¦21¦

561 61 33
                                    

ЯнгЯнг движеше главата си надолу-нагоре по пениса на другия, поемайки цялата му дължина.

-Янги!-изстена Джун и зарови пръстите си в косата му, стискайки няколко кичура в шепата си.

Шяоджун го дръпна за косата, карайки го да се отдели от члена му. Дръпна го към лицето си, целувайки жадно устните му.

По-малкия изкимтя в целувката щом усети как другия захапа леко долната му устна. Той разтвори устните си, давайки на другия да прави каквото си поиска.

Джун смъкна едната си ръка надолу по гърба му и го натисна, така че да се приближи още повече до него. Възползва се от даденият му вход и започна да облизва всяко едно малко кътче от устата му, след което обви езика си около неговия.

-Ш-шяоджун! И-искам те!-изстена силно Янг щом двамата се отделиха един от друг поради липса на въздух.

-Трябва да те подготвя.-каза по-големия преди да зарови лицето си във врата му, започвайки да хапе и смуче кожата му.

-Ах,н-недей ме...ах, по-подготвяй. Ж-желая те, Дж-джуни!

ЯнгЯнг хвана лицето му в шепите си, отделяйки го от врата си. Наведе се и засмука устните му, а другия обви ръцете си около кръста му.

Без да предупреждава другото момче, Шяоджун преобърна местата им, като сега се намираше над по-малкия. Той раздалечи краката му и се намести между тях. След това подаде три пръста към устните му.

Янг в първия момент се възпротиви, но възбудата вече му беше в твърде много и не можеше да търпи повече. Той засмука пръстите му, увиваше езика си добре около всеки един от тях, за да е сигурен, че са добре навлажнени.

-Имаш ли още да си играеш с пръстите ми, Янги? Мислех, че нямаш търпение да вляза вътре в теб.-каза по-големия с дрезгав глас, надявайки се така да подразни малко другия и в същото време да го възбуди още повече.

Така и стана, златокоското вече не можеше да издържа и махна пръстите на другия от устата си. Той сам взе единия и саморъчно го вкара вътре в себе си, започвайки бавно да го движи.

-Моля скъп Янги, май е твърде нетърпелив, а?-по-малкото момче измънка нещо, което Джун прие за съгласие.-Добре тогава. Ще забързаме нещата.

Той започна да движи по-бързо пръста си и внезапно прибави втори, започвайки да ги движи още по-бързо,карайки другия да стисне чаршафите под тях. Не след дълго по-големия вкара и третия си пръст, задвижвайки го бързо вътре в момчето под него.

『Please stop』Where stories live. Discover now