¦45¦

257 33 36
                                    

Хендери тъкмо бе свършил с лекциите си за днес и смяташе да се прибере в общежитието. Чувстваше се ужасно уморен от днескашният си график, който започваше от седем и половина сутринта до пет вечерта, но по-лошото беше, че лекциите му бяха с най-гадните му преподаватели. Имаше чувството, че тези хора го мразеха.

Зави надясно по коридора и щом видя стълбите, се усмихна широко. Толкова много се радваше, че скоро щеше да излезе от тази сграда. Тъкмо бе стигнал стълбите, когато някой го сграбчи за ръката и го задърпа в обратната посока.

Той се обърна назад, за да види кой го отвличаше сега и дали си струва да не се измъкне от захвата му. Когато го направи, видя ЯнгЯнг, което го накара да се намръщи и да се обърка.

-ЯнгЯнг? Какво има? Защо ме дърпаш?-попита объркано по-малкия, който не му отговори.-ЯнгЯнг?

Отново не получи отговор, което го накара да се намръщи.

Русокосият продължи да го дърпа на някъде, докато двамата не стигнаха мъжката тоалетна. Янг го бутна към едната стена, след което заключи вратата. Обърна се към по-големия и го погледна ядосано.

-Какво има, ЯнгЯнг? Защо ме доведе тук?-попита за пореден път Хендери, като този път скръсти ръце пред гърдите си. Не разбираше какво го бе прихванало по-малкия, но го намираше за много странно.

-Ти си виновен!-изръмжа насреща му русокосият, приближавайки се до него.

Янг го сграбчи за яката и го дръпна надолу, колкото да може да се гледат по-добре в очите. 

-За какво пък съм виновен аз?!-почти извика чернокосият. В гласът му се усещаше колко много бе объркан и това, че изобщо не разбираше какво се случваше в момента.

-Ти го накара!

-Кой какво съм накарал?!

-Той спря да ми пише и да отговаря на съобщенията ми заради теб!

-Кой?!

-Не се прави на ударен! Много добре знаеш за кого говоря!

-Не се правя! Аз съм си ударен!-чувайки думите си, Хендери поклати глава.-Така де, объркан съм и не знам за кого ми говориш. Не съм ударен.

-Но скоро ще бъдеш!-извика по-малкия и освободи едната си ръка, доближавайки я до лицето на другия.

-По дяволите, ЯнгЯнг, за кого ми говориш?! И защо трябва аз да съм му казал да не ти отговаря?!

『Please stop』Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang