042

729 50 0
                                    

** 2 weken later **

N E X T M O R N I N G
Ik word wakker en loop naar de gastenkamer, Emily is weg en heeft alles netjes gelaten. Ik pak mijn telefoon en bekijk mijn app, Emily heeft hier 2 weken geslapen omdat ze niet alleen wou slapen.

Emily: hey ik moest werken bedankt voor alles voel echt beter love you

Ik: love you to, geen dank prinsesje

Ik loop terug naar de kamer en zie Zoé op bed naast Kaiden liggen, ik ga op hem liggen en Zoé probeert me weg te duwen ( net als de foto die als omslag is ). 'Mijn papa ' zegt ze ik kijk haar lief aan en sta op ' mijn papa ' zeg ik. ' oké jou papa mijn papi ' zeg ik Kaiden draait zijn hoofd sneller dan dat Usain Bolt rent en kijk me met deze blik aan 😏. Ik knip oog naar hem en loop de badkamer in.

Na het douchen trek ik een rode broek aan met mijn witte polo en mijn zwarte royaums. Mijn haar steil ik plat en doe het in een strakke staart. Ik breng mascara aan en rode lippenstift.

POV Kaiden
Nadat Tina de badkamer uitkomt overhandig ik haar een gedouchte en fris ruikende Zoé. Ze heeft haar rode jurk aan en haar zwarte royaums. Haar haar heeft ze in 2 staartjes en op haar hoofd een vlecht bij ieder staart.

Ik loop de badkamer in en neem een snelle douche, na het douchen ga ik voor mijn rode broek en mijn witte polo met mijn zwarte Royaums. Ik kam mijn krullen uit en doe er producten waardoor mijn haar mooi krult. Ai ik bekijk mezelf goedkeurend in de spiegel, ik ben wel een Spange papi man.

Ik loop de badkamer uit en die dat Christina onze kamer heeft opgeruimd en als ik verloop ook het hele huis. De geur van haar heerlijke msemmen met vlees erin en fruitsalade met ne3ne3 thee dringt tot mijn neus door. Ik loop de keuken in en sla op Christina's bil ' met je lekkere billen ' fluister ik in haar oor. Ik zie dat haar wangen rood worden. Na het eten help ik haar met afwassen. Ik trek mijn jas aan en die van Zoé. ' baby ik ga iets leuks doen met Zoé en mijn nichtje de dochter van mijn nicht Sara' zeg ik ze knikt en geeft me een kus.

Ik: saar ben je ready ?

Sara: ja we zijn klaar

Ik: ai ik ben onderweg

' je gaat toch alleen met je nichtje ? ' vraagt Christina. ' ja ik breng Sara effe naar haar werk ' zeg ik ze knikt en rolt met haar ogen. ' Zoé blijf hier ' zeg ik, ik loop naar Christina en trek haar aan haar arm. ' baby maak je geen zorgen ze is niet net als Riham ' zeg ik en geef haar een lange kus. Ik pak Zoé op en loop de deur uit ' Ciao mami ' zeg.

Ik bel aan en zie Sara en haar dochter Dylanisa al naar buiten lopen. ' hey ' zegt ze als ze instapt ' YO ' zeg ik. Ik rijd naar de H&M en Sara stapt uit ' thanks lelijkerd ' zegt ze ' hou je mond voordat ik je dood sla ' zeg ik speels. Ze zwaait ons uit en loopt de H&M binnen ' okey kindjes waar willen jullie heen lan? ' vraag ik. ' dieluhthuin ( dierentuin ) ' zeggen ze allebei. Ik knik en rijd naar de dierentuin.

Dierentuin
Ik heb Zoé en Dylanisa beiden in een kinderwagen gezet die ene met 2 aan elkaar. Nadat ik heb betaald lopen we naar binnen, ' oke we gaan eerst naar de vogels en dan de vissen ' zeg ik ze knikken blij als 2 gekken. Een meisje met wahed dikke kont loopt expres heupwiegend voor mijn maar 2 seconde heb ik gekeken wollah 2 maar. Ik zucht en loop langs haar naar voren, en weer loopt ze langs mìj met de nadruk op " mij " naar voren. Ik zucht en loop de andere kant op geen zin in horse vrouwen. ' hey ' zegt ze en opeens loopt ze naast mij ' wat ' zeg ik. ' sorry hoor ' zegt ze ' ja wat verwacht je als je hele tijd expres voor mij gaat lopen zodat ik naar je bil ga kijken en je ga aanspreken ? ' vraag ik. Ze kijkt beschaamd naar beneden ' ik heb een vrouw en een kind ' zeg ik ' oké ik snap het sorry ' zegt ze en loopt weg.

POV Insaf
Ik bel aan bij Chris zijn huis, hij doet open en kijkt me vol lust aan. Ik loop naar binnen en trek mijn jas uit ik heb alleen een lingerie aan een zwarte met diamantjes om precies te zijn. ' damn mami ' zegt hij ik lach en schud mijn kont. Heupwiegend loop ik de trap op naar boven, hij gooit me op bed en trekt zijn kleren uit.

[ bespaar jullie de details ]

' hmm dat was heerlijk ' zeg ik hij knikt en geeft me een kus. Zijn telefoon gaat over ' wie is dat ' vraag ik. Hij staat op en loopt naar buiten, snel loop ik naar de deur en plaats mijn hoofd op de deur en luister hem af.

" nee ik ben met Insaf "

" hoe bedoel je het is dringend "

" wollah als je liegt "

" doei "

Ik ren naar het bed en lig op de zelfde positie zoals ik net lag. Hij loopt naar binnen en loopt geïrriteerd naar badkamer. Later komt hij er fris uit hij heeft zijn grijze gescheurde broek aan met zijn oranje Kenzo t-shirt en zijn grijze huaraches. Zijn haar is mooi in model kort samengevat PAPI!

' Insaf je moet je klaar maken ik zet je thuis af ' zegt hij. Ik kom fris de douche uit en ik heb mijn oranje jurk aan tot mijn enkels en mijn Michael Kors slippers. Ik heb in de badkamer snel me vriendin gebeld ik ga met haar afspreken. In de auto is het stil opeens moet hij weg klootzak. Ik stap uit en bel aan bij me bestie gelijk rijd hij weg.

Waar gaat Chris heen?

Christina & Kaiden {voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu