『Please stop』

Od Kpoparmy307

28.5K 3.1K 2.7K

В гимназията, Шяоджун е бил тормозен от Хендери. Седем години по-късно ролите им се разменят. Více

¦0¦
¦1¦
¦2¦
¦3¦
¦4¦
¦5¦
¦6¦
¦7¦
¦8¦
¦9¦
¦10¦
¦11¦
¦12¦
¦13¦
¦14¦
¦15¦
¦16¦
¦17¦
¦18¦
¦19¦
¦20¦
¦22¦
¦23¦
¦24¦
¦25¦
¦26¦
¦27¦
¦28¦
¦29¦
¦30¦
¦31¦
¦32¦
¦33¦
¦34¦
¦35¦
¦36¦
¦37¦
¦38¦
¦39¦
¦40¦
¦41¦
¦42¦
¦43¦
¦44¦
¦45¦
¦46¦
¦47¦
¦48¦
¦49¦
¦50¦
¦51¦
¦52¦
¦53¦
¦54¦
¦55¦
¦56¦
¦57¦
¦58¦
¦59¦

¦21¦

561 61 33
Od Kpoparmy307

ЯнгЯнг движеше главата си надолу-нагоре по пениса на другия, поемайки цялата му дължина.

-Янги!-изстена Джун и зарови пръстите си в косата му, стискайки няколко кичура в шепата си.

Шяоджун го дръпна за косата, карайки го да се отдели от члена му. Дръпна го към лицето си, целувайки жадно устните му.

По-малкия изкимтя в целувката щом усети как другия захапа леко долната му устна. Той разтвори устните си, давайки на другия да прави каквото си поиска.

Джун смъкна едната си ръка надолу по гърба му и го натисна, така че да се приближи още повече до него. Възползва се от даденият му вход и започна да облизва всяко едно малко кътче от устата му, след което обви езика си около неговия.

-Ш-шяоджун! И-искам те!-изстена силно Янг щом двамата се отделиха един от друг поради липса на въздух.

-Трябва да те подготвя.-каза по-големия преди да зарови лицето си във врата му, започвайки да хапе и смуче кожата му.

-Ах,н-недей ме...ах, по-подготвяй. Ж-желая те, Дж-джуни!

ЯнгЯнг хвана лицето му в шепите си, отделяйки го от врата си. Наведе се и засмука устните му, а другия обви ръцете си около кръста му.

Без да предупреждава другото момче, Шяоджун преобърна местата им, като сега се намираше над по-малкия. Той раздалечи краката му и се намести между тях. След това подаде три пръста към устните му.

Янг в първия момент се възпротиви, но възбудата вече му беше в твърде много и не можеше да търпи повече. Той засмука пръстите му, увиваше езика си добре около всеки един от тях, за да е сигурен, че са добре навлажнени.

-Имаш ли още да си играеш с пръстите ми, Янги? Мислех, че нямаш търпение да вляза вътре в теб.-каза по-големия с дрезгав глас, надявайки се така да подразни малко другия и в същото време да го възбуди още повече.

Така и стана, златокоското вече не можеше да издържа и махна пръстите на другия от устата си. Той сам взе единия и саморъчно го вкара вътре в себе си, започвайки бавно да го движи.

-Моля скъп Янги, май е твърде нетърпелив, а?-по-малкото момче измънка нещо, което Джун прие за съгласие.-Добре тогава. Ще забързаме нещата.

Той започна да движи по-бързо пръста си и внезапно прибави втори, започвайки да ги движи още по-бързо,карайки другия да стисне чаршафите под тях. Не след дълго по-големия вкара и третия си пръст, задвижвайки го бързо вътре в момчето под него.

ЯнгЯнг наклони главата си назад и затвори очите си, оставяйки се в ръцете на другия. Другия му действаше толкова опияняващо и не знаеше какво да прави.

Джун махна пръстите си от другото момче, спечелвайки си стон на недоволствие. Обви ръката си около пениса си и го постави пред входа на златокосия.

-Готов ли си, миличък?-попита той и със свободната си ръка махна кичурите коса от очите му, откривайки лицето му.

По-малки кимна и прехапа долната си устна. Нямаше търпение да усети другото момче вътре в себе си.

Шяоджун не го накара да чака много и бавно навлезе вътре в него. Изчака малко преди да започне бавно да се движи в по-малкото момче. Не искаше да му причинява болка за това и му даде време, за да свикне с дължината му преди да започне да се движи по-бързо в него.

-Шяо-шяоджун! М-моля те! По-бързо!-простена силно Янг и започна сам да се притиска към другия, искайки така да ускори темпото на другия.

По-големия изпълни желанието му и забърза тласъците си, правейки някои от тях по-груби и причинявайки с тях лека болка на другия, но по-малкия не показваше, че го бе заболяло.

-Още! Мамка му, и-искам още!-викаше неудържимо малкия едвам успявайки да си поеме дъх.

Джун отново изпълни исканията му и забърза още повече, но този път постави едната си ръка около неговия член, започвайки да я движи в същото темпо, с което той правеше тласъците си.

След още няколко тласъка и няколко движения по члена му, Янг свърши в ръката на другия и върху корема си. Шяоджун направи още доста тласъци в него, но накрая и той стигна кулминацията си и свърши вътре в него.

По-големия излезе от ЯнгЯнг и се строполи на свободното място до него. Обви ръцете си около тялото на другия, придърпвайки го към себе си, след което ги зави със завивката.

-Лека нощ, миличък.-той постави целувка върху главата му, а другия се сгуши в него.

-Лека нощ, Шяоджуни. Много те обичам.-отвърна златокосия и затвори очите си унасяйки се в сладък сън.

-И аз те обичам.-прошепна тихо той и постави още една целувка преди също да затвори своите очи и да се отнесе в сладък сън.

°•°•°•°•°•°•°•°

Хендери влезе в стаята си и се строполи на леглото си, поставяйки ръката си пред очите си. Не можеше да повярва, че отново го бе направил. Отново беше спал с момче, но този път беше напълно различно. Не чувстваше това странно чувство както с него, чувстваше нещо напълно ново.

Нещо сякаш го изгаряше жив при всяко едно докосване на Шяоджун. Караше го да се чувства слаб и нежен около него, а това всъщност не беше той. Той не беше такъв или поне не толкова много.

Какво му ставаше изобщо? Защо продължаваше да усеща това при всяка една негова среща с русокосия? И защо започваше да желае все повече да усеща това чувство?

-Не,Хендери, не! Ти не можеш да си позволиш да обичаш отново момче! Не искаш да бъдеш наранен отново нали?! Тогава просто се спри, докато е още рано!-говореше си сам той, а от очите му бяха започнали да се стичат сълзи.

В ума му се появи неговия образ. Виждаше меката му коса, примамливите устни, нежните очи, който не спираха да блестят. Чуваше сладкия му смях, както и нежния му глас. По дяволите, той продължаваше да обитава ума му.

В следващия момент пред очите му се появи Шяоджун. Не този, който сега виждаше, а неговия Шяоджун. Този, с който едно време беше най-добър приятел. Момчето, което според него винаги е имало най-красивата усмивка на света.

°•°•°•°•°•°•°•°
❤️❤️❤️


Pokračovat ve čtení

Mohlo by se ti líbit

249K 10.6K 88
Кой е Джак Гилински ли? Най-лошото и най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Той е самото зло, но може да бъде и милостив, ако се държиш добре. Съ...
50.9K 3.6K 35
Кралство Самора е съвкупност от острови, за които почти никой не знае. То има своите традиции, които трябва да бъдат спазвани. Всеки принц, навършил...
46.1K 1.6K 74
Тя беше неговото обсебване. Тя беше неговият лъч светлина. Тя беше лекарството за всичките му рани. Тя беше надеждата му за един по-добър живот. Тя...
41.6K 4.2K 89
Техьонг вижда същността на Кук от пръв поглед- той е огнено бедствие. Кук не просто е брат на най-добрия приятел на Те, но сякаш винаги успява да вид...