¦6¦

665 73 59
                                    

-Кун, наистина ли ще продължаваме с това?!-прошепна ядосано Хендери, продължавайки да следва тихо най-добрия си приятел.

-С кое? Ние не правим нищо лошо.-отвърна му тихо Кун и отново върна вниманието си към русокосото момче пред тях.

-Ние преследваме горкото момче! Кажи ми какво в това е правилно!?-едвам успя да се спре да не извика чернокосия.  Цялото нещо, което правеха му се струваше твърде лошо и то си беше. Навлизаха в личното пространство на невинното момче, а това изобщо не беше правилно.

-Ние се опитваме да му покажем какъв отвратителен използвач е гаджето му. Ние вършим нещо много добро!

-Ние му навлизаме в личното пространство!

-Вие ми спукахте тъпанчетата!-извика ядосано ЯнгЯнг, поглеждайки към двамата по-големи.-Защо през целия ден ме преследвате?! Дори ти се опита да ми влезеш в лекцията, но добре, че бе лектора, за да ти бие шута!-той посочи към Кун, гледайки на кръв.-Вие да не сте ми някакви преследвачи!? Автограф ли ми искате, какво?!

-Ние искаме да те отървем от Шяоджун.-каза Кун и хвана ръката на по-малкия, гледайки го сериозно.-По-рано мисля, че не разбра, но моя приятел.-той посочи чернокосия, който от своя страна го изгледа объркано.-Вчера е бил сексуално нападнат от гаджето ти и зато...

-Колко пъти да ти казвам, глупако!-Янг издърпа ръката си от захвата на другия и го изгледа доста гневно.-Не ми пука Шяоджун с кой се е натискал или е правел секс! На мен не ми пречи. Също и ние с Шяоджун не излизаме.

ЯнгЯнг се обърна на другата страна и тъкмо щеше да тръгне, когато не фокусира позната фигура на Шяоджун. Той се усмихна широко и се втурна да го прегръща.

-Шяоджуни!-възкликна радостно той.-Нима вече е 13?!

-Мхм, защо да не искаш да имаш още лекции?-попита Джун подсмихвайки се леко.

-Не, няма да мога да издържа дори тези, които сега ми остават. А и изобщо не искам да виждам тези двамата повече.-оплака се той и се сгуши в момчето до себе си, забивайки глава в ризата му.

Щом чу какво каза по-малкия, Шяоджун се намръщи. За какво точно говореше Янг? Кои са тези двамата? Той повдигна поглед от ЯнгЯнг и погледна право напред, срещайки пред себе си Кун и Хендери. Усмихна се самодоволно, гледайки право към Хендери.

『Please stop』Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ