019

1K 58 8
                                    

* 5 maanden verder *

Christina en Kaiden hebben hun eigen huis, Chris is getrouwd met Emily hun hebben ook hun eigen huis. De moeder van Tina en Chris heeft een nieuwe vriend maar ze doen het rustig aan.

Ik word wakker door mijn erge buikpijn , ey deze baby moet snel komen want deze buikpijn is killer.. Ik loop mijn kamer uit en kijk naar de deur naast mijn kamer dat is de baby kamer die ik niet mag zien. Alleen Kaiden en Chris weten wat voor sekse het word vandaar dat ik de kamer niet mag zien , want ik wou het een verrassing maken voor iedereen maar dadelijk is de kamer opeens roze en heb ik een jongen dus heb ik Chris en Kaiden alles laten regelen.

Ik loop terug mijn kamer in en doe mijn routine , ik trek mijn koraal kleurige oversized T-shirt aan met mijn witte Booty short er onder en mijn witte Gucci slippers. Echt getto ook HAHAHA mijn haar doe ik in een lange zijvlecht. Ik heb de laatste paar maanden echt schijt met wat ik aan doe. Het ergste is mijn buik was zo klein 5 maanden geleden hij is nu zo dik wayaw!!

Kaiden is zoals altijd aan het werken hij heeft zijn eigen bedrijf het is een marketing bedrijf , ik vind het maar raar want hij haat marketing. Soms denk ik dat hij liegt over zijn werk maar ik maak me er geen zorgen om want ik heb deze kleine wonder hierzo waar ik me handen vol aan ga krijgen. Ik krijg een app van Kaiden..

Kaiden: baby , alles goed ?

Christina: ja met jou schat , ik mis je kom je naar huis want ik heb echt buikpijn

Kaiden: ik kan niet ik stuur Chris wel heb een meeting met mijn secretaresse

Is hij serieus ? Zijn meeting met zijn secretaresse is belangrijker dan zijn vrouw die elk moment kan bevallen

Christina: laat maar ik ga wel zelf naar de ziekenhuis als ik ga bevallen

Kaiden: Tina ik zweer het spijt me het is echt belangrijk

Christina: ben je serieus , ja man je kut meeting met die hoerige secretaresse van je is belangrijker dan je vrouw die elk moment kan bevallen

Kaiden: je hebt gelijk schatje echt waar ik kom zodra ik klaar ben

Christina: nee laat maar ik bel wel iemand anders

Ik leg mijn telefoon weg en tel tot 10 voordat ik gek ga worden en de baby ook ga stressen. Ik pak me tas en stop me benodigdheden er in en rijd naar de huis van Chris.

POV Chris
Ik draai me om en zie dat Emily naast me ligt ik kan het nog steeds niet geloven we zijn al een weekje getrouwd en haar ouders mochten me gelijk toen ik haar hand ging vragen maar haar broers das een ander verhaal die behandelen haar als poep.

Ik sta op en ruim heel het huis op , daarna doe ik mijn routine. Ik trek mijn Benfica trainingspak aan en mijn zwarte air max 17. Ik doe mijn haar in model en spuit parfum, * Ding Dong * ik ren naar beneden en doe de deur open. Christina loopt naar binnen en knuffelt me stevig ik sla mijn gespierde armen om haar heen. ' wat is er? ' vraag ik ' hoe weet je dat er wat is? ' vraagt ze ' ik voel het ' zeg ik.

Ik maak een kopje thee voor haar en help haar om te liggen op de bank , ik leg een kussen neer voor haar en leg een deken op haar. ' hier je thee ' zeg ik, en geef haar thee. ' wat is er? 'Vraag ik ' volgens mij heeft Kaiden geen marketing bedrijf hij doet iets anders maar hij wilt het niet vertellen om een of andere reden en hij ach hier lees onze gesprek' zegt ze. Ik lees hun gesprek een steek van woede borrelt in me op. ' ik ben zo terug ' zeg ik

Christina & Kaiden {voltooid}Kde žijí příběhy. Začni objevovat