『Please stop』

By Kpoparmy307

28.5K 3.1K 2.7K

В гимназията, Шяоджун е бил тормозен от Хендери. Седем години по-късно ролите им се разменят. More

¦0¦
¦1¦
¦2¦
¦3¦
¦4¦
¦5¦
¦6¦
¦7¦
¦8¦
¦9¦
¦10¦
¦11¦
¦12¦
¦13¦
¦14¦
¦15¦
¦16¦
¦17¦
¦18¦
¦19¦
¦20¦
¦21¦
¦23¦
¦24¦
¦25¦
¦26¦
¦27¦
¦28¦
¦29¦
¦30¦
¦31¦
¦32¦
¦33¦
¦34¦
¦35¦
¦36¦
¦37¦
¦38¦
¦39¦
¦40¦
¦41¦
¦42¦
¦43¦
¦44¦
¦45¦
¦46¦
¦47¦
¦48¦
¦49¦
¦50¦
¦51¦
¦52¦
¦53¦
¦54¦
¦55¦
¦56¦
¦57¦
¦58¦
¦59¦

¦22¦

540 63 60
By Kpoparmy307

Хендери отвори очите си щом чу силния вик на съквартиранта си, който явно току-що се бе прибрал. Той се изправи в седнало положение и се загледа в момчето, което тъкмо влизаше в стаята.

-Не, че се хваля ама моето гадже е уникално.-каза Кун и се строполи на леглото си.-Не помня много от вчера, но знам, че Сиченг няма днес да може да отиде на лекции.

-Тогава защо не си при него? Ами ако има нужда от помощ за нещо?-попита чернокосия, карайки другия да замръзне на място и да ококори очи.-Не се сети за това нали?

-Май и аз ще пропусна днес лекциите.-русия се почеса нервно по тила и тъкмо щеше да излезе от стаята, когато се сети за нещо. Той се намръщи и се приближи до съквартиранта си, който също се мръщеше, не разбирайки защо се бе върнал.

-Какво? Защо не тръгна?

-Ти не трябвали да се оправяш?-Кун вдигна въпросително едната си вежда, гледайки към другия.

-Какво? За какво да се оправям? Днес нямам лекции.-отвърна му нормално чернокосото момче и се излегна на леглото си.

-Но днес е рожденият ден на дядо ти. Нали ми повтаряше, че майка ти не спира да ти плямпа за това как е трябвало да отидеш много по-рано и как трябвало да се държиш с гостите. Също и че трябвало да танцуваш с една от братовчедките си, която ненавиждаш.

Щом чу това, Хендери веднага се изправи в седнало положение, очите му разширени от всичко това, което бе чул. Беше си спомнил всичко това.

-К-колко е часа?!-почти извика той, карайки другото момче да се стресне леко.

-Ами беше десет, като си тръгнал от стаята на Сиченг, така че би трябвало сега да е някъде около десет и двай...

-Мамка му, закъснявам! Майка ми ще ме изкорми!-той веднага се изправи на крака и застана пред гардероба си, започвайки да търси въпросния си костюм.-Къде ми е костюма, който майка ми иска да нося!? Кун, виждал ли си го!?

Русокосия премигна няколко пъти, след което застана пред своя гардероб и извади въпросния костюм, поставяйки го върху леглото на съквартиранта си. Другото момче изобщо не бе забелязало неговите действия и Кун му се наложи да се изкашля, за да привлече вниманието му.

Чернокосото момче се обърна и очите му веднага се разшириха, виждайки дрехата да седи на леглото му. Той погледна към най-добрия си приятел, който само вдигна рамене.

-Къде беше!?

-Беше ми казал да го сложа в моя гардероб.

Хендери отвори уста готов да попита още нещо, но тогава пред очите му изскочи ядосания образ на майка му и той съвсем забрави за това, което щеше да пита. Взе бързо дрехите, обличайки се в тях и на бегом излезе от апартамента.

-Защо се облече, като юбилея ще се проведе вечерта? Сега трябваше просто да помогне на майка си да настанят гостите.-Кун поклати глава и тъкмо щеше да си легне в леглото, когато се сети за лежащия Сиченг.-Да бе, Сиченг! Идвам при теб, миличък!-извика той и също като другия изхвърча от стаята.

°•°•°•°•°•°•°•°

Хендери се подпря на една стена и въздъхна изморено. Както и очакваше, майка му му прочете едно голямо конско за това как не трябвало още сега да облича костюма и че бил закъснял с десет минути. Но това не беше единственият му проблем. Докато посрещаше гостите си и ги настаняваше едвам успяваше да се измъкне от досадните си братовчедки, които половината не спираха да го целуват, а другата да го дразнят.

-Най-после сам!-въздъхна той, затваряйки уморените си очи.

-В хотел си, няма как да останеш сам.-чу се до болка познат за него глас, при което той се обърна към въпросния човек, гледайки го леко изумено.

-Ш-Шяоджун!? Ти какво правиш тук!? Преследваш ли ме!?-каза леко ядосано той. Вече му писваше да вижда навсякъде русокосия, а това че винаги се повтаряше едно и също нещо го ядосваше още повече.

-И аз бихте питал същото. Защо си тук?-попита Джун, гледайки го скептично.

-Аз първи попитах.

-Такова си дете.-русия извъртя с досада очи.-Гаджето на брат ми живее тук. Трябваше да му донеса едни документи на брат ми. Ами ти за какво си тук?

-Дядо ми има юбилей, ще си празнува рождения ден тук и трябва да настаня гостите от Китай.-обясни той, при което другия кимна.-Сега няма да...

-Да те докосна по някакъв начин ли? Абсурд!-възкликна Шяоджун, скръствайки ръце пред гърдите си.-Ако го направя накрая ще ме вкарат в затвора, защото съм ти причинил смъртоносни рани.

-Толкова много ли ме мразиш за това от преди години?! Аз ти се извиних!

-Не става дума за инцидента в училище, Хендери! Говоря за нещо, което не може да бъде забравено просто ей така!

-Тогава к...

-Хендери!-извика радостно някой встрани от тях, при което и двамата насочиха погледите си на там.

Щом видя това кой го викаше, очите на чернокосия се разшириха, а той се вкамени на място. Не можеше да повярва, че отново се среща с него.

В следващия момент въпросния човек се приближи до него и обви силно ръцете си около него, прегръщайки го.

-Много ми липсваше, Хендери! Не сме се виждали от година може би.-каза той, усмихвайки му се широко.-Липсваше ми стария съквартирант!

Джун наблюдаваше цялата случка с присвити очи и стиснати в юмруци ръце. Усещаше ревността в себе си, но това не биваше да го разсейва.

-З-здравей, Тен хьонг.-каза заеквайки чернокосия.

-Ох, колко пъти да ти казвам да не ми викаш "хьонг"? Чувствам се стар така!-скара му се тайландеца и леко го удари по рамото.-Не съм много по-голям от теб!

-С-съжалявам.-заекна отново Хендери, а другия премести погледа си върху русокосия.

-О, това да не е гаджето ти? Да не би и ти да реши да пробваш със същия пол? Аз ти казах, че след като го направим може и на двамата да ни хареса да бъдем с друго момче.-Тен се усмихна на Джун, който ококори очи и погледна изненадано към чернокосото момче. Нима Хендери е спал с друго момче?

Хендери беше забил погледа си някъде встрани, не поглеждайки нито един от тях. По изражението му си личеше колко болезнена и тъжна бе тази тема за него.

-Надявам се и вие да сте щастливи, като нас!

-Значи вие още излизате, така ли?-попита едва доловимо Хендери, което направи впечатление на русия. Той веднага усети нотката тъга в гласа му, което го накара да предложи, че явно другия има някакви симпатии към това момче.

-Да, даже скоро имахме годишнина.-похвали се Тен.-Ами ти и той от кога...

-Шяоджун и аз не сме такива.-прекъсна го Хендери.-Ние...

-Ние сме още по-влюбени от вас.-възкликна високо Шяоджун и бързо обви ръка около кръста на другия китаец, карайки го да го погледне объркано.-Нали така, любов моя?-той не изчака отговор и просто сля устните си с тези на момчето до себе си.

-Ой, че сте сладки! Толкова обичам младата любов!-каза тайландеца и плесна с ръце щастливо.-Но все пак аз и моето гадже сме много по-влюбени от вас хлапета.

-Нима? Как ще го докажеш?-каза надменно Джун, гледайки предизвикателно ниския тайландец пред себе си. Нещо в това момче го дразнеше толкова много, но не знаеше какво точно.

-Ами ние...

-Тени, хайде.-чу се дълбок и дрезгав глас, при което тайландеца се усмихна широко и се обърна с гръб към тях.

-Джони, ела тук! Искам да те запозная с едни момчета!

-Джони ли?-попита объркано Шяоджун. Това име му беше толкова познато.

След малко пред тях се появи високо кестенявокоско момче, което беше до болка познато на русокосия китаец.

-Шяоджун?-попита Джони, щом забеляза по-малкия.

-Хьонг.-отговори Джун, продължавайки да го гледа изумено.

-Скъпи, познавате ли се?-попита изненадано Тен, а Хендери само местеше погледа си ту към по-високия, ту към момчето до себе си.

-Да, това е брата на Те.

Шяоджун преглътна звучно. Сега наистина го бе загазил.

°•°•°•°•°•°•°•°
❤️❤️❤️


Continue Reading

You'll Also Like

249K 10.6K 88
Кой е Джак Гилински ли? Най-лошото и най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Той е самото зло, но може да бъде и милостив, ако се държиш добре. Съ...
244K 9.8K 40
"Имам нужда от някого, който е невинен и непорочен. И аз знам точно къде да намеря моето малко, неопетнено момиченце." ИСТОРИЯТА Е ПРЕВОД! Всички пр...
230K 11.3K 46
- Пусни ме моля те не искам да съм тук! Изплака горкото момиче а момчето я погледна ядосъно. - Млъквай ти вече си моя от както си се появила на този...
46.1K 1.6K 74
Тя беше неговото обсебване. Тя беше неговият лъч светлина. Тя беше лекарството за всичките му рани. Тя беше надеждата му за един по-добър живот. Тя...