007

1.2K 72 1
                                    

POV KAIDEN
Vandaag ga ik mijn prinsesje ophalen ze is ontslagen uit het ziekenhuis. Christina is al sinds 3 weken wakker en ze heeft Bryan er van langs gegeven. Tussen ons gaat het goed we houden her voorlopig nog op vriendschap maar hier heb ik een goed gevoel over, ik sta op en doe mijn routine ik moet er mooi uit zien voor mijn prinsesje.

Ik loop naar beneden en eet snel een broodje , daarna maak ik mijn huis schoon ja ik heb sinds kort een eigen huis verdien genoeg door de onderwereld ( drugs ). Ik loop naar de auto en rijd weg. Ik koop een bos bloemen voor haar en een KFC Bucket ja ze houd niet van chocolade dus dan maar kip ik bedoel wie lust er nou geen kip?

 Ik koop een bos bloemen voor haar en een KFC Bucket ja ze houd niet van chocolade dus dan maar kip ik bedoel wie lust er nou geen kip?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

outfitje

ZIEKENHUIS

Ik loop naar binnen en maak mijn weg naar de balie ' hallo ik kom voor mevr. Svenna Scheepvaart ' zeg ik en de vrouw knikt en geeft me de kamer nummer. Ik loop haar kamer binnen een glimlach verschijnt op haar gezicht. Ik geef haar de bloemen en de KFC bucket ' mi Jezus je bent echt goals ' zegt ze en ik geef haar een kus op haar voorhoofd, ze tikt op haar bed ik ga naast haar liggen. Nadat we Netflix hebben gekeken en de kip op is loopt ze naar de badkamer om te douchen. ' Kai ' roept ze en ik geef haar haar kleren ' hoe wist je dat haha ' zegt ze. Ze opent de deur en het condens verlaat de badkamer. Nadat we hebben uitgecheckt lopen we naar mijn auto.

Bij Christina thuis

Ik stap uit en doe de deur voor Tina open ' kom je prinses ? ' vraag ik en ze rolt met haar ogen ze haat het als ik dat zeg. Ik help haar naar boven en ruim haar spullen op. Nadat ik haar huis heb opgeruimd wil ik beginnen met koken maar wat? , Ik besluit om Chris te bellen.

Kaiden: ey broer wat vind Tina lekker?

Chris: ze houd van Lasagne man , je belt me wel onder schooltijd gelukkig heb ik pauze

Kaiden: haha sorry broer , succes tot straks

Ik hang op en leg me telefoon in de lader , ik kijk in de kastjes en zie geen ingrediënten voor lasagne dat word boodschappen doen. Ik loop naar boven en zie dat Tina een foto maakt voor haar spiegel in de gang ' hahahaha Tina ga rusten ' zeg ik. ' ik ga boodschappen doen het huis is opgeruimd ben zo terug voor niemand open doen' zeg ik.

 ' ik ga boodschappen doen het huis is opgeruimd ben zo terug voor niemand open doen' zeg ik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

foto van Christina + haar outfit die ze aan heeft

POV Christina

Ik hoor de deur dicht gaan en loop naar beneden omg hij heeft echt schoongemaakt wat ziet het er mooi uit damn. Ik loop naar de woonkamer en zet Netflix eindelijk een comfortabele zit plek , * DING DONG * Ik loop naar de deur en open het tot mijn verbazing zie ik iemand die ik niet wil zien. Ik wil de deur dicht slaan maar hij zet zijn voet ertussen ' wat wil je ? 'vraag ik ' jou doe die kaolo deur open vriend ' zegt hij. Ik probeer zijn voet weg te schoppen maar hij is te sterk, opeens valt Bryan naar achteren en zie ik Kaiden in de deur opening staan. Hij trekt Bryan weg en geeft hem rake stoten vervolgens pakt hij zijn boodschappen tassen en loop naar binnen. ' wat bezielt jou ik zei toch doe voor niemand open ' zegt hij wauw ik ben geen kleuter antwoord ik op hem ' nee duh maar je bent nog zwakjes je kan nu niet veel ' zegt hij ' IK HEB EEN ONGELUK GEHAD BEN NIET GEHANDICAPT ' schreeuw ik en ren naar boven.

Ik hoor de deur open gaan ' laat me met rust ' schreeuw ik ' nee Tina sorry maar ik wil niet dat er iets met je gebeurd ' zegt hij en komt naast me op bed zitten ik kruip op zijn schoot en leun met mijn hoofd tegen zijn borstkast. ' Tina alsjeblieft laat me je beschermen ' zeg Kaiden ik steek me duim op en val zo in slaap.

POV Chris

Ik ben zo blij dat Christina thuis is , ik moet Bryan zoeken hij moet nog klappen van me krijgen. Ik loop naar Emily ze is zo mooi man haar ogen en haar lichaam damn, ' Emily weet je waar Bryan is ? ' vraag ik en ze schud haar hoofd. ' alles goed verder? ' vraag ik en ze knikt * TRING TRING * ik loop naar de les en ga naast Emily zitten aangezien ze alleen zit. Ik hoor meisjes praten en mijn kant op kijken ben het gewend dat meisjes naar me kijken dus doet me niks maar kan er wel gebruiken.

Ik loop het klaslokaal uit ' hey Chris ' zegt Fannah ik sla me arm om haar heen , Ik zie Emily verdrietig weg lopen. ' Emily ' roep ik Fannah trekt me tegen haar aan ' laat haar ik ben leuker ' zegt ze. Als ze haar vriendin zit neem ik mijn kans en loop weg ik zie haar niet meer. Ik stap in mijn auto en rijd weg pff heb het verpest.

Thuis

Ik loop mijn huis binnen en ruik de geur van lasagne in de oven het moet alleen nog worden opgewarmd. Ik loop naar boven en trek me kleren uit en doe mijn huiskleren aan wat bestaat uit een Nike trainingsbroek en een Nike shirt. Het is wel heel stil in huis ik loop naar de kamer van Christina en zie Tina op de schoot van Kaiden zitten terwijl ze allebei slapen, ik maak een foto en plaats het op snapchat met als tekst ' wanneer ze allebei zeggen dat ze niks hebben met elkaar... ja toch ammehoela'. Als ik de voordeur open hoor gaan loop ik naar beneden ' EWA MAMA EN PAPA ' schreeuw ik en ze kijken me scheef aan ' doe normaal konjo ' zegt mijn vader.

We schuiven allemaal aan tafel en mijn serveert het eten ' soso Kaiden nu hopen dat het lekker is ' zeg ik, na het eten blijven we nog aan tafel zitten voor een toetje ' ik ga naar boven heb geen zin in een toetje' zegt Christina en staat op. Ze loopt de keuken uit en valt dan Kaiden is de eerste die opstaat en daarna de rest ' Tina ' zegt Kaiden en tilt haar op in bruid style en neemt haar mee naar boven.

POV Christina

Ik was helemaal vergeten dat ik niet goed kan lopen heb nog steeds een zere been het was gelukkig net niet gebroken. Kaiden laat het bad vollopen ' eh Tina is het wel.. voor hij zin af kan maken beantwoord ik hem al met ja je mag me gewoon naakt zien om me in bed te stoppen want ik kan niks en wil niet dat andere het doen. Na het douchen kleed ik me aan uit respect kijkt Kaiden de andere kant op en sluit zijn ogen dat vind ik goed van hem, ik poets me tanden en Kaiden helpt me lopen naar mijn bed. ' slaaplekker Tina ik blijf hier slapen dus als er wat is bel me ' zegt hij ' is goed veel succes morgen op school ' zeg ik hij kijkt me scheef aan trekt zijn wenkbrauw op ' eh school? nee ik blijf hier bij jou tot je alles zelf kan doen tot die tijd ga ik niet naar school ' zegt Kaiden vastberaden. ' kaideennnn doe normaal ga gewoon ik heb krukken en ben een strijder ' zeg ik ' oke ik kom gelijk na school ' zegt hij en ik knik hij heeft me een kus op me voorhoofd en vertrekt uit mijn kamer.

ZzZzZz slaaplekker Tinaa , was dat wel zo verstandig om Kaiden te laten gaan. Sorry dat ik zo lang niks heb gepost voor dit boek had geen inspiratie maar alles is weer back xx

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now