028

976 68 2
                                    

** 2 weken later **

POV Kaiden

Inmiddels zijn we al weer terug in Nederland alles gaat goed met Christina gelukkig, zonder haar zou mijn leven zo saai zijn zij is mijn zon in de winter en mijn bloemetje in de lente! Ze ligt zo rustig te slapen alsof ze alleen is een momentje met alleen Christina & god zonder problemen niks alleen zijzelf met god..

Ik besluit op te staan en ontbijt te maken voor Christina , Ik poets me tanden en was mijn gezicht. ' goedemorgen Zoé ' zeg ik ze kijkt me lang aan en begint dan spontaan te lachen echt een vrolijke baby. Ik geef haar een fles en daarna valt ze gelijk weer in slaap echt een slaap kopje, Beneden maak ik ontbijt voor Christina. ' goedemorgen babygirl ' zeg ik en leg het dienblad op bed haar mooie gezicht straalt blijdschap uit.

' ik moet werken vandaag en me ma vroeg of je langs kon gaan ' zeg ik ze knikt en begint met eten. Ik loop de douche binnen en draai de kraan open, na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn zwarte broek aan met mijn witte Balenciaga T-shirt aan met mijn zwarte Balenciaga's. Verder spuit ik parfum en breng mijn haar in model , ik loop de badkamer deur uit en kijk vragend naar Christina ' zie ik er zakelijk uit ? ' vraag ik ze knikt. ' Baby ik ga ' zeg ik en geef haar een kus ook Zoé geef ik een kus en loop naar beneden , trek mijn jas aan en loop naar buiten.

POV Christina

Kaiden is net weg en ik mis hem nu al , ik sta op en loop naar beneden ik doe de afwas. Na het afwassen draai ik de was en begin met het schoonmaken van mijn huis.

~ 2u later ~

Pff ik ga uitgezakt zitten op de bank ben echt kapot het huis was echt vies , Zoé is gelukkig nog aan het slapen kan ik effe snel douchen. In de douche was ik mijn haar en scheer de plekken die geschoren moeten worden , ook scrub ik mijn lichaam en gezicht voor een zachte huid. Na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn kleren aan , ik doe producten in mijn haar en diffuse het me krullen komen omin mooi uit. Verder breng ik wat mascara aan en eyeliner met mijn rode lippenstift , ik spuit parfum op en kijk goedkeurend in de spiegel. Zoé slaapt nog steeds ewilli als ik haar ga wakker maken gaat ze heel de dag huilen. Uiteindelijk doe ik toch mijn haar in een strakke knot , ik maak een foto en plaats het op Snapchat.

Foto + Outfit van Christina

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Foto + Outfit van Christina

Gelijk als ik Zoé's kamer inloop begint ze te huilen ' a hmara wat is er ? ' vraag ik wollah ben echt gemeen ik noem mijn dochter gewoon hmara.. Na het douchen van Zoé trek ik voor haar een zwarte jurk aan met dezelfde vest die ik aan heb en haar zwarte Michael Kors sandalen. Ik pak de tas in met spullen Zoé en trek onze jassen aan.

Ik zet Zoé in de auto en leg de tas naast haar en stap dan zelf ik , ' gaan we lekker naar Oma boefje ? ' vraag ik ook al kan ze niet terug antwoorden.

Ik weet niet of ik Kaiden's moeder een naam heb gegeven maar we noemen haar Latisha

Latisha's huis

De deur gaat open en de moeder van Kaiden neemt me in haar armen ' mi hija te he extrañado ( mijn dochter ik heb je gemist )' zegt ze ik lach en geef haar een kus op haar voorhoofd ' alles goed ma ? ' vraag ik ze knikt en begeleid ons naar binnen.

POV Kaiden

Vandaag is de dag dat ik het ga doen iets wat ik allang al moest doen. Ik stuur Christina een app om te vragen of ze thuis is..

Ik: baby ben je nog thuis?

Tina ❤️: nee schatje ben bij je ma , hoezo ?

Ik: oh gewoon dacht dat je thuis omdat je langzaam bent

Tina ❤️: HAHAHA hou je mond joh , bel me als je onderweg naar huis bent

Ik: is goed hbiba 💞

Ik leg me telefoon in mijn zak en stap in de auto heb allemaal dingen gekocht.

Thuis

Ik begin met klaar leggen van bepaalde dingen voor Christina het huis is helemaal schoon gelukkig ik wou zelf schoonmaken maar dat is al gedaan. Als alles is gedaan neem ik een snelle douche en trek mijn zwarte pak aan.

Ik: babygirl laat Zoé bij me ma slapen we gaan uiteten, trouwens heb je kleren of moet ik brengen

Tina ❤️: is goed schatje en ja ik heb kleren voor Zoé , ik kom nu naar huis tot zo x

POV Christina

Ik geef me schoonmoeder de tas met Zoé de spullen en geef hun allebei een kus ' Nos vemen mañana ( ik zie jullie morgen ) ' zeg ik , Kaiden heeft me al een beetje Spaans geleerd echt een mooie taal.

Thuis

Ik loop naar binnen en trek mijn jas uit, ik loop naar boven en zie allemaal winkeltasjes met kleding , lingerie , sieraden en schoenen erin. ' Kaiden omg je bent echt lief ' zeg ik en spring op hem ' yallah ga klaarmaken ' zegt hij. Ik stap de douche in en neem een snelle douche , daarna smeer ik me in en trek mijn nieuwe jurk aan die ik van Kaiden heb gekregen. Mijn haar doe ik in een strakke knot en doe wat make-up ( bb cream , mascara , eyeliner , high lighter en lippenstift ).

' en ? ' vraag ik als ik de badkamer uit loop Kaiden zijn mond valt 10 meter naar beneden ' damn babygirl ' zegt hij. Ik vraag hem om een foto te maken van mijn jurk , daarna plaats ik het op Snapchat.

' Gaan we prinses ? ' vraagt hij ik knik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




' Gaan we prinses ? ' vraagt hij ik knik. We lopen naar beneden en trekken onze jassen aan ' oh schatje vergeten ga maar alvast naar de auto ik kom zo' zegt Kaiden. Ik wacht al 10 minuten man tfoe heb gelijk geen zin meer , ik wil net uitstappen als Kaiden de voordeur net sluit. ' waar gaan we ? ' vraag ik hij lacht sneaky ' zie je zo wel ' zegt hij...

Sorry dat het zo lang duurde had weinig inspiratie 😅

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now