очите. Хвана брадичката му, не позволявайки му да извърни погледа си.

『Please stop』Where stories live. Discover now