『Please stop』

By Kpoparmy307

28.6K 3.1K 2.7K

В гимназията, Шяоджун е бил тормозен от Хендери. Седем години по-късно ролите им се разменят. More

¦0¦
¦1¦
¦2¦
¦3¦
¦4¦
¦5¦
¦7¦
¦8¦
¦9¦
¦10¦
¦11¦
¦12¦
¦13¦
¦14¦
¦15¦
¦16¦
¦17¦
¦18¦
¦19¦
¦20¦
¦21¦
¦22¦
¦23¦
¦24¦
¦25¦
¦26¦
¦27¦
¦28¦
¦29¦
¦30¦
¦31¦
¦32¦
¦33¦
¦34¦
¦35¦
¦36¦
¦37¦
¦38¦
¦39¦
¦40¦
¦41¦
¦42¦
¦43¦
¦44¦
¦45¦
¦46¦
¦47¦
¦48¦
¦49¦
¦50¦
¦51¦
¦52¦
¦53¦
¦54¦
¦55¦
¦56¦
¦57¦
¦58¦
¦59¦

¦6¦

666 73 59
By Kpoparmy307

-Кун, наистина ли ще продължаваме с това?!-прошепна ядосано Хендери, продължавайки да следва тихо най-добрия си приятел.

-С кое? Ние не правим нищо лошо.-отвърна му тихо Кун и отново върна вниманието си към русокосото момче пред тях.

-Ние преследваме горкото момче! Кажи ми какво в това е правилно!?-едвам успя да се спре да не извика чернокосия.  Цялото нещо, което правеха му се струваше твърде лошо и то си беше. Навлизаха в личното пространство на невинното момче, а това изобщо не беше правилно.

-Ние се опитваме да му покажем какъв отвратителен използвач е гаджето му. Ние вършим нещо много добро!

-Ние му навлизаме в личното пространство!

-Вие ми спукахте тъпанчетата!-извика ядосано ЯнгЯнг, поглеждайки към двамата по-големи.-Защо през целия ден ме преследвате?! Дори ти се опита да ми влезеш в лекцията, но добре, че бе лектора, за да ти бие шута!-той посочи към Кун, гледайки на кръв.-Вие да не сте ми някакви преследвачи!? Автограф ли ми искате, какво?!

-Ние искаме да те отървем от Шяоджун.-каза Кун и хвана ръката на по-малкия, гледайки го сериозно.-По-рано мисля, че не разбра, но моя приятел.-той посочи чернокосия, който от своя страна го изгледа объркано.-Вчера е бил сексуално нападнат от гаджето ти и зато...

-Колко пъти да ти казвам, глупако!-Янг издърпа ръката си от захвата на другия и го изгледа доста гневно.-Не ми пука Шяоджун с кой се е натискал или е правел секс! На мен не ми пречи. Също и ние с Шяоджун не излизаме.

ЯнгЯнг се обърна на другата страна и тъкмо щеше да тръгне, когато не фокусира позната фигура на Шяоджун. Той се усмихна широко и се втурна да го прегръща.

-Шяоджуни!-възкликна радостно той.-Нима вече е 13?!

-Мхм, защо да не искаш да имаш още лекции?-попита Джун подсмихвайки се леко.

-Не, няма да мога да издържа дори тези, които сега ми остават. А и изобщо не искам да виждам тези двамата повече.-оплака се той и се сгуши в момчето до себе си, забивайки глава в ризата му.

Щом чу какво каза по-малкия, Шяоджун се намръщи. За какво точно говореше Янг? Кои са тези двамата? Той повдигна поглед от ЯнгЯнг и погледна право напред, срещайки пред себе си Кун и Хендери. Усмихна се самодоволно, гледайки право към Хендери.

-Шяоджун, това, което правиш е нещо изключително ужасно и отвратително! Не мисля, че това момче заслужава подобно отношение от теб!-развика се гневно Кун, привличайки погледите на много от другите студенти.-Трябва да спреш да правиш подобни неща! Или ще се превърнеш в...

-Отрепка? Грешка?-попита той скептично.-Аз не съм ли вече такова? Нали все пак харесвам същия пол и това ме прави отрепка, грешка, провал?! Нямам право на живот нали?!

Чувайки това, Хендери заби погледа си в земята вцепенявайки се на място. Още помнеше тези думи. Думите, които той самия бе изрекъл на Шяоджун в деня, който и го бе вкарал в болница. Не знаеше, че другия ги помнеше и тайно се надяваше да не ги. Срамуваше се от всичко това, което бе казал. Но всичко вече бе минало, колкото и да се извиняваше нямаше как да промени онзи ден.

-За какво говориш?-попита Кун, не разбирайки какво точно се опитваше да му каже другото момче.

-Не питай мен. Питай най-добрия си приятел, Кун. Той може да ти каже какво точно имах в предвид с това.-отвърна заядливо Джун и тъкмо смяташе да се приближи повече към тях,усети как някой го задърпа леко за ризата и той погледна надолу към ЯнгЯнг.

-Шяоджун.-изкимтя тихо по-малкия, колкото само Джун да го чуе.

Шяоджун веднага обви ръцете си около него и целуна нежно главата му. Не трябваше да се занимава с тях, докато беше с ЯнгЯнг. По-малкия бе твърде чувствителен и не можеше да си позволи да го разплаче.

-Янги, имаме лекции. Нека влизаме, искаш ли?-попита го със сладък глас той, при което ЯнгЯнг кимна и се отдели от него. Постави бърза целувка върху устните му и заедно тръгнаха по коридора на някъде.

Кун погледна към приятеля си, който продължаваше да седи със забит поглед в пода. Хендери още се опитваше да се съвземе от думите на Шяоджун, но не можеше. Вината го изяждаше жив и нямаше начин да я игнорира.

-Хендери, кажи ми какво точно искаше да каже Шяоджун с това?

-Не мога да говоря...за това.-едва успя да каже чернокосото момче.

-Свързано ли е с този ден?-попита русокосия, а любопитството го изяждаше. Не знаеше много добре какво се бе случило в деня, в който Шяоджун бе вкаран в болница, но знаеше долу-горе как се е случило всичко.

Хендери само кимна.

-Знаеш, че можеш да ми споделиш всичко нали? Ние сме най-добри приятели, можем да си споделяме всичко, което ни мъчи.-русия постави ръката си на рамото му и го погледна със загрижен поглед.

Мълчание.

Това изобщо не се хареса на Кун. Той хвана за раменете приятеля си и започна да го тресе, надявайки се, че така ще може да го изкара от транса, в който бе попаднал.

Усещайки силното разтресване, Хендери погледна към другия китаец, гледайки го объркано.

-К-Кун?! Спри!-той бутна другия от себе си, отделяйки се на достатъчно далечно разстояние от него.-Какво ти стана?! Защо ме тресеше така?!

-На мен ли какво ми става?! Ти седеше като вцепенен и наблюдаваше как вървяха мравките по пода.-извика Кун, гледайки скептично най-добрия си приятел.-Какво ти стана?

-Просто вината ме съсипва. Още не мога да си простя за това, което сторих на Шяоджун. Наистина тогава прекалих твърде много.-той наведе унило глава.

-Затова и той ти направи смучки, целуваше те, отъркваше ти се, възбужда те и беше на път да те изчука. Личи си колко много е зле в момента!-каза саркастично русокосото момче и скръсти ръцете си пред гърдите.-Трябва да преглътнеш всичко случило се през онзи ден и да се изправиш пред Шяоджун. Стига си му позволявал да се държи с теб като някоя секс играчка!

Хендери погледна натъжено към другия. Кун бе прав, но и той самия си заслужаваше всяко едно нещо, което му бе причинено от Джун.

°•°•°•°•°•°•°•°
Съжалявам, че качвам късно, просто тези седмици ми е много натоварено 😥
❤️❤️❤️

Continue Reading

You'll Also Like

938K 35.9K 90
Тя изпълваше това, което иска, а именно да учи в Ню Йорк, а той пропиляваше живота си, мислейки че е щастлив. Когато пътищата им се пресекат, дали е...
114K 7.3K 57
През целият си живот Денис Бекъм винаги е мечтала само за едно. Да бъде актриса. Искала е това от малка и е готова на всичко, за да го постигне. Това...
42.4K 4.2K 89
Техьонг вижда същността на Кук от пръв поглед- той е огнено бедствие. Кук не просто е брат на най-добрия приятел на Те, но сякаш винаги успява да вид...
87.4K 3.6K 53
Аз бях лудо момиче, преди трагедията в живота ми, а той обикновено момче, което бе събрало всички добри качества на този свят. Аз не виждах смисъл в...