¦7¦

628 69 52
                                    

Шяоджун облегна глава на рамото на по-малкия, след което затвори очи.

-Ще спиш ли?-попита го Янг, поглеждайки го любопитно.

-Може и да си поспя за няколко минутки.-отговори Джун и несъзнателно облиза устните си, което накара малкото момче да затаи дъх и да се вгледа в тях.

ЯнгЯнг хвана с две ръце главата на другия, повдигайкия и поставяйки я в скута си. Започна да гали нежно косата му като не отделяше поглед от устните му.

-Кои бяха тези двамата и защо толкова настоятелно искаха да ме откажат от теб?-говореше си сам Янг изобщо не очаквайки отговор от някой.-Този с черната коса да не би да е някой от твойте...

-Снощи преди да ми звъннеш бях с него. Не правехме секс, но наистина смятах да правим. Просто исках да му го върна.-отговори Шяоджун и отвори очи, гледайки право към момчето срещу него.

-Т-ти си бъден? Мислех, че спиш. Друг път веднага заспиваш.-каза тихо ЯнгЯнг, а бузите поруменяха.-Не исках да те притеснявам, съжалявам.

-Янги, ти никога не ме притесняваш. Вчера когато ти звънна аз си тръгнах веднага от него само, за да дойда при теб.-Джун се усмихна сияйно и вдигната дясната си ръка, погалвайки бузата на другото момче.-Ти си най-ценният човек на света за мен, ЯнгЯнг. Запомни го!

Щом чу това, ЯнгЯнг се зачерви още повече и побърза да закрие лицето си с ръцете си. Толкова много обичаше по-големия да му казва подобни неща. Обичаше начина, по който Шяоджун го караше да се чувства специален. Обичаше самия Шяоджун.

-Не,Янги,не си скривай красивото личице от мен. Нали знаеш колко ми харесва да виждам зачервените ти бузки, срамежливата усмивка и блестящите очички, които всеки момент биха се разплака ли, но не е от тъга, а от радост.

Янг послуша другия и махна ръцете си от лицето и заби срамежливия си поглед в него.

-Обичам те, Шяоджун.-прошепна той, надявайки се да не бе чут, но за негово съжаление всичко бе чуто от по-големия.

-И аз също те обичам, Янги.

Шяоджун се надигна леко колкото да успее да стигне устните на ЯнгЯнг и ги сля със своите. Започна бавно и лениво да движи устните си, искайки напълно да се наслади на вкуса на другия. Прокара ръката си през косата му, оставяйки я на тила му.

『Please stop』Où les histoires vivent. Découvrez maintenant