025

946 59 3
                                    

* 3 maanden later , Chris en Emily zijn nog steeds uit elkaar inmiddels weet iedereen het. Zoé is al 4 maanden oud, het is al kerst geweest en nieuwjaar. Het is nu 4 maart 2017 *

Back to the story

POV Emily
Ik sta op en doe mijn routine het huis is zo leeg zonder Chris , ik heb echt spijt maar hij is nu mijn ex soort van. Me ex kwam zo voor mijn deur en wou sorry zeggen over toen maar ja was er niet over heen dus toen gebeurde het.. Ik breng mascara aan en doe mijn haar los

 Ik breng mascara aan en doe mijn haar los

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Emily's outfit

** Flashback 3 maanden geleden **

Ik loop de douche uit met mijn badjas aan en mijn microfiber handdoek gewikkeld om mijn haar , opeens gaat de bel. Het is vast Chris ik ren naar beneden en doe de deur open en zie me ex ' wat doe je hier ?' vraag ik hij bestudeerd mijn lichaam en dan besef ik dat ik alleen een handdoek aan heb. Ik ren naar boven en droog me af smeer me in en trek snel mijn Zwarte Marokkaanse huisjurk aan en kam mijn haar uit , stop er wat producten in en föhn het droog. Ik loop naar beneden en zie me ex nog steeds voor de deur staan ' wat is er ?' vraag ik.

Uiteindelijk zitten we binnen met thee en beginnen we te praten over eerst en besef ik dat ik hem echt mis maar Chris heeft mijn hart. We kijken elkaar omin lang aan en wat lijd naar een hevige zoenpartij. Hij tilt me op en neemt me mee naar boven en gooit me op bed hij trekt me kleren uit en daarna die van hem , ik geef hem hoofd en daarna volgt de rest. Opnieuw geef ik hem hoofd eigenlijk geniet ik wel ik besef dat ik hem echt mis , opeens gaat de deur open en vol schrik zie ik Chris voor de deur staan.

** Einde Flashback 3 maanden geleden **

In de keuken maak ik Chris zijn lieveling eten ik mis hem zo erg ik heb echt spijt , mijn ouders weten het hele verhaal en hebben zelfs een filmpje gezien, ze waren zo teleurgesteld dat ze mij niet meer zagen als dochter. Officieel zijn Chris en ik nog niet gescheiden maar ja zo voelt het wel. Na het eten ruim ik het hele huis op direct na het opruimen gaat mijn telefoon over.

Ik: hallo

Barack: hey ik ben het Barack

Ik: laat me met rust , het is allemaal jou schuld door jou is Chris weg

Barack: wat jij hebt meegedaan als je nee had gezegd was ik weggegaan

Ik hang op en gooi me telefoon op de grond ik zak onderuit en leun tegen de muur , hoe kon ik zo dom zijn.. Een brief vliegt door de brievenbus heen en valt op de grond, nieuwsgierig kruip ik er naar toe en pak het op. Mijn hart breekt letterlijk door deze brief het is een scheidingsbrief en die moet ik ondertekenen..

POV Christina

Ik sta op en zie hoe vredig Kaiden slaapt ik geef hem een kus op zijn voorhoofd en loop naar de badkamer , ik poets me tanden en was mijn gezicht. Zoé begint te huilen en meteen ren ik naar haar kamer zodat ze Kaiden niet wakker maakt , ' sshht mama is er ' zeg ik. Ondertussen zijn we al beneden ik heb Zoé net borstvoeding gegeven en ik zelf heb cornflakes gegeten. Ik zet BabyTv op voor Zoé en speel met haar ' hou je van mama ' vraag ik ze begint te lachen en steekt haar tong uit ' stouterd jij he kleine boef ' zeg ik.

POV Kaiden

Ik open me ogen en zie geen Christina naast mij en hoor Zoé ook niet huilen.. Ik sta op en doe mijn routine , na het douchen trek ik mijn Marokkaanse trainingspak aan en mijn zwarte Nike 2017. Mijn haar doe ik model en spuit parfum op. Ik ruim de kamer op en gelijk daarna open ik de ramen en gordijnen..

Ik loop naar beneden en tref Christina en Zoé daar aan in de woonkamer , ik maak een foto van hun en zet het op Snapchat en Instagram ( Omslag ). Na het eten loopt Christina naar de douche en geef Zoé een douche beurt. Voor Zoé doe ik haar Marokkaanse trainingspak aan en haar zwarte Nike 2017.

POV Christina

Na het douchen droog ik me af smeer me in en loop in mijn lingerie mijn inloopkast binnen. Iets in mijn zegt doe je Marokkaanse trainingspak aan dus dat doe ik maar. Ik trek mijn Marokkaanse trainingspak aan en mijn zwarte Nike 2017. Ik kam mijn haar uit en föhn het daarna stijl ik het plat. Ik breng mascara aan en vaseline een natuurlijke look vandaag.

Ik loop naar beneden en zie dat Kaiden ontbijt heeft gemaakt , ' slaapt Zoé al? ' vraag ik Kaiden knikt en schept eten voor ons op. Ik loop met Kaiden naar de spiegel in onze kamer en maak een foto van ons samen in onze trainingspak, ik plaats het op Snapchat en Instagram.

De foto

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De foto

** 6 uur later **

Inmiddels is het al avond vandaag was echt saai heb helemaal niks gedaan , mijn telefoon gaat af en ik neem op. ' ja ' ' geweldig ' ' oke bedankt ' tot woensdag doei ' , ik hang op en Kaiden kijkt me raar aan. ' IK BEN AANGENOMEN IK WORD STEWARDESS! ' schreeuw ik Kaiden tilt me op en draait me rond ' shhtt Zoé slaapt schreeuw lelijk ' zegt hij.

POV Kaiden

Nadat ik heb gedoucht met Christina samen wat echt geweldig was hoe ze me straks vast hield en het warme water over ons heen stroomde. Ik loop naar de kamer en zie dat ze er niet is vast Zoé eten geven. Ik loop naar beneden en begin met afwassen dat hadden we nog niet gedaan.. Als ik klaar ben loop ik naar boven en poets me tanden met Christina , ' babe je weet dat je nu soms moet gaan vliegen he ? ' vraag ik ' i know maar ik blijf dan minstens 5 dagen ergens zodat ik niet altijd weg ben ' zegt ze. Ik sla me armen om Tina heen en snuif haar heerlijke geur.. Zo in slaap vallen is alles wat ik ooit heb gewild...

 Zo in slaap vallen is alles wat ik ooit heb gewild

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Foto van Christina , Zoé en Kaiden op kerst

Sorry voor een korte deel oftewel saaie deel maar binnenkort nieuwe deel ben nu bezig met school en me voorraad hoofdstukken zijn op uff dit was de laatste , moet weer eens vooruit gaan schrijven..

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now