001

2.8K 93 12
                                    

* Tring Tring *

Mijn kut wekker gaat af en ik sta op maak me bed op doe mijn gordijnen en ramen open, Ik loop naar mijn badkamer en stap in de douche. Ik stap uit de douche en wikkel me om in een hand doek en droog me af smeer me in doe me lingerie aan en kies leuke kleding uit. Ik doe producten in mijn haar en droog het met een diffuser en wauw me krullen zijn mooi bouncy.

outfitje

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

outfitje

Ik pak me tas in en loop naar beneden ' goodmorning mama inoe ' zeg ik ik geef me moeder een kus en me vader een knuffel ' waar is Chris?' vraag ik ' hier a izan ' zegt Chris ik spring op hem en knuffel hem dood ' yallah laat los ' zegt Chris ik hou hem nog steviger vast en hij begint me te kietelen ' kaolo hond HAHAHA s.s..stop HAHAHA ' lach / schreeuw ik uit. We zitten aan tafel te eten en ik kijk op mijn klok ' whaaa het is al 10:50u ik begin 11:15u ' zeg ik terwijl ik opsta en me stoel aanschuif ' doei mama doei papa ' zeg ik en pak me Canada Goose jas en me schooltas en loop de deur uit. Ik stap in me nieuwe auto ik heb gisteren een Range Rover Evoque ( omslag ) gekregen van me vader ben echt blij , ik bel Yasmina op.

Christina: Yasmina sta klaar met Emina ik kom jullie halen

Yasmina: is cool tot zo babe

ik hang op en start de auto ik zet muziek op en rijd weg, ik stop bij een stoplicht en wacht tot het groen word in de tussen tijd zing ik heel hard mee met F1rstman - Let me go omin mensen kijken me aan en ik had schijt. Ik toeter 3x dan komen Jas en Mina naar buiten Yasmina stapt voor in en Emina achter ' ewaaa chica's ready for school? ' vraag ik ' welloe ready maar moet is laatste jaar ' zegt Yasmina ' we gaan knallen a mattie ' zegt Emina.

School

Ik parkeer mijn auto in de leerlingen garage en we stappen uit. We zien een meisje fietsen en ze valt door de gladde weg het is koud het regent en het sneeuwt ' meskiena ze valt gewoon ' zeg ik en hoor iemand lachen ' hahahaha kaolo chap wesh hebben haar ouders geen money dat ze met fiets komt ' zegt Heavenly ' wat lach je a zbel' zegt Emina ey Emina is niet op die spelletjes. We krijgen alle drie een scheve blik van haar ' hou je bek a zemel ' zegt Heavenly. Ik geef haar een dodelijke blik en loop naar het meisje toe ' hey ik ben Christina ' zeg ik vriendelijk en ze kijkt me bang aan ik zeg tegen haar dat ik niet bijt en ze lacht verlegen ' ik ben Emily - Mae ' zegt ze ik knik en help haar haar fiets weg te zetten en samen lopen we met z'n 4en naar binnen.

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.
Christina & Kaiden {voltooid}Onde as histórias ganham vida. Descobre agora