009

1.2K 69 2
                                    

Vorige hoofdstuk

Ik hoor de deur dicht gaan ik kijk op me telefoon op elke plek en niemand is er gelukkig ik loop mijn inloopkast uit en loop de gang op , meteen word er iets op mijn mond gedrukt ik stribbel nog tegen maar ik word steeds slapper en alles word zwart ik zie niks en ik hoor niks dit is mijn einde..

Nu

Ik open mijn ogen en word wakker in een donkere plek ' EY WIE IS DAAR WOLLAH ALS IK JOU PAK IK MAAK JE DOOD ' schreeuw ik de deur gaat open en een man in een zwarte Nike tech trainingspak staan in de deuropening. ' zo jonge dame is wakker ' zegt hij met een zware stem, ik sta op en loop boos zijn kant op hij pakt mijn arm en duw me ruw op de grond ' ** kehba blijf waar je bent wil je komen opstellen mshi fhelek ( ga weg ) ' zegt hij. ( Omslag is het huis waar ze is )

POV Kaiden

*TRING TRING* Ik loop de klaslokaal uit en loop door naar mijn kluis , ik trek me jas aan en doe de deur dicht. ' CHRIS!!! ' schreeuw ik en hij draait zich om ' ewa broer ' zegt hij en we groeten elkaar met een box. We lopen allebei naar onze auto's en rijden naar zijn huis.

Christina's Huis

Ik parkeer mijn auto op de oprit en wacht tot Chris komt als hij 2 minuten daarna de oprit oprijd , opent hij de deur en lopen we naar binnen ' TINAAA WE ZIJN THUIS ' schreeuw ik. Chris en ik kijken elkaar aan en ik ren naar boven en hij blijft beneden en we checken alle kamers ' KAI ZE IS WEG ' schreeuw ik, Ik ren naar beneden en kijk Chris bang aan ' ze kan niet weg zijn ze kan niet eens lopen Chris ' zeg ik.

We lopen naar boven en kijken in de camera kamer ( kamer met alle camera's en kan je alles zien wat er in het huis gebeurd ), ' spoel iets van 3 uurtjes terug ofzo ' zeg ik. Ik bekijk het filmpje en zie dat Christina is ontvoerd. ' Kaiden bel mijn ouders nu ' zegt Chris.

POV Chris

' mama papa ' zeg ik en ren naar ze toe ' waar is Christina ? ' vraagt mijn vader ' weet niet man heb die beelden gezien ze is meegenomen ' zegt Kaiden. Ik zie dat mijn vader geschrokken kijkt ' jongens ik moet jullie iets zeggen ' zegt mijn vader. We zitten met z'n allen aan tafel iedereen wacht met spanning af ' het is mijn schuld ik heb geen geld gegeven aan zo'n man en probeerde hem te doden dus nu heeft hij Tina om mij te pakken ' zegt mijn vader ' awillieeee groesh men Dari ( ga mijn huis uit )' zegt mijn moeder zoals ik al zei me moeder is volbloed Kaapverdiaans maar ze kan gewoon vloeiend Marokkaans/Arabisch.

We zitten met z'n allen aan tafel mijn vader heeft zijn spullen gepakt en is weggegaan Kaiden is ook weggegaan hij is zo van streek omdat hij denkt dat het zijn schuld is , ik weet niet hoe ik mijn zusje terug ga halen mijn alles mijn wederhelft me leven me 2e liefde. Ik loop naar boven en neem een warme douche ' oh Christina sorry voor alles ' zeg ik. Ik stap uit de douche en droog me af ik trek me pyjama aan en loop naar mijn bed het is pas 17:00u effe slapen.

POV Christina

Ik word wakker door harde geschreeuw , de deur vliegt open en er loopt een man mijn kant op en legt een bord op mijn bed met eten er op wayaw waat ies diet?

Ik word wakker door harde geschreeuw , de deur vliegt open en er loopt een man mijn kant op en legt een bord op mijn bed met eten er op wayaw waat ies diet?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

wat er op mijn bord zit ( eerlijk dit is wel lekker !!!! MAAR ALLEEN ALS MIJN MA HET MAAKT want dit ziet er niet uit )

Ik eet het allemaal op ik had hayeck honger ik krijg een energie blikje naar me toe gegooid en die drinkt ik gelijk op. ' ga douchen en maak je klaar ' zegt de man ik kijk hem scheef aan ' voordat ?' vraag ik hij kijkt me met zijn lelijke zwarte ogen aan en wijst naar de douche.

Na het douchen loop ik met me handdoek de inloopkast binnen ik kijk wat voor kleren er in zitten wayaw alleen maar hoerige kleding ik pak een korte broek die 5 cm verder dan me vagina komt en een topje. Ik doe me haar in een staart gatver ik zie er niet uit. Ik loop naar mijn kamer en wacht tot de man naar binnen komt.

Hij loopt de kamer binnen en een andere man loopt mee ' salam jonge dame ' zegt de man weshh pedo hij is shi 50 jaar. ' wat ' zeg ik ' gedraag je hoer ' zegt de jongen in het zwart ( de jongen in het zwart die daar werkt noem ik effe Kimar en die oude man noem ik gewoon Mohammed). Ik doe me benen over elkaar en kijk de man niet eens aan ' innaha jamila ( ze is wel mooi ) ' zegt de Mohammed tegen Kimar. ' LAAT ME ER UIT BROER alrraed shadh jnsya alqudhrat ealaa ( vieze pedofiel donder op ) ' schreeuw ik. Kimar loopt mijn kant op en begint me te slaan en schoppen ' AU ' schreeuw ik er tussen door, waarom ik waarom hebben ze mij nodig ' yallah laat haar meskiena ' zegt Mohammed ' sawf tajid fatat 'ukhraa ( ik zoek wel andere meisje ' zegt Mohammed ik kijk hem dankbaar aan maar alsnog walg ik van hem kaolo pedofiel.

Wat Christina aan heeft

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Wat Christina aan heeft

Ik loop naar de badkamer en neem een douche de warme stralen stromen over mijn blauwe plekken het enige waar ik aan kan denken is mijn familie wat ze doen of ze mij missen etc. Ik droog me af smeer me in en trek een pyjama aan heb het vanochtend gewassen en mijn normale kleren ook hoef ik die vieze hoeren kleding niet aan te doen. Ik poets me tanden met een tandenborstel die nog in een verpakking zit en loop terug naar mijn bed wollah ik schaam me gewoon wat is dit, ik pak de lakens enzovoort en stop ze in de wasmachine daarna volgt de droger en als laatst maak ik me bed weer op nu kan ik slapen in een schone bed.

POV Kaiden

Ik ben inmiddels thuis en ik kan stoppen met huilen ik lijk wel een meisje nu maar Christina is me alles en ze is weg misschien is er een kleine kans dat ze terug komt, ik loop de badkamer uit en droog me af smeer me in trek me pyjama aan gelijk daarna poets ik mijn tanden. Ik maak me huiswerk en stop me boeken voor morgen in mijn tas. Ik lig nu in mijn bed denkend aan Christina hoe kon dit gebeuren en haar vader hoe kan hij zo kalm blijven het is allemaal mij schuld eerst Bryan die wat bij haar flikt en nu ik wie is de volgende Chris.. Ik sluit me ogen en verbeeld me alle leuke momenten van de afgelopen maand met Christina laten we In Sha Allah hopen dat ze terug komt want zonder haar kan ik het leven niet aan.

Ach Kaiden toch heb je een schuld gevoel neejoh doe effe normaal je hebt hier geen schuld aan het is haar vader maar inderdaad laten we hopen dat Christina terug komt.

Ollaaa ook met dit boek ga ik op random dagen posten zodat ik sneller klaar ben en kan gaan focussen op me andere boeken xx

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now