¦19¦

534 58 72
                                    

Шяоджун се притисна към чернокосия и вдигна ръцете си, вплитайки ги в косата му.

-Хендери.-изстена той с дрезгав глас в ухото му, след което го облиза.-Знаеш ли, сега си ужасно секси. Така безпомощен.

Русокосия целуна мекото на ухото му, след което го захапа. Засмука го, карайки другия да изстене силно и за прехапе устните си.

-Недей се спира. Отдай ми се напълно.

Той се отдели от него и прокара ръката си през лицето му, поставяйки я върху бузата му. Погали я леко с палец и му се подсмихна подло. Беше му толкова забавно да си играе с невинния Хендери, който никога не си бе представял да прави подобно нещо с момче.

-Ш-шяоджун, п-просто спри.-изкимтя чернокосия, не смеейки да отвори очите си и да го погледне.

-Аз не искам да спирам. Реакциите ти са наистина много възбуждащи.-той отново се наведе и сля устните им, принуждавайки другия да му отвърне.

-Шяоджун.-чу се тих глас зад тях, който беше до болка познат на русия.

Джун веднага се отдели от чернокосия и погледна назад, виждайки разплакания ЯнгЯнг да седи пред вратата и да ги наблюдава шокирано.

Той веднага се отдели от Хендери и започна бавно да се приближава до по-малкия,но Янг започна да отстъпва назад.

-Янги, аз...

-Шяоджун, моля те,не се приближавай. Искам да ме оставиш сам поне за ден.-едва се сдържаше да не заплаче другия русокос.

-Янги...

По-малкия не изчака Шяоджун да каже каквото и да е и се обърна, излизайки по най-бързия начин от тоалетните. Трябваше да се махне и да помисли. Не искаше да се държи като ревнива тинеджърка, искаше само и единствено Шяоджун да бъде само негов. Нямаше да позволи на този Хендери да му го отнеме.

Джун последи с поглед действията на другия русокос и се ядоса щом го видя да излиза. Беше го наранил и то наистина много. По дяволите, той не искаше ЯнгЯнг да изпитва болка.

Той се доближи до близката стена и я удари силно. Трябваше да си изкара гнева някак, но не биваше да го изкара на Хендери.

-Мамка му! Мамка му! Мамка му!-извика ядосано той, удряйки продължително стената пред себе си.

Чернокосия го гледаше втренчено, изпитвайки ужасното желание от по-рано в себе си. Сякаш се ядосваше от мисълта Шяоджун да се обвинява заради някой друг.

『Please stop』Where stories live. Discover now