¦46¦

302 34 24
                                    

След като изпрати съобщението на ЯнгЯнг и Хендери, Шяоджун затвори очи и си отдъхна облекчено. Седна на една от пейките и започна да се оглежда, чакайки останалите да се появят. Беше решил да си почине малко от другите двама, но бе решил и да заздрави връзката си със семейството си.

Бе планирал да си почине някъде далеч от Сеул, но не му се искаше да бъде сам или да отиде в друга държава. Ето затова бе поканил брат си и гаджето му на ваканция до остров Чеджу. Избра Чеджу, защото знаеше, че това бе един от любимите острови на брат му. 

Искаше през тази почивка да направи още едно полезно нещо, освен да си събере мислите и да вземе решение за Хендери и ЯнгЯнг, да си подобри отношенията с брат си. Знаеше, че по-големият го обичаше страшно много, макар че не бяха кръвни братя. Винаги бе знаел, че Тейонг ще го защити и ще бъде до него в най-трудният му момент и затова не искаше отношенията между тях да бъдат влошени.

-Юта, ако не ми отвържеш скоро очите, ще се ядосам.-каза Тейонг, при което Джун се обърна назад, виждайки брат си и гаджето му.

Накамото бе завързал очите на корееца и бавно го водеше напред към пейката, на която бе седнал Шяоджун. Когато Юта забеляза, че китаеца гледа към тях, му помаха, усмихвайки му се сияйно.

Шяоджун се изправи и застана до пред тях, прехапвайки долната си устна. Нито той, нито японеца беше казал на Тейонг за какво става въпрос. Именно за това Джун се притесняваше от реакцията на по-големия. Не знаеше какво да очаква и дали изобщо Тейонг ще остане доволен като разбере за тяхната обща почивка.

-Юта, отговори ми.-обади се отново корееца, скръствайки ръце пред гърдите си.-Къде ме водиш, по дяволите?

-Казах ти вече, Те. Това е много хубава изненада и се надявам да ти хареса.-Накамото се усмихна и се наведе леко, целувайки го по врата.

-Юта.-измрънка Те, нацупвайки се.-Развържи ми очите.

-Добре. Само да проверя дали е всичко готово.-Юта погледна към по-малкото момче, питайки го с жестове дали бе готов.

Шяоджун отново затвори очите си и си пое дълбоко въздух, след което въздиша. Отвори очите си и кимна на японеца, казвайки му без думи, че вече е готов.

Червенокосият японец се усмихна по-широко, отвърза очите на корееца, след което се отдръпна леко отстрани, за да види по-добре реакцията на гаджето си. 

『Please stop』Where stories live. Discover now