¦2¦

803 88 73
                                    

Хендери и Кун вървяха към общата им стая и двамата изобщо не изглеждаха в добро настроение. Кун беше тъжен, защото Сиченг изобщо не се бе вързал на приятеля му, а Хендери беше ядосан, защото Сиченг отново го бе замервал с учебниците си по анатомия.

Двете момчета влязоха в стаята си и се проснаха на леглата си изморени.

-Ще си остана сам за цял живот! Без Сиченг не мога да живея! Ще се самоубия!-викаше неудържимо Кун, с което накара чернокосия да си запуши ушите.

Винаги едно и също. Сиченг отказва да прости на Кун, Кун изпада в някакъв вид странна депресия и след два дена ги виждаш да се натискат по коридорите и в тоалетните.

-Стига преиграва! След два дена пак ще си се натискате в тоалетните, не се тревожи.-увери го Хендери, след което усети нещо в джоба му да извибрира.

Той извади въпросното устройство от джоба си, което бе телефона му. Отключи го и остана доста изненадан от съобщението, което бе получил. Това бе покана за целия му випуск, за да се съберат някъде и да се поздравят.

-Ще има среща на випуска.-обади се Кун, който също явно бе получил това съобщение.-Съобщението е от випуска ни в седми клас.

-Да, разбрах. И аз го чета в момента.-той плъзна надолу, искайки да види кои бяха в списъка, защото изобщо не си спомняше с кои хора беше до седми клас.

-Не мога да повярвам, че минаха цели седем години от както бяхме седми клас. Имам чувството, че до вчера не спирахме да си говорим за това какво ще прави, за да можем да препишем при Мърмота,а сега се чудя как да не ме скъсат на изпитите.

-Това е така защото си глупав.-разсмя се той, спечелвайки си удар с възглавница.-Хей,не ме удряй! Аз само казвам истината.

-Да бе, затова аз съм с по-хубавия успех от двама ни.

-Това така, защото ти си зубър!

-Нали бях глупав?

-Глупав зубър!

Двете момчета се засмяха, след което чернокосия отново си върна вниманието към устройството в ръката си. Той забеляза едно до болка познато име и очите му се разшириха. Беше ли наистина възможно той да е в списъка?

-Не мога са повярвам. Той е в списъка! За бога, Кун, той е в списъка!-възкликна изненадано Хендери, карайки приятеля си да се учуди.

『Please stop』Where stories live. Discover now