004

1.3K 69 5
                                    

' CHRISTINA WOLLAH STA OP ECHT EEN DJALLA JIJ BEGIN JE BED UIT TE KOMEN ' schreeuwt iemand van beneden ik haat het als mensen me zo wakker maken man, ik sta op en doe me ding ( bed opmaken , raam open maken en gordijnen openen ). Ik wikkel me om in een handdoek en droog me af smeer me in , loop naar me inloopkast en zoek naar iets leuks ik bekijk het weer wollah meh het is kapot koud doe gewoon iets comfortabels aan. Mijn haar kam ik uit en doe er producten in voor krullend haar ik diffuse me haar en doe wat mascara op en rode lippenstift ik spuit nog wat parfum op en klaar is kees. Ik pak me tas in en loop naar beneden en stop me lunch in mijn tas ' doei mama en papa ' zeg ik en loop het huis uit. Ik stap in mijn auto en rijd naar Emily's huis.

 Ik stap in mijn auto en rijd naar Emily's huis

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

outfitje

School

Ik open mijn kluis en pak me macbook en me boeken daarna stop ik mijn jas er in en doe ik het weer dicht. ' he Boo ' zegt Bryan ik kijk hem dodelijk aan en loop weg maar zoals altijd worden meisjes dan aan hun arm getrokken ' wat is er? ' vraagt hij ' denk effe na joh gisteren in de pauze ' zeg ik en loop weg. Ik loop naar de kleedkamer met Emily ik heb Yasmina en Emina helemaal niet gezien vandaag but i don't care ze wouden boos doen toch aii succes. Tijdens gym word ik hele tijd aangekeken door Kaiden , Bryan die aandacht zoekt en Yasmina & Emina die doen alsof ze over mij heen zijn whatever.

Eindelijk school is klaar , ik trek me jas aan stop me macbook in mijn kluis. ' gaan we Emms? ' vraag ik aan Emily en ze glimlacht en loopt mee, Ik wil zelfs instappen maar dan word ik aan mijn arm getrokken wojo niet weer ik draai me boos om ' WAT ' schreeuw ik en zie Kaiden's zielig hoofdje. ' eh sorry ik dacht dat je Bryan was ' zeg ik en hij knikt ' is je broer thuis? ' vraagt hij en ik schud me hoofd ' hij is pas om 2u uit dus je hebt nog 2 uurtjes dan , kom ik breng je naar me huis kan je mee naar mijn training ' zeg ik en open de deur voor hem. ' mop Kaiden rijd mee ' zeg ik en ze zwaait naar Kaiden.

Thuis

Ik heb Emily afgezet en Kaiden en ik zijn thuis ' ik heb over half uurtje training dus ga effe me tas inpakken ,  ik kom beneden aan en maak 2 fruit smoothie's en 2 broodjes sate. 'gaan we ? ' vraag ik en hij knikt ' misschien beetje rare vraag maar vind je Bryan nog leuk ' vraagt Kaiden en ik kijk moeilijk nu hij het zegt twijfel ik wel ik sluit de deur en loop naar mijn auto. Ik gooi me tas in de kofferbak en stap in, ' ehm weet ik eigenlijk niet hij heeft me gisteren verrast op een manier die ik niet van hem ken ' zeg ik en start de auto.

Training

Ik begeleid Kaiden naar de kantine en hij komt gelijk kennissen tegen ik loop snel naar de kleedkamer en kleed me om, ' met wie ben je hier Tina ' vraagt Souraya ' hahahaha is me klasgenoot man hij moet wachten tot me broer klaar is met school ' zeg ik en strik me veters waarna ik daarna de kleedkamer uit loop. ' oké dames jullie gaan effe teams opstellen en tegen elkaar spelen ' zegt mr. Bokker , Onze teams zijn opgesteld en iedereen begint te rennen als er word gefluit ' ey Fannah hiero ' schreeuw ik en neem de bal aan ik ren naar voren en pass de bal naar Kim ' Lola hier snelle Jelle ' schreeuwt Kim en past hem naar Lola en meteen schiet Lola de bal in de Goal. Ik loop naar de kantine en bestel een AA we hebben 10 minuten pauze ' ey Tina ' roept iemand ik pak me AA aan en draai me om en zie Kaiden staan ' hey haha vrienden gemaakt ? ' vraag ik ' nee me oude schoolgenoten ' zegt hij en trekt me mee. ' is dit je chimi ( vriendin ) Kai ?' vraagt een jongen hij is niet lelijk mooie grijze ogen en roze volle lippen ' je kijkt beetje lang he ' zegt hij ik kijk hem droog aan en trek me wenkbrauwen op ' niet gelijk highclass voelen omdat ik je lelijke gezicht scande ' zeg ik en gooi me lege fles in de prullenbak.

De training is voorbij ik ben kapot effe serieus ' ging goed man , volgende week zaterdag wedstrijd tegen Nieuwerkerk ' zegt Hannah en ik knik ' ik ga doei girls ' zeg ik en pak me tas. Ik zie Kaiden al voor de deur van de kleedkamer wachten ' hey ' zeg ik en loop naar mijn auto en zie die jongens daar staan bij mijn auto wollah als ze iets hebben geflikt ' HALLO GA WEG BIJ MIJN AUTO ' schreeuw ik. Ze kijken me allemaal met open mond aan ' jullie vangen vliegen ' zeg ik en stap in na mijn volgt Kaiden en ik rijd zo snel mogelijk weg.

POV Kaiden

Ik hang me jas op en Christina loopt gelijk naar boven ze gaat zeker douchen , Ik hoor iets uit Chris de kamer ik loop de trap op en klop op zijn deur ' ewa ' zeg ik. ' voor je het vraagt ik was 12u uit dus je zusje en ik gingen naar haar training zo hoefde ik niet alleen op je te wachten ' zeg ik en hij tikt op zijn bed , ik ga er op zitten en pak een controller en we beginnen met FIFA. ' Kaiden vind je me zusje leuk? ' vraagt Chris shit ik word rood en kijk naar beneden ' dacht ik al , maar je weet dat ze een boy heeft he ' zegt hij en ik knik. Niet veel later komt Christina de kamer binnen en springt ze op hem ' baby ' zegt ze en meteen word ik jaloers ja het is haar broer i know maar alsnog ik heb sterke gevoelens voor haar. Na 2 uurtjes besluit ik naar huis te gaan ' ik breng je wel ' zegt Chris en ik steek me duim op en loop naar beneden en hoor iemand achter me aan lopen , ' hoezo ga je zo vroeg weg?' vraagt Christina ' heb huiswerk enzo ' zeg ik eigenlijk lieg ik gewoon ik kan niet bij haar blijven zonder dat ik haar niet in me armen kan houden. Ze knuffelt me opeens uit het niets alsof ze me gedachten kan lezen ' wel thuis schat ' zegt ze en loopt de trap weer op, wollah ze maakt me gek.

POV Christina

Ik kom me kamer in en denk aan mijn knuffel met Kaiden het voelde zo speciaal wauw , Ik loop de badkamer in en poets me tanden. Ik pak me boeken en begin me huiswerk te maken moet ook gebeuren, als ik eindelijk klaar ben loop ik naar mijn muur en maak een foto van mijn haar en plaats het op snap met als tekst ' CURLY HAIR DON'T CARE '. Ik loop naar mijn raam en doe me raam en gordijnen dicht , ik maak me tas voor morgen klaar en loop naar mijn warme bedje. Niet veel later val ik in slaap..

 Niet veel later val ik in slaap

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

de foto

heb snel effe hoofdstuk geschreven

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now