Christina & Kaiden {voltooid}

By shakiracesarx

62.5K 3.7K 280

Christina is een beeld schoon meisje ze hoeft niet om aandacht te vragen die krijgt ze vanzelf , Kaiden daare... More

Meet us
001
mededeling
mededeling 2.0
House Tour
002
003
004
005
006
007
008
009
010
🇨🇻🇨🇻Mededeling🇨🇻🇨🇻
011
012
013
014
Gelukkig nieuwjaar
015
016
017
018
Mededeling
House Tour
020
021
vraagje..
022
023
024
025
026
027
028
029
030
1K
031
032
033
New Book!!!!!
034
035
036
037
038
039
040
041
042
043
044
045
046
047
048
049
050
051

019

1K 58 8
By shakiracesarx

* 5 maanden verder *

Christina en Kaiden hebben hun eigen huis, Chris is getrouwd met Emily hun hebben ook hun eigen huis. De moeder van Tina en Chris heeft een nieuwe vriend maar ze doen het rustig aan.

Ik word wakker door mijn erge buikpijn , ey deze baby moet snel komen want deze buikpijn is killer.. Ik loop mijn kamer uit en kijk naar de deur naast mijn kamer dat is de baby kamer die ik niet mag zien. Alleen Kaiden en Chris weten wat voor sekse het word vandaar dat ik de kamer niet mag zien , want ik wou het een verrassing maken voor iedereen maar dadelijk is de kamer opeens roze en heb ik een jongen dus heb ik Chris en Kaiden alles laten regelen.

Ik loop terug mijn kamer in en doe mijn routine , ik trek mijn koraal kleurige oversized T-shirt aan met mijn witte Booty short er onder en mijn witte Gucci slippers. Echt getto ook HAHAHA mijn haar doe ik in een lange zijvlecht. Ik heb de laatste paar maanden echt schijt met wat ik aan doe. Het ergste is mijn buik was zo klein 5 maanden geleden hij is nu zo dik wayaw!!

Kaiden is zoals altijd aan het werken hij heeft zijn eigen bedrijf het is een marketing bedrijf , ik vind het maar raar want hij haat marketing. Soms denk ik dat hij liegt over zijn werk maar ik maak me er geen zorgen om want ik heb deze kleine wonder hierzo waar ik me handen vol aan ga krijgen. Ik krijg een app van Kaiden..

Kaiden: baby , alles goed ?

Christina: ja met jou schat , ik mis je kom je naar huis want ik heb echt buikpijn

Kaiden: ik kan niet ik stuur Chris wel heb een meeting met mijn secretaresse

Is hij serieus ? Zijn meeting met zijn secretaresse is belangrijker dan zijn vrouw die elk moment kan bevallen

Christina: laat maar ik ga wel zelf naar de ziekenhuis als ik ga bevallen

Kaiden: Tina ik zweer het spijt me het is echt belangrijk

Christina: ben je serieus , ja man je kut meeting met die hoerige secretaresse van je is belangrijker dan je vrouw die elk moment kan bevallen

Kaiden: je hebt gelijk schatje echt waar ik kom zodra ik klaar ben

Christina: nee laat maar ik bel wel iemand anders

Ik leg mijn telefoon weg en tel tot 10 voordat ik gek ga worden en de baby ook ga stressen. Ik pak me tas en stop me benodigdheden er in en rijd naar de huis van Chris.

POV Chris
Ik draai me om en zie dat Emily naast me ligt ik kan het nog steeds niet geloven we zijn al een weekje getrouwd en haar ouders mochten me gelijk toen ik haar hand ging vragen maar haar broers das een ander verhaal die behandelen haar als poep.

Ik sta op en ruim heel het huis op , daarna doe ik mijn routine. Ik trek mijn Benfica trainingspak aan en mijn zwarte air max 17. Ik doe mijn haar in model en spuit parfum, * Ding Dong * ik ren naar beneden en doe de deur open. Christina loopt naar binnen en knuffelt me stevig ik sla mijn gespierde armen om haar heen. ' wat is er? ' vraag ik ' hoe weet je dat er wat is? ' vraagt ze ' ik voel het ' zeg ik.

Ik maak een kopje thee voor haar en help haar om te liggen op de bank , ik leg een kussen neer voor haar en leg een deken op haar. ' hier je thee ' zeg ik, en geef haar thee. ' wat is er? 'Vraag ik ' volgens mij heeft Kaiden geen marketing bedrijf hij doet iets anders maar hij wilt het niet vertellen om een of andere reden en hij ach hier lees onze gesprek' zegt ze. Ik lees hun gesprek een steek van woede borrelt in me op. ' ik ben zo terug ' zeg ik

Kaiden's werk
Ik loop Kaiden's bedrijf binnen en loop naar de balie. ' ik kom voor Kaiden ' zeg ik ' wie bent u ? 'Vraagt een vrouw ' de broer van de vrouw van Kaiden ' zeg ik. De vrouw lacht ' sorry meneer Worthington heeft geen vrouw leuk geprobeerd ' zegt ze. Ik pak me telefoon en app Kaiden

Chris: zeg dat ik naar binnen mag

Kaiden: safe wacht

Kaiden komt aanlopen en geeft me een boks , de vrouw word rood. Ik volg Kaiden naar zijn kantoor , ' broer waarom doe je zo tegen Christina ? ' vraag ik hij kijkt me lachend aan heeft ze jou op mij afgestuurd ' wat lach je ik ben serieus we zijn matties maar mijn zusje gaat voor dus praat ' zeg ik. ' luister ik heb een belangrijke meeting met mijn secretaresse ik kan die niet verschuiven of skippen ' zegt hij ' bullshit broer maar aii je moet weten dat ze echt pist op je is veel plezier met die secretaresse ' zeg ik en verlaat zijn kantoor.

POV Emily
Ik word wakker zonder Chris naast mij , ik doe mijn routine en trek mijn mint groene cocktail jurk aan en mijn zwarte Chanel slippers. Mijn haar laat ik los het is al gegroeid het komt al tot over mijn schouders.

Ik maak mijn bed op en open alle ramen en gordijn , ik loop naar beneden het huis ruikt zo lekker he Chris heeft gouden handjes. Ik zie Christina slapen op de bank Meskiena de zwangerschap is zwaar voor haar.. ik maak een lekkere lunch voor zometeen als Chris thuis is. Pannenkoeken met bacon en kaas er op, en bakjes met fruit en Ne3Ne3 thee. De deur gaat open en Chris komt binnen, ' wat is er boo ?' Vraag ik * Chris legt Emily alles uit van A tot Z *. Dit had ik niet verwacht van Kaiden maar mohim mannen zijn soms niet begrijpelijk..

POV Christina
Ik word wakker en zie Emily in de armen van Chris liggen , het doet me pijn dat Kaiden en ik nu zo moeten omgaan met elkaar sinds dat hij geslaagd is focust hij op werk en minder op mij. Hij komt moe thuis ik doe al het werk het is echt bizar hoe erg hij veranderd is. Na het eten met hun besluit ik om naar huis te gaan moet nog koken enz.

Thuis
Ik loop naar binnen en loop mijn trappen op en zo naar mijn kamer. Ik trek mijn zwart met diamanten Marokkaanse jurk aan en mijn zwarte Fenty slippers aan. Ik loop naar beneden en begin met schoonmaken.

** 2 uurtjes later **
Ik ben eindelijk klaar nu nog koken, ik loop naar de keuken en begin met het maken van Bestilla. Ik leg de bestilla in de oven zodat het niet koud word, ik loop naar de woonkamer en val op de grond van de pijn ' AAAAH ' schreeuw ik. Ik bel mijn buurvrouw.

Christina: Ella

Jason: Hey Christina met Jason de zoon Ella

Christina: waar is je moeder ik ga bevallen

Jason: ik kom er aan

Ik hang op en probeer op te staan ' ik heb je ' zegt Jason.

Ziekenhuis
Ik loop met Jason naar de balie en word al snel geholpen. Ik bel Chris en mijn moeder. Al snel waren Emily en Chris met mijn moeder gekomen ze bleven effetjes en gingen toen weer weg want de dokter zei dat ik nog lang niet zou bevallen. Jason was de hele tijd hier gebleven hij is in Slaap gevallen.

* 5 uurtjes later *
Ik schreeuw het uit van de pijn zo hard dat Jason wakker schrikt. Jason komt binnen met een dokter ' mevrouw u bent op 9cm nog effe dan mag u beginnen met persen ' zegt hij en loopt
Weg. ' Jason bel mijn ma , me broer en zijn vriendin en mijn vriend ' zeg ik. Niet veel later komt Kaiden binnen hij kijkt naar Jason die vredig ligt te slapen op de slaapbank ' wie is dat? ' vraagt hij ' maak jij je daar geen zorgen om en mocht je komen van je secretaresse ?' Zeg ik. Hij kijkt me raar aan en schud zijn hoofd daarna komen mijn moeder , Chris en Emily binnen ' het is zo ver schatje mama is trots op je ' zegt ze ik knik. Weer schreeuw ik het uit de pijn word erger en erger ' moet ik een dokter halen ? ' vraagt Jason ' ja graag ' zeg ik ' wie is dat ? ' de zoon van mijn buurvrouw Ella ze is op vakantie dus hij hielp me aangezien de vader zo
Dringend was dat hij niet kon komen.

De dokter komt binnen ' je bent op 10cm je kan beginnen met persen ik wil graag 2 personen hier ' zegt hij ' mijn moeder en mijn vriend ' zeg ik. Emily, Chris en Jason verlaten de kamer. ' gaat het ? ' vraagt Kaiden ' NEE WAT DENK JE ZELF ' schreeuw ik ' AAAAAH ALSJEBLIEFT LAAT HET STOPPEN AAAU ' schreeuw ik. Kaiden pakt mijn hand en kijkt me aan ook al was hij echt een klootzak vandaag ik kan niet lang boos blijven. ' oke mevrouw persen maar ' zegt de dokter..

* 10 minuten later *
' wheee wheee ' Ik kijk met trots naar de baby hoe zij er uit word gehaald oh ja het is een meisje. Na 5 minuten komt mijn kleine meid gewassen , aangekleed en gecheckt de kamer binnen , ik neem haar in mijn armen en kijk haar verliefd aan. ' wat is de naam ? ' vraagt de dokter, Kaiden en ik kijken elkaar aan ' Zoé Alina El Hal Worthington ' zeggen we tegelijkertijd ( Zoé spreek je uit als Zo-Ey ). We hadden 2 hele namen bedacht voor een meisje en een jongen omdat ik niet wist wat de sekse was.

Chris , Emily en Jason komen binnen om de kleine te zien. ' omg ze is echt wauw ' zegt Emily ' echt he ben verliefd op haar man ' zeg ik. ' Emily is de peetmoeder ' zeg ik, ' Chris is de peetvader ' zegt Kaiden. Na 2 uurtjes vertrekt iedereen alleen Kaiden blijft, hij was effe naar huis kleren halen.

N E X T M O R N I N G

06:00u 's ochtends
Wheeee wheeee wheeee ' uff hier moet ik effe aan wennen ' zeg ik en til Zoé op uit haar bed, ik geef haar borstvoeding en na een tijdje slaapt ze weer ik stop haar weer in bed en sluit me ogen.

12:00 's middags
Ik word wakker door de dokter die naar me blijft staren ' kan ik u helpen ? ' vraag ik ' eh ja je mag naar huis ' zegt hij ik knik. Ik maak Kaiden wakker en ruim alles op ik ga thuis douchen niet hier weet niet wie er hier heeft gedoucht ..

Thuis
Kaiden rijd de oprit op , ik loop direct naar boven. Na het douchen trek ik mijn pyjama aan en loop ik naar mijn bed Zoé is al gedoucht door Kaiden en ze slaapt. Ik sluit me ogen en laat me gaan want rust heb ik effe nodig..

POV Kaiden
Ik loop de kamer binnen en zie de 2 meest belangrijkste vrouwen in mijn leven slapen , ik besluit om het huis schoon te maken.

Na 3 uurtjes ben ik klaar , ik neem ook een douche. Ik trek mijn pyjama aan en kruip mijn bed in en sla mijn armen om Christina heen.

17:00u
Ik sta op en loop naar de keuken en zie dat er nog Bastilla is. Ik warm het op en dek de tafel , Christina komt naar beneden lopen en schuift aan tafel. Na het eten was ik alles af en geeft Christina Zoé eten, ik loop naar boven en wieg Zoé in slaap. Christina en ik lopen naar de badkamer en poetsen onze tanden daarna lopen we naar de kamer en kruipen in bed we zijn zo moe dat we gelijk slapen.

Gefeliciteerd Tina & Kaiden met jullie kleine Zoé, geniet maar van jullie geluk want die kan elk moment stuk ..

Ik heb vanaf ontvoerd 2.0 alle delen in Kaapverdië geschreven ik had zoveel inspiratie he wayaw. Lijkt alsof Kaapverdië mijn inspiratie bron is 😂😂

Continue Reading

You'll Also Like

157 11 5
Finn de Boer heeft zijn leven op de rit: hij heeft een zorgzame vriend, een baan als manager in een groot horecabedrijf en staat op het punt een ople...
325 38 5
Het tweede deel van Waarom ik? waarin het het verhaal van Magdalena en Caine weer gaan volgen maar dan een paar jaar later, wanneer alles al over en...
148K 5.3K 123
Begon :18 november 2020 Eindigde : 8 augustus 2021 NIET KOPIËREN IK MELD JE BIJ WATTPAD❤️ Een populaire jonge met veel geld 💰 en een lief gepest m...
201 2 8
Dit boek gaat over Emily ter reegen tweeling zus van Milo (zonder dat ze het weten) Als Emily een moeilijke tijd heeft bersluiten haar ouders te gaan...