029

924 51 1
                                    

Vorige hoofdstuk 

' Gaan we prinses ? ' vraagt hij ik knik. We lopen naar beneden en trekken onze jassen aan ' oh schatje vergeten ga maar alvast naar de auto ik kom zo' zegt Kaiden. Ik wacht al 10 minuten man tfoe heb gelijk geen zin meer , ik wil net uitstappen als Kaiden de voordeur net sluit. ' waar gaan we ? ' vraag ik hij lacht sneaky ' zie je zo wel ' zegt hij...

Nu

POV Kaiden

we komen aan bij het restaurant ' kom je prinses ?' vraag ik als ik mijn hand uit steek zodat ze kan uitstappen. ' hallo meneer heeft u gereserveerd ? ' vraagt de ober ik knik ' op de naam Worthington ' zeg ik ' ah ja ik zie het kan ik jullie jassen aannemen ?' vraagt hij ' graag ' zegt Christina. Ik haal al me belangrijke spullen eruit en Christina ook , de ober neemt onze jassen aan en verdwijnt in een aparte kamer. Hij komt terug en begeleid ons naar de tafel ' er komt zometeen iemand die jullie bestelling gaat opnemen ' zegt de Ober. 

' Kai waar aan heb ik jou verdiend ?' vraagt Christina ' nee het is andersom waar aan heb ik jou verdiend ?' vraag ik. De ober komt onze kant op ' en besloten ?' vraagt de Ober , ik kijk Christina vragend aan en ze knikt. ' voor mij de Mosselen soep en de spaghetti met garnalen met een wijntje ' zegt Christina ' doe mij maar de special mysterious beef menu en een biertje ' zeg ik. 

Ons eten word gebracht en gelijk vallen we aan ' wayaw is zo lekker he ' zeg ik Christina knikt , na het eten nemen we allebei nog een toetje genaamd Crème Brulee ' genoten schat? ' vraag ik ze knikt ' heerlijk voor al leuk met jou ' zegt hij. 

POV Christina 

Kaiden staat op en loopt naar de Ober toe , ik snap niet waarom hij daar staat waarschijnlijk om te betalen ' gaan we prinses ? ' vraagt hij ik knik en sta op. De ober overhandigd onze jassen en dan lopen we het restaurant uit. 

' waar gaan we nu want dit is niet de weg naar ons huis ?' vraag ik ' schatje niet zoveel vragen ' zegt hij ' sorry ben nieuwsgierig ' zeg ik. Uiteindelijk komen we aan bij een mooie strand ( Omslag ), ' omg Kaiden ben je serieus ? ' vraag ik hij knikt ik zie heel mijn familie en zijn familie onze vrienden daar zitten. We komen aan bij de juiste plek en meteen krijg ik vlinders ' Lieve Christina sinds de dag dat ik je zag wou ik je al voor mezelf hebben , je bent een sterke en leuke meid met veel zelfvertrouwen en zelfrespect dat waardeer ik heel erg. Mijn liefde voor jou is niet te beschrijven toen onze kleine Zoé werd geboren wist ik dat ik alles zou opgeven om bij jullie te blijven. Ik ga voor jou en Zoé vechten zoals geen ander dat gaat doen ik ga jullie de gelukstige vrouw en dochter maken. Dus bij deze Tina wil je met me trouwen ' zegt Kaiden terwijl hij op zijn knieën gaat. ' Yallah geef antwoord a denk je we hebben 1u de tijd ' zegt Insaf ( Chris de vriendin ), ik lach me kapot ' ja duh ' zeg ik. Iedereen begint te joelen en het muziek gaat op play, ' omg girl je bent verloofd ' zegt ze ik knik en begint te swingen met me heupen. 

~03:00u 's nachts~

Bijna iedereen is al weg , gelukkig is alles gefilmd en er zijn foto's gemaakt zodat ik dit moment altijd opnieuw en opnieuw kan bekijken. Als alles is opgeruimd en het strand er gewoon weer normaal uit zien kan ik gaan. In de auto is het zo stil niet omdat er niks te zeggen is maar iedereen is in shock , ik ben verloofd en ga gewoon trouwen heb een kind en een huis.. Wie had dit ooit gedacht dat ik Christina El Hal dit allemaal zou meemaken , binnenkort ben ik niet meer Christina El Hal maar Christina El Hal Worthington de vrouw van Kaiden Worthington. 

POV Kaiden 

Thuis

Ik parkeer de auto en stap uit , ik doe de deur voor Tina open. ' schatje ik heb nog iets zeg ik, we lopen naar boven ' omg Kaiden nee stop ' zegt ze bijna huilend ' daarom was je zo lang nog binnen toen we gingen uiteten' zegt ze. Ze maakt een foto van haar ring en waarschijnlijk plaatst ze het op Snapchat dat doet ze altijd ( foto zie zometeen ). Christina loopt de badkamer binnen , terwijl ze daar is kleed ik me uit en laat mezelf vallen op bed. Als ze der uit komt zit ze in haar lingerie en omg ze is zo mooi! Ze loopt mijn kant op en duwt me recht op bed ' ik hou van je ' zeg ik ' ik ook van jou ' zegt ze. 

Nadat we de liefde hebben bedreven  lopen we de badkamer binnen , Christina komt tussen me benen liggen en sluit haar ogen ' ik zou elk feestje opgeven voor een moment zoals dit met jou ' zegt ze. Ik schenk Champagne voor ons in en geniet dit moment. Na het luieren in bad nemen we nog een snelle zorgvuldige douche , daarna trekken we onze pyjama aan en poetsen onze tanden. ' morgen ruimt de schoonmaakster alles op ' zeg ik ze knikt en kruipt in bed, ik neem haar in mijn armen en sluit me ogen. 

Ik krijg opeens een bericht binnen..

Onbekend: haha zozo mooi hoor wat je hebt geregeld voor je vrouwtje gelukkig heeft ze de eerste keer overleeft , ik beloof je dat ze de volgende keer niet zal overleven 

Onbekend: tenzij..... je geld betaald 

Ik: ik ga niks betalen je hebt geen reden om het geld te krijgen , laat mijn vriendin met rust anders ga je spijt krijgen 

Onbekend: jeetje ik denk niet dat ze het gaat halen tot de bruiloft .. 

Woede borrelt in mij op , ' wat is er Kai? ' vraagt Christina ' niks baby niks ' zeg ik. Christina kan voelen wat mijn stemming is op een of andere manier. Ik sta op en loop naar de badkamer ik laat mezelf vallen op de grond ik lijk wel een meisje nu effe serieus waarom kunnen ze Tina niet met rust laten. ' Kaiden ' zegt Christina als ze op de deur klopt , ik veeg me tranen weg en was mijn gezicht ' ja schatje ?' antwoord ik ' gaat het wat is er ? ' vraagt ze ' niks niks kom slapen ' zeg ik en loop naar de kamer. Ik sluit me ogen met Christina in mijn armen ik hoop dat er niks gebeurd misschien is het beter als we verhuizen.. 

Wie zit er achter Christina aan ?

Ik kan jullie zeggen dit boek is bijna klaar dus dan ga ik al mijn aandacht in Different & No Mercy 💞

Ik kan jullie zeggen dit boek is bijna klaar dus dan ga ik al mijn aandacht in Different & No Mercy 💞

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hoe de kamer er uit zag , hoe de badkamer er uit zag & de foto van Christina's ring 

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now