045

679 52 2
                                    

Vorige hoofdstuk

' en? ' vraag ik ze kijkt me aan en ' ik ....

Nu
POV Christina
' Ik ben niet zwanger mattie ' schreeuw ik blij ' hahaha wauw dan heb je misschien de griep of zo ' zegt Emily. Ik knik en sta op, ik gooi de test weg en loop de wc uit. ' wat nu ? ' vraag ik ' ga lekker koken voor Kaiden beetje opruimen en het romantisch maken zo kan je sorry zeggen ' zegt Emily. Ik kijk haar droog aan ' nee ik ga geen sorry zeggen Emily ik ben nog niet klaar voor een andere kind ' zeg ik ze knikt ' dat snap ik helemaal maar je moest wel eerder communiceren schat zo werkt dat in een relatie ' zegt ze. Oké ze heeft wel gelijk ' pff saf ga naar huis jij en verwen jou man ' zeg ik ze lacht ik geef haar een knuffel en een kus op haar buik ' dag zina ' zeg ik.

Emily zegt dat ik haar of zijn peetmoeder word dat is echt zo aardig hé, zij is de peetmoeder van Zoé dus ja is wel logisch. Ik verwissel mijn kleding voor een grijze Marokkaanse huisjurk. En mijn haar doe in in een staart. Ik loop de trap af en begin met opruimen dan stofzuigen dan dweilen dan weer alles opruimen op zijn plek en dan de was strijken etc. Na 2,5 uurtje ben ik klaar oké het huis ruikt lekker nu alles nog koken en daarna afwassen. Ik ga voor een heerlijke Marmita en kabeljauw schotel. Na het koken was ik alles af en leg het eten op tafel die ik net heb gedekt. Ik loop naar boven en neem snelle douche want je weet als je gaat koken 8 van de 10 keer ruik je naar eten. Na het douchen trek ik mijn mooie pyjama aan een en doe mijn natte haartjes los. Ik doe er wat producten in en föhn het droog.

Christina's pyjama

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Christina's pyjama

POV Emily
Thuis
Ik kom thuis aan gelijk loop ik naar boven Chris is niet thuis dus dat komt mooi uit. Hij heeft het huis zelf schoongemaakt gelukkig minder werk dus. Ik verwissel mijn kleren voor mijn rode Marokkaanse huisjurk. Mijn haar doe ik in een slordige knot. Ik loop naar beneden de keuken in, ik begin met het maken van tonijn schotel ( beetje gekookte tonijn met ui, ei aardappelen & olijven) met rijst dat is een Kaapverdiaans gerecht Christina's moeder heeft me zowel Kaapverdiaans leren koken en Portugees en van mezelf kan ik Marokkaans eten koken dus dat komt goed uit. Verder maak ik nog mini broodjes met boter er in, sommige met kip aardappelen en met kaas en cashewnoten. Voilà eten is klaar ik ren naar boven en neem een snelle douche want ik ruik naar eten, ik was mijn haar en lichaam.

Na het douchen trek ik mijn mooi pyjama die ik samen met Christina heb gekocht en stop wat olie in mijn haar en föhn het droog. Ik laat het los en that's it, ik loop weer naar beneden en dek de tafel en doe snel de afwas ik leg het eten op tafel en pak een glaasje wijn en neem plaats op de bank ik start Netflix op en kies voor Prison Break. Ik doe heel sexy mijn been over mijn andere been en mijn haar aan de zijkant en ik houd mijn glas heel charmant vast.

Emily's pyjama 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Emily's pyjama 

POV Kaiden
Ik heb Zoé afgezet bij mijn ma in de ochtend en ik ben met Chris naar de shisha lounge gegaan. We hebben gesproken en gelachen maar vooral gesproken. Ik weet niet wat ik moet doen ik ben echt boos op Christina maar aan de ene kant begrijp ik haar wel. ' bro ik ga naar huis man ik moet praten met Tina ' zeg ik Chris knikt ' ik ga ook heb me Wifey gemist ' zegt hij. Eigenlijk heb ik Christina ook wel gemist.

Thuis
Ik hang mijn jas op en doe mijn schoenen uit, ik hoor Christina rustig tv kijken. Ik loop naar boven en neem een snelle douche, na het douchen trek ik mijn grijze korte broek aan en mijn witte basic shirt. Ik loop naar beneden en neem plaats naast Christina op de bank ' baby sorry dat ik zo reageerde ' zeg ik ze kijkt me aan en glimlacht ' ik heb een zwangerschapstest gedaan vandaag ik ben niet zwanger schat' zegt ze ik knik vol teleurstelling. Ewaja wanneer ze klaar is ben ik dat ook.

Ik neem plaats aan tafel en begin met de Marmita ' damn dit is echt lekker ' zeg ik ze lacht en schud haar hoofd. Na de Marmita ga ik voor de kabeljauw schotel. Hode ik zit echt vol maar Christina crèmebrulee kan er sowieso wel bij. Na het eten help ik haar met afwassen. ' Tina wat gaan we doen met al dit eten ? ' vraag ik ' ik wou het geven aan de voedselbank ' zegt ze ik knik ai. Ik trek mijn jas aan en doe alles in een bakje ik doe het in een tas en pak mijn autosleutels ' ik kom zo ' zeg ik.

POV Chris
Het eten was geweldig ik besef weer waarom ik van Emily houd en dat zal ook altijd zo blijven. Ik help haar met afwassen en leg het eten in de koelkast. ' ik ga effe douchen ' zeg ik. Na het douchen trek ik mijn boxershort aan en smeer me in met crème. Ik poets mijn tanden en kruip onder de dekens. Emily loopt ook naar boven direct de badkamer in. Nadat ze haar tanden heeft gepoetst kruipt ze naast mij in bed. ' ik ben zo blij met alles ' zegt ze ik knik. We hebben trouwens een nieuw huis met nieuwe meubels als nieuwe start voor nieuwe herinneringen.

' Bae ik denk dat Christina zwanger is en dat ze toevallig een verkeerde zwangerschapstest had gepakt ' zegt Emily ' hoezo ? ' vraag ik. ' ja gewoon omdat ze al 3 maanden achter elkaar overgeeft en een iets dikkere buikje heeft dan normaal ' zegt ze. ' mohim we komen er later wel achter ' zeg ik ze knik. ' ga maar slapen je bent moe je doet te veel in huis vanaf morgen doe ik alles ' zeg ik ' maar - ' nee geen maar zina ' zeg ik en druk een kusje op haar voorhoofd.

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now