032

865 63 10
                                    

~ 03:00u 's nachts ~

Ik word wakker met Kaiden die tussen mijn benen ligt Wayaw heb echt slecht geslapen , ik kijk op de klok en zie dat het 03:00u 's nachts is. Ik sta op en leg Kaiden in een goede slaap positie hij is kapot zwaar Shi 20 kilo hayeck. Ik pak een beker en schenk water in Kaiden's telefoon gaat af hmm raar ik loop ernaar toe maar dan stopt het weer. Ik kruipt terug in bed en nestel me aan tegen Kaiden..

~ 12:30u 's middags ~
Opnieuw word ik wakker maar dit keer door de zon die in mijn ogen schijnt , sliep hayeck lekker ook maar ja jammer dit. Ik sta op en loop de badkamer in na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn simpele zwarte Marokkaanse trainingspak aan met mijn zwart op zwarte Adidas AirMax. Mijn haar doe ik los ik spuit parfum op en smeer vaseline op mijn lippen.

Ik bel roomservice en even later komen ze binnen met pannenkoeken , omelet met spek en kaas , fruit salades & 2 bekers met bosbessen smoothie. ' baby wakker worden ' zeg ik tegen Kaiden ik schud hem een klein beetje heen en weer , hij opent zijn ogen en een glimlach vormt op zijn gezicht.

Hij komt helemaal fresh terug alleen nog douchen , we schuiven aan tafel en beginnen met eten. ' gisteren was echt fireee beste cadeautje die ik heb gekregen ' zegt hij mijn wangen kleuren rood. ' zeg wollah je schaamt je?' Vraagt hij ik schud snel mijn hoofd ' is gewoon gênant hoe je praat ' zeg ik snel. Na het eten komt de schoonmaakster alles pakken en neemt de afval mee, Kaiden is in de douche nu.

Zijn telefoon gaat af ik loop er heen en neem op..

Ik: hallo?!

Onbekend: hey is dit Kaiden ?

Ik: eh nee hoezo ?

Onbekend: ik heb morgen een sollicitatie gesprek met hem ben je zijn secretaresse ?

Ik: nee zijn verloofde

Onbekend: oh okey zou je het kunnen doorgeven ?

Ik: ja hoor

Onbekend: super bedankt fijne dag verder

Ik: jup geen dank jij ook

Ik hang op en wil net de telefoon terug leggen als er een bericht oppupt , ik lees het bericht en laat uit schrik zijn telefoon vallen..

Onbekend: ik heb je gegund je laatste verjaardag met je verloofd hahahaha tenzij je het geld geeft !! Je hebt tot morgen 00:00u anders is het geweest met je verloofde en dochter

Ik begin te huilen en maak een screenshot en stuur het naar mezelf, Kaiden komt de badkamer uit en ziet me huilen. ' wat is er prinses ? ' vraagt hij bezorgd ' WAT IS ER? ' ' WAT IS ER? ' vraag ik ' Kaiden hoe lang is dit al bezig ?' Vraag ik iets kalmer. Hij kijkt me niet begrijpend aan ' wat bezig ?' Vraagt hij, ik gris zijn telefoon uit zijn hand en laat hem de bericht zien. Je werd gebeld ik nam op en opeens komt dit berichtje binnen..

POV Kaiden
Na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn zwarte Marokkaanse trainingspak aan met mijn zwart op zwarte Adidas AirMax aan. Ik spuit parfum op en breng me haar in model , als ik de kamer in loop is Christina aan het huilen. Ik sprint naar haar toe en vraag wat er aan de hand is ze verteld me over die anonieme bericht , dit speelt allang al maar ik wou niks zeggen zodat ze zich geen stress zou maken.

' Tina wollah ik los het op echt maak je geen zorgen ' zeg ik zelfverzekerd maar toch een beetje bang ' E willi geen zorgen maken ? MIJN KIND EN IK WORDEN BEDREIGD EN JE WILT DAT IK ME GEEN ZORGEN MAAK WAT.. WIL JE DAT IK REGGADA GA DANSEN OFZO?! ' schreeuwt ze boos

Stiekem ga ik echt stuk in mezelf lol maar moet serieus blijven als je Christina boos maakt ben je Yusu faya... 🤔😨

' PRAAT DAN FCKNG IZAN !! ' schreeuwt Christina nog een keer boos ' HOE LANG SPEELT DIT AL ? ' vraagt ze, ik bijt op mijn lip en kijkt naar beneden ' 3 maanden ofzo ' zeg ik. Ik zie dat Christina op de grond zakt , tranen stromen over haar wangen heen ' ya Allah waarom waarom ' zegt ze terwijl ze naar boven kijkt. Het doet me pijn om haar zo te zien vooral als het door mij komt!

Shirley's huis
Ik stap uit en bel aan bij Christina de moeders huis. Shirley doet open en groet me ' hey lieverd wil je naar binnen ? ' vraagt ze ' nee dankjewel ma ik kom snel Zoé halen dan gaan we naar huis Tina is moe' lieg ik. Ik ga niet hier blijven nu we ruzie hebben ik weet dat Christina express nep lief gaat doen en dan gaat haar moeder vragen wat er is enzo. Shirley overhandigd mij Zoé in haar maxicose en geeft me haar tas ' dankjewel ma slaaplekker voor straks ' zeg ik ze knikt en geeft Zoé en mij beide een kus op onze voorhoofd.

POV Christina

Thuis
Voor de auto helemaal stil staat stap ik uit en loop voor de auto Kaiden maakt een nood stop en stapt uit. ' BEN JE KAOLO GEK IK HAD JE KUNNEN AANRIJDEN MAN ' schreeuwt hij. Ik open de deur van Zoé's kant en haal haar uit de auto en sla de auto deur hard dicht ' sla je je eigen koelkast ook zo hard dicht ? ' vraag Kaiden boos.

Als we boven zijn sluit ik mezelf en Zoé op in de badkamer. Samen met haar lig ik in bad ' mama houd van jou prinses en ik ga niemand jou iets aan laten doen ' zeg ik , Zoé leg ik op mijn borst. Na het luieren in bad was ik Zoé nog een keer grondig en doe dan haar Pamper aan en haar pyjama. Ik leg haar in haar maxicose die nog in de badkamer ligt en stap nog een keer in de douche , ik was mijn haar en scheer de plekken die geschoren moeten worden. Niet veel later stap ik uit de douche en droog me af smeer me in en trek mijn pyjama aan , ik smeer producten in mijn haar en diffuse het verder doe ik mijn krullend haar in een knot.

Ik pak de maxicose en leg hem beneden in de opslagruimte ik pak Zoé er uit en doe de deur dicht. Kaiden zit in de woonkamer de PlayStationen heb geen zin in hem! Al die tijd heeft hij het geheim gehouden en nu moet ik angst leven omdat ik niet weet wie mij en mijn dochter willen pakken. Ik geef Zoé een fles terwijl ik kijk naar Pretty Little Liars , nadat ze haar fles op heeft laat ik haar boeren. Als ze slaapt leg ik haar in haar bedje en maak een foto en plaatst het op Snapchat ( omslag ).

Beneden maak ik snel een ovenschotel en wat Ne3Ne3 thee. ' Kaiden eten is klaar als je wilt eten kom aan tafel anders eet je later ' zeg ik bot. Het is echt ongemakkelijk we zitten hier aan tafel tegenover elkaar en niemand zegt iets normaal praten we ook niet veel tijdens het eten maar dan is het niet ongemakkelijk. Na het eten was ik alles af en ruim het overgebleven eten op in de koelkast. Ik poets mijn tanden en loop de badkamer uit Kaiden daarentegen gaat de douche in. Even later komt hij terug en kruipt in bed ' sorry baby ik ga het oplossen ik laat niemand jullie aanraken wollah als er wat gebeurt met jullie heet ik geen Kaiden Worthington ' fluistert hij vastberaden in mijn oor. Ik draai me om en kijk hem aan ik geef hem een lange kus en schuif dichter tegen hem aan.

Hmm Kaiden weet je dat zo zeker ?

Nieuw deel omdat ik lief ben xx 2 reacties en ik ga verder. ❤️

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now