Try To Play With Me💋 |BTS...

By DrammaBoss

9.4K 976 5.7K

Η Jessica Trevor, μια 19χρονη κοπέλα, φεύγει από την Καλιφορνια, μαζί με την οικογένεια της, με προορισμό την... More

Hi again!!
[- Cast -]
[-1-]
[-2-]
[-4-]
[-5-]
[-6-]
[-7-]
[-8-]
[-9-]
[-10-]
[-11-]
[-12-]
[-13-]
[-14-]
[-15-]
[-16-]
[-17-]
[-18-]
[-19-]
[-20-]
[-21-]
[-22-]
[-23-]
[-24-]
[-25-]
[-26-]
[-27-]
[-28-]
[-29-]
[-30-]
[-31-]
[-32-]
[-33-]
[-34-]
[-35-]
[-36-]
[-37-]
[-38-]
[-39-]
[-40-]
[-41-]
[-42-]
[-43-]
[-44-]
[-45-]
[-46-]
[-47-]
[-48-]
[-49-]
[-50-]
[-51-]
[-52-]
[-53-]
[-54-]
[-55-]
[-56-]
[-57-]
[-58-]
[-59-]
[-60-]
[-61-]
[-62-]
[-63-]
[-64-]
[-65-]
[-66-]
[-67-]
[-68-]
[-69-]
[-70-]
[-71-]
[-72-]
[-73-]
[-74-]
[-75-]
[-76-]
[-77-]
[-78-]
¡ Ενημέρωση !
[-79-]
[-80-]
[-81-]
- ΕΠΙΛΟΓΟΣ -
♡︎ Για Εσάς ♡︎

[-3-]

246 17 80
By DrammaBoss


~ Δευτέρα, πρωί ~

Έχει περάσει ένας μήνας και κάτι μέρες και τώρα είναι Οκτωμβρης, μιας και αύριο ξεκινάμε τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο. Με την Jennie κάνουμε τρελή παρέα και φυσικά την συμπαθησαν και η Lily με τον Daniel. Η Jennie έχει αλλάξει εμφάνιση αλλά μην φανταστείτε κανένα  ξεκωλο κτλ απλά τώρα είναι πιο πολύ του στυλ: φαρδύ κάτω, στενό επάνω... ή κάτι του τύπου: ροζ σύννεφα και κουνελάκια παντού!! Αλλά της πάνε!! Βέβαια μου έχει πει κάποια πράγματα γι' αυτους που της κάνουν bullying και φυσικά μου έχει δείξει και φωτογραφιες τους. Θα εύχονταν να μην είχαν γεννηθεί... θα στηριχτώ στους πιο «αδύναμους» της παρέας.

  Ξαφνικά νιώθω ένα απροσδιόριστο βάρος επάνω μου να χοροπηδάει και σηκώνομαι απότομα με αποτέλεσμα να πετάξω το τσουβάλι που είχα επάνω μου.

« ΑΟΥΤΣ!! Πας καλά;! » λέει η Lily ενώ τρίβει τον κωλο της και εγώ της απαντάω βαριεστημένα. Ναι το ξέρω ξεχειλίζει η ζωντάνια από μέσα μου.

« Καλά είμαι, εσυ;; Καλά ηλίθια είσαι;; Να με κανείς ένα με το στρώμα θες;; Άντε με την επόμενη φέρε και το ζώον μαζί σου να με ισοπεδωσετε!! »

« Σε άκουσα βλαμμενη!! » ακουω από μακριά τον Daniel να φωνάζει. Α μπα ακούει κιόλας;; Μωρε μπράβο εξέλιξη!

« Ωωωωω.... χεστηκα!! » λέω και πάω προς το μπάνιο. Ναι είμαστε πολύ αγαπημένα αδέρφια και κυρίως δεμένα...

« Φύγε ρε από πάνω μου!! » λέω στην Lily που εδώ και ώρα έχει δεθεί επανω μου και δεν λέει να ξεκολλήσει.

« Οχιιιιι!! Δε θέλω να πάω μαζί τουυυυ!! Πήγαινε με εσυ στο σχολείο με την μηχανή σου!! » μου λέει όλο παράπονα. Πφφ τελικά τα κατάφερε το ηλιθιο. Οι γονείς μας τον είχαν υποχρεωσει μιας και του πήραν μηχανή, κάτι που μετάνιωσαν αμέσως, να γίνει χρήσιμος και να την παίρνει μαζί του μιας και πάνε στο ίδιο σχολείο αλλά αυτός δεν θέλει. Του χαλαει το image λέει. Αυτός πάντα έτρεχε και έτσι την έκανε να μη θέλει να πηγαίνει μαζί του....

« Είπα όχι!! Θα πάω να πάρω την Jennie!! Δε χωράς και εσυ!! » της λέω αγανακτισμένη

« Πφφφ καλά!! » λέει μουτρωμενη και πάει στο δωμάτιο της ελευθερώνοντας με από τα δεσμά της. Λίγο ακόμα και θα έσκαγα!

  Μόλις τελειώνω και φτιάχνω τα μαλλιά μου, φοραω τα ρούχα που είχα ετοιμάσει από χθες το βράδυ. Πάλι καλά που τα πανεπιστήμια εδώ δεν σε υποχρεώνουν να φοράς στολή όπως στα σχολεία χαχαχα! Καλά τι δούλεμα φάγανε οι άλλοι για τις στολές δεν περιγράφεται! Μέχρι και φωτογραφία τους έβγαλα για να έχω να τους απειλώ!! Χιχιχιχι ειμαι κακιά το ξέρω!

  Παίρνω τα κλειδιά της μηχανής μου, την τσάντα μου και το δερματινο τζάκετ και πάω κάτω...

« ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!! » φωνάζω και γυρνάνε τρομαγμένοι να με δουν. ΑΑΑΑΑΑΑ ΚΡΕΠΕΕΕΕΕΣΣ!!! Μόλις τις βλέπω τρέχω προς τα εκεί  και αρχίζω να τρώω.

« Καλημέρα αγάπη μου!! » λέει η μαμα χαμογελαστά

« Καλημέρα Ροκι Μπαρμποα! » λέει ο γλυκος μου πατερούλης γελώντας και εγώ αυτομάτως ξινίζω τα μούτρα μου...

« Ναι οκ πεινας, το καταλάβαμε! Τώρα άσε κάτω τις κρέπες, τις έφαγες όλες!! » λέει με παράπονο ο αγαπημένος μου αδερφός και εγώ του βγάζω την γλώσσα.

« Λοιπόν εγώ φεύγω! Φιλακιαααα » τους ανακοινώνω  μόλις τελειώνω και δίνοντας σε ολους από ένα φιλάκι βγαίνω έξω από το σπίτι και πάω προς την μηχανή μου...

  Μόλις φτάνω έξω από το σπίτι της Jennie, της στέλνω μήνυμα να κατεβει και μόλις με πλησιάζει έχουμε πάλι το εξής πρόβλημα, δηλαδη άλλη μια ώρα μέχρι να ανεβεί!!

Μόλις φτάνουμε έξω από το σχολείο, το κράτημα της γίνεται πιο δυνατό γύρω από την μέση μου. Φοβάται.... λογικό.... μισώ αυτούς τους ανθρώπους που καταστρέφουν την αυτοπεποίθηση των
άλλων!!

Το πανεπιστήμιο είναι πολύ ομορφο! Είναι χωρισμένο σε κτήρια όπου εκεί γίνονται τα μαθήματα ανάλογα τις κετευθυνσεις που είχες πάρει στο λύκειο για τις δουλειές αργότερα και, πιθανόν από τις φωτογραφίες που είδα, υπάρχει ένας τεράστιος χώρος σαν πάρκο αλλά με λιγα δέντρα φυσικά όπου οι μαθητές κάθονται στα «διαλείμματα» ενδιάμεσα στα μαθήματα!

  Παρκάρω και βγάζω, μαζί με την Jennie, τα κρανη μας. Βλέπω πολλά παιδιά που είναι απ' έξω να μας κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια και κυρίως το μωρό μου. Αυτή την αγάπη για τις μηχανες και τα αμάξια την πηρα από τον μπαμπάκα μου!! Εγώ αδιαφορώ και πιάνοντας αγκαζέ την Jennie πάμε μέσα. Μπαίνοντας βλέπω μια παρέα με όμορφα αγοράκια να μας πλησιάζει αλλά κάτι μου θυμίζουν αυτοί. Νιώθω την Jennie να σφίγγεται. Ε όχι ρε μαλακα μου!! Αχ τώρα κατάλαβα ποιοι είναι! Γαμωτο!! Κρίμα, και ήταν και ωραίοι οι άτιμοι!! Μας κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω αλλα κυρίως εμένα λόγω ότι διαφέρω.

« Επ ηλίθια, καινούργιο στυλ;; Εσυ ποια είσαι; Καινούργια;; » λέει ειρωνικά στην Jennie και εμένα μου κλείνει το μάτι. Ιου αηδία!!

« Ιου! » λέω και τον κοιτάζω από πάνω μέχρι κάτω με μια φρικαρισμενη φάτσα.

« Τι είσαι εσυ;; Ξερεις κάτι χεστο δεν με ενδιαφέρει να μάθω! Αγάπη πάμε; Γιατί κάτι βρωμάει εδώ! » λεω με ενα b*tch ύφος και ξανά παίρνοντας την αγκαζέ πάμε στο γραφείο του διευθυντή γρηγορα φροντιζοντας να τον χτυπήσω στον ώμο του με τον δικό μου. Θα σε φτιάξω εγώ εσένα και τους αλλους!!
[...]

« Οκ τα λέμε! » της λέω και πάω προς την αίθουσα που έχω πρώτη ώρα θεωρία.

Μολις μπαίνω όλα τα βλέμματα στρέφονται επανω μου, εγώ αδιαφορώ και με τα χέρια στις τσεπες πάω και κάθομαι σε μια άδεια θέση στην δεύτερη σειρά. Γυρνάω λίγο να δω τον χώρο και βλέπω έναν από την πάρεα των ηλιθίων να με πλησιάζει ενώ εγώ κάνω ότι δεν τον είδα...

« Το ξέρω ότι με είδες » λέει μόλις κάθεται δίπλα μου και ξέρω ότι χαμογελαει πονηρά. Όχι ρε γαμωτο!

« Χμμμ » απαντάω βαριεστημένα συνεχίζοντας να μην τον κοιτάω και κοιτάζοντας μπροστά μου. Τον ακούω να ξεφυσαει και γυρνάει ολόκληρος, όσο μπορεί δηλαδη γιατί μην ξεχνάμε είναι καθιστός, προς εμένα.

« Jeon Jungkook » τον ακούω να λέει το όνομα του. Σε ξέρω γλυκέ μου μην κουράζεσαι...

Jeon Jungkook: ο μικρότερος της παρέας... σπουδαζει ψυχολογία και είναι στο πρώτο έτος. Κάνει πιο πολύ παρέα με τον Park Jimin και τον Kim Taehyung... εχει έναν μεγαλύτερο αδερφό που έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο και δουλεύει. Ξεκινησε να κάνει bullying στην Jennie στην πρώτη λυκείου μαζί με τους άλλους. Αυτός και άλλοι δυο απλά την κορόιδευαν, ποτε δεν την χτύπησαν μόνο αυτός κάτι λίγο στην αρχή γιατί είναι λίγο οξύθυμος. Πέρσι σταμάτησε να την ενοχλεί τελείως και απλά κοιτάζει... Επίσης είναι ευαίσθητος... αλλά για να πειράξει την Jennie δεν ήταν ομως!! Εύκολος στόχος για να ξεκινήσω!

Εγώ συνεχίζω να τον αγνοώ....
« Έλα τώρα... θα με αγνοείς για πολύ ώρα ακόμα;; » μου λέει ενοχλημενος. Μα το Θεο θα φαει μπουνιά!

« Χμμμ! » λέω λιιιγο πιο έντονα κοιτάζοντας ακόμα ευθεία. Ακούω έναν ήχο λες και χτύπησε κάποιος το κούτελο του και γυρνάω να δω. Είμαι περίεργη τι να κάνουμε τώρα!!

« Α μπα γύρισες;; » λέει ειρωνικά και εγώ σηκώνω το ένα μου φρύδι.

« Τι θες; » τον ρωτάω απότομα και στερεώνω το κεφάλι μου ανάμεσα στα δυο μου χέρια

« Να μιλήσουμε » λέει χαμογελαστά

« Και εμένα γιατί αυτό πρέπει να με νοιάζει;; » τον ρωτάω και το χαμογελο του σβήνει απευθείας

« Γιατί είσαι τόσο σκυλα;! Μια κουβέντα είπα! » λέει έντονα αλλά εμένα δεν μου καίγεται καρφί αν θύμωσε ο μπέμπης...

« Και τι θες να κάνω;; Γιατί δηλαδη θα πρέπει να με ενδιαφέρει να γνωρίσω έναν από αυτους που κοροϊδεύουν και χτυπάνε την φίλη μου;; » του λέω με το ένα φρύδι σηκωμένο και ελαφρώς επιθετικά. Αυτος φάνηκε να στεναχωρηθηκε αλλά δεν με νοιάζει.

« Κοιτα... ναι μπορεί οντως να την έχω κοροιδεψει αλλά ποτε δεν την χτύπησα και πραγματικά λυπάμαι για όσα της έχουν κάνει οι υπόλοιποι...» λέει λυπημένος. Μπορεί;! Ποτέ;! Λυπάμαι για τους άλλους;! Όχι για τον εαυτό του;! Γι' αυτά που έκανε αυτός δεν έχει τύψεις;! Τα παίρνω τόσο άσχημα αυτή την στιγμή!!

« Δε με νοιάζει αν λυπάσαι ή όχι! Σε άλλη να πας να της το πεις αυτό! Απο την στιγμή που οι φίλοι σου κοροϊδεύουν την φίλη μου σε θεωρώ και εσενα το ίδιο! » του λέω επιθετικά και συνεχίζω...

« Έχω μια απορία όμως... πως γίνεται να σπουδάζεις Ψυχολογία αλλά να γαμας εσυ και οι φίλοι σου την ψυχολογία μιας κοπέλας;; Ξερεις τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό στον χαρακτήρα της, έτσι; Γιατί αν όχι, καλύτερα να αλλάξεις μάθημα γιατί ούτε φράγκο δεν θα βγάλεις με αυτή τη συμπεριφορά! Ποιος θα εμπιστευθεί εσένα για να βοηθήσεις κάποιον με αυτά που έχεις κάνει;; » τον ρωτάω κοιτάζοντας τον ψυχρά ευθεία στα μάτια.

Το ξέρω κακό και του γκρεμίζω το όνειρο αλλά είναι η αλήθεια! Αν κάνει αυτά, πως θα αντιμετωπίσει μετά μια έφηβη ή έφηβο που θα περνάει τα ίδια με την Jennie;; Αυτός σοκάρεται και έπειτα από σκέψη σκύβει το κεφάλι του αλλά πρόλαβα να διακρίνω τα μάτια του να γυαλίζουν. Χμμμ αν κατάφερα να τον «αγγίξω» τότε υπάρχει Θεός!! Αυτός δεν απαντάει παρα μόνο γυρνάει μπροστά με το κεφάλι ακόμα σκυφτό γιατί είχε μόλις μπει ο καθηγητής.

  Μόλις βγαίνω πάω προς την αίθουσα που μου είχε δείξει η Jennie ότι θα βρίσκεται αλλά βλέπω κάτι κορίτσια να την ενοχλούν. Με νεύρα πάω προς τα εκεί και πιάνω το χέρι μιας κοπελας που πήγαινε να χαστουκίσει την Jennie και της το κοπανάω στο δικό της κεφάλι κάνοντας την να πίσω-πατήσει...

« Μη σε ξανά δω σε ακτίνα δέκα χιλιομέτρων να την πλησιάζεις γιατι θα σε γαμησω στο ξύλο και όχι από αυτό που συνηθίζεις! Πάρε τα κατοικίδια σου και εξαφανίσου! » της φωνάζω και αυτή δείχνει να θυμώνει. Ωω μωλεεεε! Το κουταβάκι θύμωσε;; Χεστηκα!

« ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑ!! Θα—» πάει να συνεχίσει αλλά μόλις την χαστουκίζω το βουλωνει...

« Πουτανα είσαι μόνο είσαι και οι φιλες σου που έχετε κάνει το τέτοιο σας κέντρο διερχομένων!.... Α! Και επίσης, σε παρακαλώ μάζεψε λίγο την αξιοπρέπεια σου από το έδαφος γιατί έχει κολλήσει στο παπούτσι μου και με ενοχλεί...» της λέω ειρωνικά και κάνοντας πίσω τα μαλλιά μου επιδεικτικά πάω προς την Jennie. Την πιάνω, για τριτη φορά σήμερα, αγκαζέ και φεύγουμε για την καφετέρια γιατί πείνασα. Με την άκρη του ματιού μου βλέπω την παρέα των ηλιθίων να με κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια και έτσι αποφασίζω να στρέψω όλο το πρόσωπο μου προς αυτούς κοιτώντας τους ειρωνικά καταφέρνοντας να κάνω κάποιους να θυμώσουν.
[....]

Jungkook POV

Αυτό πρέπει να το πω στα παιδιά... ή μάλλον καλύτερα στον Hoseok... αυτός θα με καταλάβει. Αισθάνθηκα άσχημα με αυτά που μου είπε και ισως, λέω ισως, να έχει δικιο... Αρχίζω να προχωράω προς το μάθημα του αλλά ακούω φωνές και πάω προς τα εκεί. Εκεί βρίσκω και τα υπόλοιπα παιδιά να παρατηρούν κάποια κορίτσια να τσακώνονται. Ωχ! Αυτή είναι η καινούργια! Την βλέπω να χαστουκίζει την Lisa και να της την λέει. Ωω μάνα μου! Την γαμησε κανονικότατα... παίρνω τα μάτια μου από τον τσακωμό και πλησιάζω τα παιδιά που κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια και συγκρατούν τα γέλια τους...
[....]

Jessica POV

« Ήταν ΤΕΛΕΙΟ!! Πρώτη φορά την είδα τόσο πολύ θυμωμένη και εξευτελισμένη!!» λέει η Jennie γελώντας μόλις καθόμαστε σε ένα τραπεζάκι για να φάμε. Εγώ προσπαθώ να μην γελάσω με τις φάτσες που παίρνει γιατί θα πνίγω με το φαΐ.

« Όχι που θα την άφηνα έτσι την καργια!! Χαχαχα!! Επι της ευκαιρίας αυτή να υποθεσω ότι ήταν η Lisa, σωστά;;» ρωτάω γελώντας

« Ναι και οι άλλες πίσω της ήταν η Rose και η Jisoo » μου λέει και εγώ γνέφω. Δεν θυμόμουν καλά των άλλων τα ονόματα... Κάποια στιγμή την βλέπω να παγώνει κοιτωντας κάτι πίσω μου και γυρνάω να δω τι είδε. Κακως! Θα βλέπω εφιάλτες το βράδυ! Βλέπω την ηλίθια παρέα να έρχεται προς το μέρος μας και εγώ γυρνάω προς την Jennie

« Ει ηρέμησε! Δε θα πάθεις τίποτα! » της λέω προκειμένου να την καθησυχάσω και αφού μου γνέφει μου χαμογελαει απλά παρόλο που ακόμα φαίνεται η ανησυχία στο βλέμμα της.

« Επ κορίτσια τι γίνεται;; » λέει ένας με, σχεδόν λευκά, ξανθά μαλλιά και ανοιχτό δέρμα και απ' ότι καταλαβαίνω μάλλον είναι αυτός που την χτυπάει. Ο Min Yoongi αν θυμάμαι καλά... Μαλάκα!

Min Yoongi: από την ημέρα που την είδε την χτύπαγε και της μίλαγε άσχημα. Ο λόγος;; Αγνωστος. Ο αρχηγός της παρέας... αλλάζει τις κοπέλες σαν τα πουκάμισα. Απορώ γιατί δεν δουλεύει σε μπουρδελο, θα πληρώνεται για να γαμαει γυναίκες! Ενημερώθηκα από την Jennie ότι είχε άσχημο παρελθόν αλλά χέστηκα!! Δεν του δίνει το δικαίωμα να φέρεται έτσι! Το μόνο που δείχνει στους άλλους, και στον εαυτό του κυρίως, είναι ότι είναι αδύναμος! Καπνίζει και κάνει κι άλλες πολλές μαλακίες... σπουδαζει οικονομικά και είναι στο τέταρτο ετος. Δύσκολα θα τον τακτοποιήσω αυτόν αλλά έχω εγώ τους τρόπους μου είτε είναι καλοί είτε κακοί!

Πάει να απαντήσει η Jennie αλλά εγώ την σταματάω....

« Καλά ειμασταν μέχρι που ήρθατε εσείς...» του λέω ενώ τον κοιτάω με ένα επικριτικό ύφος από πάνω μέχρι κάτω... αυτός το παρατηρεί και σφίγγει τις γροθιές του

« Α για να σου πω κοριτσάκι! Εδώ εγώ κάνω κουμάντο και εμένα δε—»πάει να πει αλλά τον διακόπτω

« Να μου πεις ΤΙ;! Όπως θέλω θα σου μιλάω και όποτε το θέλω!! Δε θα μου πεις εσυ τι να κάνω! Και τώρα στρίβε γιατί θέλω να φάω και η φάτσα σου με ανακατεύει...» του λέω στην αρχή έντονα αλλά μετά ειρωνικά. Αυτός από άσπρος που ήταν ξαφνικά δια μαγείας γίνεται κόκκινος!! Ουαου έγινε κόκκινος!! Πωπωω νευρακιααα, να το κοιτάξει καλύτερα... χιχιχιχι...

Αυτός κοπανάει τα χέρια του στο τραπέζι και με σηκώνει από το μπράτσο. Αουτς! Αχχχ πονάει το χέρι μου γαμω!! Θα αφησει στάνταρ σημάδι μετά!!

« ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ;! » Αχ είναι και κουφός!!

« Εκτός από μαλακας είσαι και κουφός αγοράκι μου;! Πάρ' τα κουλά σου από πάνω μου πριν στα σπάσω!! » του λέω θυμωμένη και αυτός με σφίγγει παραπάνω με αποτέλεσμα να μου φυγει ένα μουγκρητό πόνου...

« Ει σταματά! Την πονάς! » λέει ένας από την παρέα του, αυτός πρέπει να ήταν ο Jung Hoseok, αλλά αυτός τον αγνοεί...

« Τι έγινε τιγράκι;; Πονάς μηπως;; » λέει ειρωνικά και επειδή δεν αντέχω του χώνω μια ωραιότατη μπουνιά και μετά αφού με ελευθερώνει του φέρνω το φαγητό μου στα μούτρα του.

« Αυτό για να μάθεις να σέβεσαι, μαλακα!! Δε γεννήθηκε ακόμη ο άνδρας που θα μου λέει εμένα τι να κάνω και θα το κάνω!! » του φωνάζω μέσα στα μούτρα του και αρπάζοντας την Jennie από το χέρι φεύγουμε από εκεί...

************************
⭐️Hi Little Stars⭐️

Τι κάνετε;;
Να άλλο ένα κεφάλαιο!!

Ελπίζω να σας αρέσει!!
-kisses💋💋

Continue Reading

You'll Also Like

2.4M 144K 84
"ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ" ξανά φώναξε και χτύπησε τη μπουνιά του πάνω στο τραπέζι. "Πο..πονάω" ψιθύρισα αδύναμα έτοιμη να λυγίσω και να βάλλω τ...
63.3K 2.3K 47
🌚🔥🔞 Προειδοποιηση : Τραυματικες εμπειριες ,σεξουαλικες σκηνες ,ακαταλληλο λεξιλογιο Θενκιουυ🌚
83.5K 6.2K 43
Είμαι η Park y/n.. Ειμαι 17 χρόνων και μετακομίζω με την οικογένεια μου στην Κορέα επειδή βρήκε καλύτερη δουλειά ο πατέρας μ Εκεί ... Έχω 1 αδερφό πο...
43.7K 2.1K 60
𝒂𝒍𝒍 𝒌𝒑𝒐𝒑 𝒊𝒅𝒐𝒍𝒔/𝒈𝒓𝒐𝒖𝒑𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒆𝒑𝒕 𝒓𝒆𝒒𝒖𝒆𝒔𝒕𝒔 Ένα κεφάλαιο, μια διαφορετική ιστορία... Ωραίες στιγμές, στενάχωρες... Κάποι...