041

681 52 3
                                    

Vorige hoofdstuk

We stappen weer in de auto en rijden naar de stad.

Nu
POV Christina
Ik parkeer mijn auto in de garage van het winkelcentrum in Alexandrium en dan stappen we uit. We gooien onze lege Starbucks flesjes leeg en lopen naar de lift. ' zo ik heb nieuwe kleren nodig voor de zomer man ' zeg ik ' ja en hoe ' zegt Emily.

Nadat we zoveel kleren hebben gekocht, stoppen we alles in de auto. '
Waar zullen we eten ? ' vraag ik ' ehm Chique Frique ' zegt Emily. Ik kijk haar vragend aan ' waat iesh dhat? ' vraag ik met een Mongolisch accent. ' een culinair restaurant met allemaal verschillende gerechten etc etc ' zegt ze ik knik en haal me schouders op, heb ook wel zin in iets nieuws.

We nemen plaats ergers achterin waar het super gezellig is, de lichten zijn uit en er zijn alleen nog maar lampjes. ' dit is echt geweldig haha ' zeg ik Emily knikt en drinkt haar martini op. ' ehm ober mag ik nog een martini ? ' vraagt Emily ik kijk haar raar aan en ' ehm gaat het wel ? ' vraag Ik. Ze knikt en pakt mijn Bacardi cola ' Emily stop ' zeg ik boos. Ze kijkt me saai aan en rolt haar ogen.

Na het eten besluit ik om te gaan Emily is aangeschoten en kan zichzelf niet inhouden. Ik pak haar bij haar arm en stop haar in de auto. Ik stap in en rijd weg, de hele tijd zit ze aan mijn arm en trekt ze er aan ' EMILY KANES MAN KAN JE NIET RUSTIG DOEN ' schreeuw ik boos ze steekt haar middelvinger op en probeert de deur open te maken terwijl ik aan het rijden ben. Ik vergrendel kapot snel de deuren en rijd kapot hard naar huis voordat we zomaar ongeluk krijgen door haar.

Thuis
Onderweg was het chaos we zijn nog langs haar huis gegaan en we hebben kleren etc gepakt No way dat ze vanavond alleen slaapt. Ik geef haar een douche en ze trekt haar pyjama aan, ze geeft nog een paar keer over voordat ze haar tanden poetst. Als ze frisjes en fruitig in de logeerkamer is kruipt ze in bed ik geef haar een beker met thee. ' Emily kan je me vertellen waarom je vandaag zo dom bezig was ? ' vraag ik kalm maar boos.

' niks laat maar ' zegt ze ik kan aan haar stem horen dat ze verdrietig is maar waarom. ' Emily luister ik heb hier geen zin in alsjeblieft vertel me wat is er ? ' vraag ik boos. ' HET IS JE BROER OKÉ, HIJ IS EEN FLIKKER EEN KLOOTZAK EEN ZEMMER EEN HMAR HIJ IS ALLES. IK HOUD ZOVEEL VAN HEM EN HIJ HEEFT ME GEWOON GEBRUIKT VOOR SEKS WEET JE WEL HOE DAT VOELT HIJ IS ER VANDOOR GEGAAN MET DIE GOLDDIGGER INSAF !! ' schreeuwt ze in een zin door. Ik kijk haar met grote ogen aan ' sorry habiba ' zeg ik oprecht wollah dit doet me pijn. Ik knuffel haar stevig ' niet huilen het komt allemaal goed sabr ( geduld ) hebben zina ' zeg ik. Ik pak mijn telefoon en app Chris. * klik * ' zeg wollah je maakt foto van mij nadat je net 1 min geleden helemaal uitbarstte ' zeg ik. Ze plaats het op Snapchat en stuurt het naar mij ( omslag ).

Ik neem een douche en trek mijn eenhoorn onesie aan met mijn witte huaraches. ' ik ga naar Chris toe ik ben zo terug 'zeg ik. Maar dan besef ik dat Emily al slaapt Kaiden en Zoé ook ewaja. Ik stap in mijn auto en scheur weg. Het is best laat 00:15u of zo.

POV Insaf
#telefoongesprek tussen Insaf en haar beste vriendin Samira

Ik: wollah Chris is ** dom hahahaha, we zijn weer samen

Samira: zeg wollah ?

Ik: wollah

Samira: yekk golddigger en die andere die rijke man van 60

Ik: hij is dood HAHAHAHAHA, die klootzak was vergeten ze erfenis aan mij over te laten. Nu heeft zijn misvormde dochter het dus moet ik maar weer met Chris nemen

Samira: oehh girl you're smart as fux

Ik: duh we moeten surviven toch HAHAHAHHA ik ga ophangen Chris is bijna klaar met douchen, Bye zina

Samira: Ciao habiba

Ik hang op en leg mijn telefoon in de lader en kruip in bed, ik pak een boek en doe alsof ik allang een boek aan het lezen was. * TRING TRING * ik sta zuchtend op en loop naar beneden met mijn satijnen badjas aan, ik doe de deur open en zie Christina daar staan in haar eenhoorn onesie en haar site huaraches. ' heyy meid ' zeg ik nepper dan Barbie. Ze kijkt me droog aan en duwt me opzij ' schuif mislukte pop ' zegt ze.

Ik volg haar naar boven en ze opent de slaapkamer deur en alhamdoulillah is Chris al omgekleed. ' Chris wij moeten praten ' zegt Christina boos. Als ze komt voor die Emily kan ze het vergeten Chris is van mij en blijft bij mij. ' Christina je kan zo niet binnen komen faka met die actie van jou dan ' zegt Chris ja lekker maak ruzie ben ik ook gelijk van jou af. Christina draait zich om en trekt me aan mijn arm ze pakt mijn weekend tas in en gooit die naar buiten en duwt me ook de deur uit. En doet het op slot ' HEY DOE OPEN KAOLO KOERVA ( hoer ) ' schreeuw ik. Ik trek mijn kleren aan en stap in de auto en rijd weg.

POV Chris
' waar is Insaf ? ' vraag ik als Christina weer boven is. ' weg ik heb haar er uit gegooid ' zegt ze. Wayaw zo kan ze niet zijn faka ze wilt mijn geluk verpesten, ' wat is er mis met jou man ? ' vraag ik ' nee wat is er mis met jou ' zegt ze. ' eerst doe je alsof je Emily weer leuk vind dan baan ( geslachtsgemeenschap hebben ) je haar en dan laat je haar vallen als een blok en kom je weer terug bij Insaf ? Dan faka met jou actie ? ' vraagt ze.

' kanes man als ik haar niet wil, wil ik haar toch niet wat is jullie probleem man hele hijsa om **bullshit ' zeg ik. Ze duwt mij ' scheld niet met kk vriend ga niet tof doen ' zegt ze boos. ' als je met die kaolo motjo Insaf wilt gaan No spang ga je gang als je maar weet dat ze alleen met je is voor je money ' zegt ze boos. ' ik tav je niet je doet Boeng jaloers ook je weet je bent me zusje ze zal nooit jou plek nemen ' zeg ik en knuffel haar strak.

' daar gaat het niet om Chris, ik wil niet dat je gaat settelen met een puta/golddigger van de straat ' zegt ze. Ergens moet ik wel lachen dat ze zich zo zorgen maakt om mij. ' maar effe dat je het weet, speel niet met Emily ze heeft fouten gemaakt klopt maar die heeft ze verbeterd en nu verdient ze iemand die echt van haar houd dus speel niet met haar attie ( hart ) ' zegt Christina. Ik knik en geef haar een kus op haar voorhoofd ' ga naar huis het is laat ' zeg ik. Ik loop met haar tot de deur en wacht tot ze weggereden is.

Ik heb zoveel inspiratie voor dit boek ik wou het eerder laten eindigen maar toch niet! 

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now