014

1K 66 5
                                    

Ik ren naar de wc en geef over, ik poets mijn tanden en loop naar de kamer. Ik tref me moeder daar op mijn bed met haar handen op haar schoot. ' Tina volgens mij ben je zwanger ' zegt ze en kijkt me streng aan, oh My god oh My god als ik zwanger ben maakt me moeder me dood.. ik schud me hoofd en loop naar mijn bed ' moet morgen ongesteld worden ' zeg ik.

** 2 uur later **
Ik word wakker nadat ik effe heb geslapen , na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn mint groene 2 piece jurk aan en mijn groen op witte en blauwe huaraches. Ik kam mijn haar uit en laat het gewoon los, beetje mascara en transparante Lipgloss.

' ETEN! ' schreeuwt mijn moeder ik ruim mijn kamer op en open mijn ramen. ' goedemorgen mams ' zeg ik ze zegt goedemorgen terug en vraagt me of ik al een zwangerschap test heb gedaan, ik schud mijn hoofd en zeg haar dat ik het ook niet ga doen. De deur gaat open Chris en Kaiden lopen het huis binnen , Kaiden heeft zijn grijze kenzo t-shirt met zijn zwarte broek en zijn blauwe huaraches en Chris heeft zijn groene t-shirt met Yves Saint Laurent op en zijn zwarte broek met een paar scheuren en zijn groene huaraches. ' Saaang mooi boys ' hoor zeg ik en Kaiden lacht zo sexy wayaw ' ja jou mooi boy toch ' zegt hij met een knip oog. Ik word rood en mijn moeder lacht me uit.

Ik ren naar de wc en geef over ' Christina je moet naar de dokter ' zegt Kaiden. ' Nee ik ben gewoon misselijk niks ergs ' zeg ik, ik poets me tanden opnieuw. Ik bel Emily op

Christina: Emms

Emily: CHRISTINAAA alles goed schatje

Christina: mwah ik geef steeds over en heb 2 weken geslachtsgemeenschap gehad met Kaiden

Emily: oh shit heb je veilig gedaan?

Christina: ja tuurlijk , ik moet morgen ongesteld worden

Emily: Ai wacht tot morgen als je niet bent geworden doe je een zwangerschap test

Christina: ja je hebt gelijk thanks boo 💋

Emily: alsjeblieft babygirl

Ik hang op en leg me telefoon in de lader het is 12:00 ik heb over een half uurtje school. Ik loop naar beneden en maak me lunch en stop het in mijn tas , ik trek me jas aan en pak mijn auto sleutels + mijn tas. ' IK GA NAAR SCHOOL' schreeuw ik, Kaiden en Chris zijn denk ik al gegaan.

School
Ik parkeer mijn auto en loop naar binnen , Emily was niet thuis dus dan is ze hier. Ik loop naar mijn kluisje en stop me jas er in en pak mijn MacBook, ik doe het weer dicht en loop naar mijn groep. ' Faka weer school we gaan knallen ' zeg ik, ' ja man ' zegt Kaiden ik loop naar hem toe en zit mijn billen op zijn schoot. ' oeh couple goals ' zegt Yasmina wayaw ik ga haar slaan.

Ik kijk haar dodelijk aan ' tief op je kehba heb je geen zelf respect heb die filmpjes van jou en Emina wel gezien yekk ' zeg ik ' hou je bek jammer dat je terug bent en hoe gaat het met je pappie ' zegt ze lachend. Ik sta op en begin haar te stoten ' CHRISTINA LAAT LOS ' schreeuwt Chris daarna komt Emina en begint me te stoten Emily komt en dekt My terwijl ik deze Yasmina Toto los sla. Uiteindelijk word ik weg getrokken door Kaiden en Emily door Chris. Yasmina en Emina hebben omin blauwe oog en bloed lip..

Als alle lessen zijn afgelopen ik wil niets liever dan naar huis gaan , ik stap in mijn auto en zie Emily bij Chris in stappen wat schattig.

Thuis
Ik ren snel naar de wc en geef over ' Tina je gaat nu een zwangerschap test nemen ' zegt mijn moeder f*ck ik ben bang. Ik was me mond en loop naar beneden. Ik ben weer terug van de winkel en heb een zwangerschap test meegenomen. Ik plas in een plastic beker en stop die clear blue test er in. Pfff ik ben echt zenuwachtig, ik pak hem op en bekijk het met moeite!! Tranen stromen over mijn wang het is de eerste keer en meteen gaat het fout ik ben gewoon 2 weken zwanger..

' mama ' zeg ik en loop huilend naar haar toe ' Tina toch waarom deed je niet veilig ' zegt ze , ' ik deed het veilig maar volgens mij heb ik hem gescheurd met mijn nagels' zeg ik huilend 'HAHAA Tina toch ' lacht mijn moeder ik kijk haar boos aan.. ' bel Kaiden en leg hem uit jullie moeten samen beslissen wat jullie doen ' zegt ze ik knik en loop naar de badkamer en gooi die beker weg en die clear blue test laat ik in de kamer als bewijs..

Kaiden komt gehaast mijn kamer binnen , ' Tina ik dacht dat er iets was ' zegt hij.

POV Kaiden
Ik kijk Christina aan en wacht tot ze zegt wat er is.. ' schiet op ik word zenuwachtig ' zeg ik ' ik ben zwanger ' zegt ze ik kijk haar met grote ogen aan ' serieus ? ' vraag ik en ze laat de test zien. Ik til haar op en draai rondjes met haar ik knuffel haar en geef haar allemaal kusjes ' je hebt me de gelukkigste jongen op aarde gemaakt ' zeg ik. Mijn geluk kan op dit moment niet meer stuk

POV Christina
Eigenlijk wil ik het kind niet houden maar als ik zie hoe blij Kaiden is wil ik zijn geluk niet weghalen , hij legt me neer op de grond en kijkt me aan ' wil je het wel houden ? ' vraagt hij het liefst zeg ik nee maar ik kan het gewoon niet 'ja tuurlijk' zeg ik onzeker. Hij kijkt nog blijer ' we moeten een huis zoeken want de baby moet wel een stabielen leven hebben ' zegt Kaiden omg kan het nog erger.. ' ik ga stoppen met school en full time werken ' zegt Kaiden

Oh Christina je moest je grote mond houden !

Ik schud me hoofd ' nee we hebben nog 3 maanden school dan zijn we klaar we hebben volgende examens ' zeg ik ' Ojah daarna ga ik full time werken ik ga me eigen bedrijf openen zodat de baby niks te kort komt ' zegt hij fijn daar gaat mijn vrijheid. Kaiden ligt te slapen hij had net gedoucht en tijdens het douchen was hij aan Het zingen, zeg me is het niet een bitch actie om zijn geluk weg te halen ?

Ik loop naar beneden en zie me moeder daar zitten ' mama ik wil de baby niet houden maar Kaiden is zo gelukkig ' zeg ik ' liefje jullie zijn nog jong beide 19 maar al oud genoeg om zelf te beslissen ' zegt mijn moeder. 'je gaat je vrijheid missen he ? ' vraagt ze ik knik en begin te huilen ' ik houd echt van Kaiden maar hij gaat te snel hij wilt nu samen wonen en hij wou zelfs school stoppen ' zeg ik me moeder kijkt geschrokken ' je moet eerlijk zijn Tina voordat hij iets doet waar hij spijt van gaat krijgen ' zegt me moeder ik knik.

Ik neem een warme douche en laat de stralen over mijn lichaam stromen , ik wrijf over mijn buik ook al groeit er nog niet veel. Ik weet niet wat ik moet doen zal ik het houden of niet ik wil niemand zijn geluk afpakken maar ook niet die van mezelf, zelf ben ik nog een kind ik kan voor me nichtjes en neefjes zorgen maar voor mijn eigen kind weet ik niet zoveel verantwoordelijkheid..

Ik stap de douche uit en poets me tanden , ik trek me pyjama aan en vlecht me haar in twee vlechten. Als ik zie hoe vredig Kaiden ligt te slapen wil ik het niet eens zeggen ik heb hem sinds ik hem ken nog nooit zo gelukkig gezien zelfs niet toen ik ja zei toen hij me vroeg om zijn vriendin te zijn. Ik laat me opsluiten in zijn armen en sluit me ogen op naar morgen een nieuwe dag.

Wat moet Christina doen? De waarheid vertellen of liegen ?

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now