047

642 50 5
                                    

** 2 weken later **
Christina en Kaiden zijn nog steeds uit elkaar, Emily en Chris zijn gewoon gelukkig. Emily en Christina zijn beiden bijna 6 maanden zwanger. Het is nu 23 Mei en de baby van Christina word 14 Augustus geboren en de baby van Emily word 13 augustus geboren. De trouwdag van C&K zou eigenlijk 23 December.. Back to the story

POV Christina
Vandaag mag ik eindelijk naar huis, ik heb al 2 weken niet met Kaiden gesproken. De dokter komt blij binnen ' je mag naar huis meid veel succes en alles komt goed blijf rustig doen ' zegt ze ik knik en sta op. Ik heb nog steeds mijn ziekenhuis kleren aan aangezien Kaiden niks is komen brengen. Ik pak mijn telefoon en app hem

Ik: hey kan je me misschien ophalen?

Hij leest het en reageert niet eens wauw hij is nog steeds boos nou oké. Ik app Chris en hij zegt dat hij er in 10 minuten is. Ik check mezelf uit en wacht voor de deur beneden in mijn ziekenhuis kleding. Chris loopt mijn kant op en kijkt me raar aan ' kifesh je kleding? ' vraagt hij ' lang verhaal ' zeg ik hij knikt. ' waarom is Kaiden niet gekomen? ' vraagt hij ik leg hem alles uit en het enige wat hij doet is zuchten. ' wat? ' vraag ik ' Tina je doet moeilijk, je weet dat hij er altijd voor je gaat zijn praat met hem als je thuis komt ' zegt hij ik knik en stap uit want we zijn er al ' doei doe de groetjes aan Emily ' zeg ik.

Thuis
Ik loop naar binnen en zie niemand ze zijn vast bij zijn moeder. Ik loop direct naar boven en neem een heerlijke warme lange douche. Na het douchen droog ik me af en smeer me in. Ik trek mijn Barcelona trainingspak aan met mijn donker blauwe huaraches. Mijn haar heb ik gewassen want het was vies. Ik doe er producten in en föhn het droog ik vlecht het in 2 French braids en spuit wat parfum op. Verder breng ik mascara aan en labello, ik loop naar beneden en eet snel 2 broodjes met kaas en drink Ne3Ne3 thee. Ik trek mijn zwarte leren jas aan en pak mijn telefoon en auto sleutels.

Ik loop snel de keuken weer in om te kijken of alles is afgesloten en dan zie ik een briefje. Ik lees het op. Hoe kan hij dit doen? Ik moet hem vinden ik ga gelijk naar zijn moeder. Ik doe de deur open en sla het snel weer dicht ik weet ik moet rustig doen maar ewaja mijn familie gaat voor. Ik stap in de auto en rijd weg naar Kaiden's moeder.

Ik stap uit en bel aan ' hey filha ( dochter in het Portugees ) ' zegt ze. Ik geef haar een knuffel ' is Kaiden hier? ' vraag ik ze kijkt me raar aan ' huh? Hij ging toch naar huis hij had Zoé opgehaald? ' vraagt ze. Ik leg haar alles uit ' oh deus ( oh god ) euhm misschien bij Chris thuis? Of in een hotel? ' vraagt ze ik knik ' obrigada ( dankjewel in het Portugees ) ' zeg ik.

POV Chris
Ik parkeer op de oprit en stap uit. Ik doe de deur open en loop naar binnen, het is 09:00 's ochtends ik ga weer slapen had niet eens gedoucht man. Ik trek mijn kleren uit en doe mijn pyjama aan ai, ik kruip in bed en trek Emily naar mij toe.

POV Emily
09:30u 's ochtends
De bel gaat ik sta op en trek mijn badjas aan , ik loop naar beneden en doe de deur open. ' Christina? ' vraag ik bezorgd ' Emily ik heb het verpest alles ik ben een slechte moeder en vriendin ik haat mezelf ' zegt ze. Ik neem haar in mijn armen ' nee nee niet zo praten schatje kom zitten gaan we erover praten ' zeg ik. Ik neem plaats naast haar en overhandig haar een kopje met Ne3Ne3.

' oké leg me uit wat is er? ' vraag ik ze begint te huilen legt me alles uit. ' uff ya Allah, enige wat ik kan zeggen is Sabr schat' zeg ik. Ze knikt maar wat en drinkt haar thee op ' ik ben een slechte moeder hé? ' vraagt ze ik schud mijn hoofd ' nee habiba ik zeg niet dat wat je zei goed is maar je bent ook geen slechte moeder' zeg ik, ' ga naar huis rust wat uit en vraag Kaiden of je morgen met hem kan praten jullie hebben een dochter van bijna 1,5 en een baby onderweg jullie moeten dit oplossen voor hun ' zeg ik. Ze knikt en staat op ' dankjewel Em ' zegt ze en geeft me een knuffel.

POV Christina
Ik rijd langs allemaal hotels in Rotterdam dat is mijn enige hoop. Ik rijd langs de Hilton hotel en zie Kaiden's auto en Zoé's kinderstoeltje er in. Ik bekijk de kenteken en ja hoor dat is zijn auto. Ik parkeer als een speer de auto en stap uit, ik ren de lobby binnen en word gelijk geholpen.

' hallo mevrouw waar kan ik u mee helpen? ' vraagt een man ' ehm ik zoek de kamer nummer van Kaiden Worthington ' zeg ik. ' heeft u gereserveerd? ' vraagt hij ' meneer ik wil gewoon weten waar meneer Worthington zit ik moet hem spreken hij is mijn ex man en mijn dochter is daar ' zeg ik. ' Chww ( tjoerie ) je bent zeker één van die gekke exen hé ' zegt hij. Wayaw hij begint op mijn zenuwen te werken ' luister we waren 2 weken geleden nog verloofd er is iets gebeurd en ik ben nog steeds zwanger van hem en mijn dochter is daar boven ik moet met hem spreken ' zeg Ik.

' ik mag dat niet doen mevrouw ' zegt hij ' IK MOET MET MIJN EX MAN SPREKEN OM HET LEVEN VAN EEN 1,5 KINDJE TE REDDEN EN EEN ONGEBOREN BABY!! ' schreeuw ik iedereen kijkt me raar aan. Opeens komt er een man naar mij toe die net heeft ingecheckt ' ze hoort bij mij geen zorgen ' zegt de man. Ik knik maar wat en loop met hem de lift in ' weet je waar Kaiden Worthington zit? ' vraag ik hij knikt ' 3e verdieping kamer 250 ' zegt hij ' hoe weet - ' er was een meisje die dat ook steeds vroeg en toen belde ze Kaiden en bevestigde hij dat ze mocht komen en toen hoorde ik waar hij verbleef ' zegt hij.

Wacht een meisje? Mijn buik maakt omin rondjes en ik voel dat ik moet overgeven ' ehm dankje ' zeg ik maar snel als ik op de 3e etage ben. Ik loop naar achteren en zie de hotelkamer 250 ik klop op de deur. 3x raden wie open doen ' Ugh jij ' zegt ze...

Wie heeft er open gedaan?

Het boek word toch iets langer uitgesteld aangezien er iets meer drama bij is gekomen en ik niet zomaar ergens kan stoppen.

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now