021

834 57 3
                                    

Vorige hoofdstuk

* ding dong *
Ik sta op en loop met Emily naar de deur , ik maak het open en zie iemand die ik niet wil zien. ' Hey heb je ons gemist ? ' vraagt ze.....

Nu

Ik kijk haar raar aan ik probeer mijn woede nu te beheersen. ' hallo heb je ons gemist ja of nee ? ' vraagt Emina, ' wat doe jij hier voor mij deur a kehba? ' vraag ik. Ze blijft me aanstaren ' Hey Kaiden ben je nog steeds blij met die lelijke baby? ' vraagt Yasmina. Mensen laat me jullie iets zeggen noem me hoe je wilt idc maar als je mijn ouders , kinderen , broers of beste vriendin namen gaat noemen ben je Faya. Ik pak haar bij haar arm en begin Yasmina te stoten Emily pakt Emina en begint haar te stoten. Vieze kechie's willen ze stoer doen gaan ze zien, Valentino haalt me weg en stuurt dan Emina en Yasmina weg.

' gaat het ? ' vraagt Lorenzo ' je hebt een beetje bloed ' ik veeg mijn bloed lip weg en drink wat water. Emily loopt de keuken binnen met een bloed neus , ik pak papier en verzorg haar neus . ' waar is Kaiden ? ' vraag ik ' weg ' zegt Emily ' weg? Hoe bedoel je weg ' zeg ik , ' hij moest werken of zo ' zegt Emily ey is hij serieus de familie is daar in de woonkamer met de kids terwijl hij hier weg is en Emily en ik 2 kechie's effe moesten coachen.

** 2 uurtjes later **
Ondanks dat Kaiden zomaar ging werken was het toch leuk. We hebben film gekeken spelletjes gespeeld ze zijn allemaal weg. Valentino bood aan om met mij te blijven aangezien Kaiden denk ik nu niet thuis komt , maar ik wees zijn aanbod af om problemen te voorkomen. Ik pak Zoé die lekker ligt te slapen in haar bedje in de woonkamer en neem haar mee naar boven.

Ik leg haar op de commode en meteen word ze wakker , haar mooie ogen kijk me zo lief aan. ' mama gaat jou verschonen he poepie van me ' zeg ik en verschoon haar vervolgens trek ik haar pyjama aan. Ik geef haar borstvoeding maar ze valt al snel in slaap, Zoé is echt een leuke baby nu al ze kijkt iedereen aan en huilt bij niemand als ze haar optillen. Ik leg haar in bed en doe babyfoon aan, ik doe mijn routine en trek mijn pyjama aan.

POV Kaiden 
Ik werd net gebeld door mijn vriend hij was in een probleem beland echt een dombo man. Ben alleen beetje gesneden op mijn arm voor de rest ben ik gewoon veilig, ik stap in de auto en breng hem naar huis. Ik verzorg zijn steek wond in zijn zij en geef hem pijnstillers. Ik ken hem sinds ik 4 was ik kan hem niet zomaar laten stikken weet je. Als hij slaapt ligt ik zijn moeder in wat er met hem is en ze bedankt me voor mijn hulp.

Thuis
Rustig open ik de deur wayaw ik ben echt moe het is 01:00u 's nachts. Ik loop naar Christina die ligt te slapen op de bank , ik probeer haar op te tillen. Ze schrikt wakker en duwt me armen van haar weg ' raak me niet aan ' zegt ze.

POV Christina
Het is 1u 's nachts geweest en hij komt nu pas thuis. En de grap is hij was niet op zijn werk ze zijn gesloten , ' waar was jij ? ' vraag ik hij geeft geen antwoord. ' waar was jij ? 'vraag ik nog een keer ' op me werk Tina ' zegt hij. ' je werk ? Je werk ? Hou op met liegen ' zeg ik ' HOU OP JE WAS NIET OP JE WERK EN JE WERKT OOK NIET BIJ EEN MARKETING BEDRIJF EN JE HEBT HELEMAAL GEEN SECRETARESSE WAAROM LIEG JE ? ' schreeuw ik. Hij blijft me aankijken stilletjes geen antwoord niks ' KAIDEN ANTWOORD ' schreeuw ik ' WAAR WAS JIJ? '.

' doe rustig anders maak je Zoé wakker ' zegt hij effe serieus hoe durft hij. ' jij hebt niks te zeggen toen ze jou dochter uitmaakte voor een lelijke baby stond je daar als een stok te kijken en toen ik het opnam voor mijn dochter omdat ze dat niet zelf kan was je er niet om mij te helpen. Maar je helpt wel je vrienden he maar je familie owee daar heeft meneer Kaiden geen tijd voor.

' Kaiden bespaar me de moeite ik ga echt niet met jou in discussie om zo iets  laags wat jij me flikt ' zeg ik. Ik poets me tanden en kruip in mijn bed, even later voel ik 2 sterke armen om mijn middel en heerlijke geur van aftershave. ' sorry babygirl mijn vriend had hulp nodig met een probleem mensen willen hem een tijdje pakken ik kan hem niet zo laten stikken ' zegt hij. Ik blijf gewoon stil en geniet van dit moment het komt echt niet vaak voor sinds we een gezin zijn is hij altijd weg en laat thuis.

Christina en Kaiden jullie komen er wel uit toch? Liefde is sterk denk ik..

Olaaa ik heb alweer een deel geschreven in cabo, ey ik ga morgen weg 06-01-17 echt jammer man. Weer in kikkerland Met pokkenweer 😭😭😭

Christina & Kaiden {voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu