¦39¦

369 42 37
                                    

Тейонг взе телефона си от нощното шкафче и започна да разглежда нещо на него, но се спря когато усети нечий ръце върху себе си. Ръцете се спуснаха надолу по голите му гърди, а след няколко секунди усети как устни върху врата си.

-За това ли ме последва тук?-каза той и извърна глава назад, поглеждайки японеца в очите.

Накамото се засмя тихо, след което затвори очи и сля устните си с тези на другия. Целувката не беше разгорещена, тя беше по-скоро сладка. В нея нямаше включен език, а само движение на устни.

Двамата се отделиха един от друг подари липса на въздух. Те се гледаха в очите, докато кореецът не реши да прекъсне очният контакт и да погледне отново към телефона си. Червенокосият изпуфтя, като видя какво направи другия, но все пак реши да не го коментира. Той обви ръцете си около раменете му, постави бърза целувка върху бузата му и се облегна на едното му рамо.

-Отдавна не го бяхме правили.-отбеляза той и се притисна повече към него.-Трябва по-често да крия тайните на брат ти от теб, за да може всеки път да оправяме отношенията си по този начин.-пошегува се той, като също се и засмя.

-Не сме си оправили отношенията, аз все още съм ти ядосан.-отвърна Те и се изправи, измъквайки се от ръцете му.

Русокосият се насочи към гардероба, отваряйки едната му врата. Взе един от халатите и го облече, завързвайки го здраво. След това взе друг халат и го метна на леглото близо до мястото, на което седеше японеца.

-Облечи го, Юта.-каза му, след което отново погледна телефона си.

-Ама как така си ми все още ядосан!?-възкликна Накамото, скръствайки ръце.-Ами секса?! Той нали беше за сдобряване!?

-Не, по-скоро за успокояване.-той му се усмихна леко, при което си спечели мръщене от другия.

-Да го повторим тогава! Този път обаче за сдобряване?-Юта веднага се усмихна. Скочи от леглото и се приближи до него,обвивайки ръцете си около врата му и тъкмо щеше да го целуне, когато той извърна глава настрани.-Тейонг!

-Не смятам толкова лесно да ти простя, че скри това от мен, Юта.

Тейонг избута внимателно момчето пред себе си и го остави да седне на леглото, след което чу почукване по вратата. Тръгна към нея, а другия го следеше с поглед.

『Please stop』Where stories live. Discover now