049

687 48 4
                                    

POV Christina
Er zijn al 3 maanden voorbij ik ben 9 maanden zwanger en ik mag over 2 weken bevallen en Emily over 2 weken maar dan 2 dagen voor mij. Ik sta op en neem een warme maar snelle douche. Na het douchen trek ik mijn beige colbert aan en mijn zwarte legging met mijn beige Adidas. het is al weer winter en mijn trouwdag is in December 23e om precies te zijn.

Ik breng mascara aan, eyeliner en transparante lip gloss. Ik spuit een heerlijk luchtje op en loop naar Zoé's kamer. Ze slaapt nog ik loop naar beneden en begin aan het ontbijt. Als het klaar is loop ik naar boven en maak Zoé en Kaiden wakker. Ik douche Zoé trek haar kleren aan en doe haar haar. Kaiden komt ook fresh de kamer uitlopen in zijn zware Nike t-shirt en zijn zwarte Nike joggingbroek en zijn zwarte Nike 2017. ' saangg ik zie je bent fully Nike vandaag ' zeg ik.

POV Kaiden
Na het eten help ik Christina met afwassen en bel ik de schoonmaakster om te komen. We trekken onze jassen aan en lopen de deur uit. ' gaan we lekker naar de dierentuin? ' vraag ik Zoé knikt blij. Ik maak een foto van haar en plaats het op Snapchat (omslag). Ik zet haar in de auto en stap zelf ook in.

Dierentuin
We lopen naar binnen en gaan gelijk naar de apen. Ik film Zoé en toevallig wijst ze Naar de apen en zegt ze ' oomplie Klis = Oompie Chris '. Ik ga helemaal stuk van het lachen ik stuur het filmpje naar Chris, Christina is heel stil ik denk dat ze effe moet beseffen dat ze binnenkort weer een moeder word.

POV Hasna
Vandaag ga ik afspreken met Riham we gaan ons plan uitvoeren wacht maar ze zal boeten. Ik sta op en neem een snelle douche, ik trek mijn oranje blouse aan en mijn witte broek aan met mijn oranje huaraches. Ik kam mijn haar uit en doe het in een hoge staart ik breng mascara aan, eyeliner en koraal kleurige lip gloss. Ik spuit een heerlijk luchtje op en trek mijn zwarte leren jas aan en pak mijn zwarte MK tas met mijn benodigdheden erin.

Ik pak mijn sleutels en loop mijn huis uit. Ik stap in mijn witte RR geen Range Rover die andere weet die naam effe niet. Ik rijd weg naar Riham.

POV Riham
Ik neem een snelle douche en trek mijn roze Barcelona shirt aan met mijn grijze high wasted broek met een paar gaten en mijn roze Nike 95. Mijn haar kam ik uit en borstel het in een strakke midden knot met een midden scheiding. Ik breng mascara aan, highlighter, foundation, eyeliner, blush en roze lippenstift ik spuit een lekker luchtje op en trek mijn zwarte lange bomberjack aan. Ik pak mijn witte Dior tas en stop mijn benodigdheden erin.

Nu nog wachten tot Hasna aanbelt. Na 10 minuten wordt er aan gebeld ik doe de deur open en zie Hasna daar staan. Ik glimlach en loop high class naar buiten ik sluit mijn huis af en stap daarna in. ' ready om die bitch te pakken vandaag? ' vraag ik ze knikt en kijkt me lachend aan.

Dierentuin
Als Hasna is geparkeerd pak ik mijn telefoon en open een app. Ik heb een app die me precies verteld waar Kaiden is echt slim dus nu kunnen we ze gewoon vinden. ' als ze weggaan rijden we keihard tegen zijn auto aan maar aan de kant waar Christina zit ' zeg ik ze knikt.

Na 2 uurtjes lopen ze eindelijk naar buiten, ik zie hoe ze Allemaal instappen. Ik kijk Hasna ze knikt we zetten allebei onze lip gloss op en dan onze gordels.

POV Hasna
Ik start de auto en wacht tot Kaiden zijn auto start. Ik rijd er heen en stop effe Riham en ik zuchten nog effe diep en dan rijd ik als een mogol zo hard ik kan. BAM!!!! Ik bots tegen Kaiden's auto aan. We stappen uit en rennen als 2 gekken naar een andere auto die we hier hadden geparkeerd voor reserve auto na de botsing. We stappen in en ik rijd weg als een gek...

POV Kaiden
Ik zie hoe Christina op een brancard of hoe je dat ook schrijft wordt meegenomen. Zoé zat gelukkig achter mij wollah als ik die gekken vind ik slacht ze met mijn eigen handen. Ik zie mijn moeder en Shirley (Christina's moeder) al aanrennen. ' wie was het? ' vraagt Shirley ' weet ik niet maar daar kom ik snel achter ' zeg ik vastberaden. De dokter komt onze kant oplopen ' Familie El Hal? ' vraagt hij ik sta op en Shirley draait zijn kant op. ' ja ' zeggen we. ' ik heb goed nieuws en slecht nieuws' zegt hij..

Wordt vervolgd

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now