030

928 50 6
                                    

Ik sta op en zie Kaiden niet naast mij liggen gisteren deed hij zo raar vandaag ga ik weer werken , moet voor 1 week naar Florence in Italië. Kaiden wou me niet eens laten gaan vanwege het incident van de vorige keer maar ik weet zeker dat het dit keer niet gebeurd misschien ging het per ongeluk. Wie zou mij nou pijn willen doen ? 

ja wie zou dat nou willen Christina??

Ik sta op en loop naar de deur ik open hem een beetje en zie Kaiden bellen aan de telefoon ' nee , ja ik ga hem killen vriend ' zegt hij ' ai ik ga want denk dat me vriendin wakker is ' zegt hij. Ik ren naar bed en spring erin , hij loopt naar binnen ' ik weet dat je niet slaapt en dat je alles hebt gehoord niet vragen hoe minder je weet hoe beter ' zegt hij eigenlijk zou ik nu in discussie gaan maar wil ons leuke moment van gisteren niet verpesten. 

Na het douchen droog ik me af en smeer me in en trek mijn kleren aan , vandaag ga ik lekker voor een weekje naar Florence effe relaxen. Mijn haar kam ik uit en doe het in een strakke knot naar achteren verder doe ik wat mascara op en rode lippenstift. 

dit is ons Uniform 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

dit is ons Uniform 

Ik hoor Zoé al huilen , ik pak haar op en neem haar mee naar de douche. Na het douchen trek ik voor haar een paarse Nike pak aan met haar paars of zwarte huaraches. Ik loop naar beneden en leg Zoé in haar stoeltje en begin aan het ontbijt Kaiden is brood gaan halen. Na het eten gaat Kaiden de douche in en moet ik wachten tot hij klaar is hij gaat me namelijk brengen , hij komt naar beneden en heeft zijn donker blauwe Nike pak aan met zijn donker blauwe huaraches. ' ready? ' vraag ik hij knikt , ik pak Zoé's koffer met kleren en pak mijn koffer Kaiden stopt Zoé in haar stoeltje en ik stop de koffers in de achterbak. 

Shirley's huis

' hey mams' zeg ik me moeder groet mij en kijkt me moe aan ' ik heb iets makkelijks voor Zoé aan gedaan hieronder heeft ze een rompertje aan je kan gewoon haar pyjama broek aan en haar pyjama T-shirt en haar wollige sokken ' zeg ik ze knikt. ' moet ze slapen ?' vraagt mijn moeder ' ja dat kan want ze is nog moe ze heeft al een flesje gehad en ik zie dat jij moe bent dus gaan jullie lekker slapen ' zeg ik. Snel groet ik hun nog en stap dan weer in ' nou 1 week zonder mijn prinsesje.. ' zeg ik verdrietig.

Schiphol

' Veel plezier en kijk uit okey? ' vraagt Kaiden ' tuurlijk babe ik bel je als ik in mijn hotel ben ' zeg ik hij knikt en geeft me een dikke kus. Ik zie Emily al daar staan sinds dat het uit is tussen haar en mijn broer is onze band een beetje minder geworden.. ' hey ' zegt ze ' hey ' zeg ik droog ' heb je Chris nog gezien ?' vraagt ze ik knik ' zag hem gisteren op mijn verlovingsfeest ' zeg ik ' oh en ik was niet uitgenodigd omdat?' vraagt Emily. ' omdat het een verrassing was en Kaiden het had georganiseerd en het was of jij of Chris ' zeg ik ' en die keuze ga ik nooit maken want iedereen weet al wat het antwoord is '. 

POV Kaiden

Ik stap in en rijd terug naar Rotterdam ik ga m'n schatje voor een week niet zien hoe ga ik dit volhouden ?! 

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now