『Please stop』

By Kpoparmy307

28.6K 3.1K 2.7K

В гимназията, Шяоджун е бил тормозен от Хендери. Седем години по-късно ролите им се разменят. More

¦0¦
¦1¦
¦2¦
¦3¦
¦4¦
¦5¦
¦6¦
¦7¦
¦8¦
¦9¦
¦10¦
¦11¦
¦12¦
¦13¦
¦14¦
¦15¦
¦16¦
¦17¦
¦18¦
¦20¦
¦21¦
¦22¦
¦23¦
¦24¦
¦25¦
¦26¦
¦27¦
¦28¦
¦29¦
¦30¦
¦31¦
¦32¦
¦33¦
¦34¦
¦35¦
¦36¦
¦37¦
¦38¦
¦39¦
¦40¦
¦41¦
¦42¦
¦43¦
¦44¦
¦45¦
¦46¦
¦47¦
¦48¦
¦49¦
¦50¦
¦51¦
¦52¦
¦53¦
¦54¦
¦55¦
¦56¦
¦57¦
¦58¦
¦59¦

¦19¦

535 58 72
By Kpoparmy307

Шяоджун се притисна към чернокосия и вдигна ръцете си, вплитайки ги в косата му.

-Хендери.-изстена той с дрезгав глас в ухото му, след което го облиза.-Знаеш ли, сега си ужасно секси. Така безпомощен.

Русокосия целуна мекото на ухото му, след което го захапа. Засмука го, карайки другия да изстене силно и за прехапе устните си.

-Недей се спира. Отдай ми се напълно.

Той се отдели от него и прокара ръката си през лицето му, поставяйки я върху бузата му. Погали я леко с палец и му се подсмихна подло. Беше му толкова забавно да си играе с невинния Хендери, който никога не си бе представял да прави подобно нещо с момче.

-Ш-шяоджун, п-просто спри.-изкимтя чернокосия, не смеейки да отвори очите си и да го погледне.

-Аз не искам да спирам. Реакциите ти са наистина много възбуждащи.-той отново се наведе и сля устните им, принуждавайки другия да му отвърне.

-Шяоджун.-чу се тих глас зад тях, който беше до болка познат на русия.

Джун веднага се отдели от чернокосия и погледна назад, виждайки разплакания ЯнгЯнг да седи пред вратата и да ги наблюдава шокирано.

Той веднага се отдели от Хендери и започна бавно да се приближава до по-малкия,но Янг започна да отстъпва назад.

-Янги, аз...

-Шяоджун, моля те,не се приближавай. Искам да ме оставиш сам поне за ден.-едва се сдържаше да не заплаче другия русокос.

-Янги...

По-малкия не изчака Шяоджун да каже каквото и да е и се обърна, излизайки по най-бързия начин от тоалетните. Трябваше да се махне и да помисли. Не искаше да се държи като ревнива тинеджърка, искаше само и единствено Шяоджун да бъде само негов. Нямаше да позволи на този Хендери да му го отнеме.

Джун последи с поглед действията на другия русокос и се ядоса щом го видя да излиза. Беше го наранил и то наистина много. По дяволите, той не искаше ЯнгЯнг да изпитва болка.

Той се доближи до близката стена и я удари силно. Трябваше да си изкара гнева някак, но не биваше да го изкара на Хендери.

-Мамка му! Мамка му! Мамка му!-извика ядосано той, удряйки продължително стената пред себе си.

Чернокосия го гледаше втренчено, изпитвайки ужасното желание от по-рано в себе си. Сякаш се ядосваше от мисълта Шяоджун да се обвинява заради някой друг.

Той запристъпва бавно към него, заставайки плътно зад него. Не знаеше защо, но щеше да направи нещо, заради което със сигурност ще се мрази по-късно.

Хвана с ръцете си двете страни на кръста на другия и го обърна, така че двамата да се гледат в очите. Русокосия го гледаше шокирано, но и изненадано от внезапното му държание.

Хендери го притисна към стената, притискайки се към него. След това постави едната си ръка върху бузата му и го придърпа, целувайки го жадно и страстно.

Очите на русокосия се разшириха от внезапното действие на другия, но му отвърна, разтваряйки устните си и позволявайки му да си вкара езика в устата му.

-Х-хендери.-изстена русия и обви ръцете си около врата му, притискайки се повече към него.

°•°•°•°•°•°•°•°

-Какво ли стана с Хендери? Да не би да ни остави тук сами?-оплака се Сиченг и бутна бутилката с уиски от ръцете на гаджето си.-Кун,за теб няма повече уиски!

-А-аз искам у-уиски!-измрънка Кун и си легна в скута на любимия си,обгръщайки кръста му с ръцете си.-М-много об-обичам....уиски!

-Очаквах да кажеш, че обичаш мен.-Уин го изгледа скептично, но все пак започна да гали нежно косата му.-Май трябва да си тръгваме. Ти си твърде пиян,за да можеш да седиш още тук, Кун.

-Ние също ще трябва да вървим. Джехьон също си пийна повече.-обади се Дойонг и хвана ръката на по-малкия.-Хайде, Дже, нека се прибираме.

Двамата станаха от местата си и се насочиха към изхода на клуба, проправяйки се път през тълпата от хората.

-Ние също трябва да тръгваме.-каза УинУин и взе лицето на гаджето си, повдигайки го.-Хайде, Кун. Съвземи се и да взимаме Хендери.

-О-обичам уиски!

-Ти не си на себе си, по дяволите!-извика ядосано брюнета и побърза да го преджоби, търсейки телефона му.

Щом го намери, той го отключи и потърси номера на чернокосия,когато го намери побърза да го набере. След няколко сигнала се отказа.

-Защо пък Хендери не вдига сега?!-извика ядосано той и отново щеше да звънне, когато телефона на русия не извибрира, сигнализирайки че бе получи съобщение.

Той видя, че съобщението бе от Хендери и побърза да го отвори. Щом прочете думите тръгнах си се намръщи и погледна надолу към Кун.

-Изоставил ни е!

-О-обичам уиски!-възкликна русокосия, при което Сиченг се удари силно по главата. Какво толкова му обичаше на този?

-Защо трябваше да съм с теб сега и то сам?!-извика ядосано брюнета, но внезапно получи бърза целувка от момчето, което лежеше в скута му.-К-кун, ти...

-Да се п-прибираме да п-пием уиски!

-О, ще се приберем, но освен да пием може и да направим нещо наистина много интересно.-Уин се подсмихна и дръпна другия, тръгвайки към изхода заедно с гаджето си.

°•°•°•°•°•°•°•°

-Готово. Никой няма да ни притеснява повече.-каза доволно Шяоджун и метна някъде настрани телефона на чернокосия.-А сега наистина се налага да си свалиш дънките или аз саморъчно ще ги махна от теб заедно с боксерките.-той се подсмихна и уви ръцете си около врата му заедно с краката си, които уви около кръста му.

Двамата все още се намираха в тоалетните, но вместо да са притиснати един към друг на една от стените, Шяоджун беше качен на големия плот на мивката, притиснат от Хендери. Русокосия беше останал само по боксерки, а чернокосия все още седеше с  дънките си.

-Кажи нещо де, целувките не ми стигат.-Джун зарови лицето си във врата му, започвайки да го обсипва с целувки, а ръцете му се спуснаха надолу по откритата му кожа.-Тялото ти е наистина много секси, Хендери.-простена срещу врата му и засмука кожата пред него.

Чернокосия постави ръката си върху косата му, след което стисна силно няколко кичура, карайки Джун да изстене. Той ги дръпна нагоре, карайки го да го погледне в очите, след което нападна устните му.

°•°•°•°•°•°•°•°
❤️❤️❤️


Continue Reading

You'll Also Like

35.3K 1.1K 77
Когато момиче среща момче. Вероника е 18 годишно момиче преместило се от България в Америка, за да учи. Там тя намира нови приятели и нова любов. Дал...
75.6K 3.6K 120
Където групата bts си търсят нова секс играчка за неопределен период. Накрая намират Джънгкук и бодигардите му го отвличат. Водят го при останалите м...
6.5K 593 31
Двама доведени братя, по-големия мрази по-малкия, а по-малкия от своя страна е влюбен в него.. Чон Чонгук, на 18 години. Все още ученик, перфектен в...
252K 10.6K 88
Кой е Джак Гилински ли? Най-лошото и най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Той е самото зло, но може да бъде и милостив, ако се държиш добре. Съ...