017

979 59 3
                                    

Ik word wakker met een erge hoofdpijn en misselijkheid, na het douchen trek ik mijn MU ( Manchester United ) trainingspak aan en mijn witte huaraches mijn haar doe ik in 2 vlechtjes boven en de rest doe ik in een knot. Ik doe mascara en eyeliner op en vaseline, Kaiden slaapt nog slaapkop.

Ik maak een ontbijtje voor iedereen '
AAAAANTAA... voor ik me zin af kan maken loopt iedereen de keuken binnen inclusief Emily. ' Soso en hoe was jullie nacht ? ' vraag ik, Emily kijkt me raar aan en loopt naar de tafel. Na het eten was ik alles af en Emily droogt af ' is het goed? ' vraagt Emily ' ja ' zeg ik ' ja dat hoorde ik was dat een goed maak beurt ?? ' vraagt ze. Lol wat is dit voor rare vraag ' ja zo kan je het wel noemen ja haha ' zeg ik. ' hoorde je het echt hard ? ' vraag ik Emily begint te lachen 'nee je hoorde niks maar Kaiden zei al dat hij het zal proberen nadat ik hem had gezegd om het te doen '
Zegt ze. Emily heeft trouwens een beige broek aan met haar zwarte bloesje en beige Adidas flux.

POV Kaiden
Ik zie dat Tina al wakker is. Gisteren was gewoon wauw na zo'n lange tijd hebben we eindelijk weer van elkaar kunnen genieten , niet alleen dat het is al een beetje goed de rest daar moeten we aan werken. Ik neem een snelle douche , na het douche droog ik me af smeer me in en trek mijn kleren aan. Een Arsenal trainingspak aan en mijn zwarte Nikes.

Ik maak haar bed op en ruim de rest van haar kamer en badkamer op. Ik loop de trap af met Chris en Emily , Emily kijkt me onmin aan zo van en hoe ging het ?! Ze had me gisteren gezegd toen ik bij Christina thuis kwam dat ik het moest goed maken want Christina verdiend dit niet, ik had haar alles uitgelegd en ze zei dat ik haar een goed maak beurt moest geven dat zou 50% van de boosheid weghalen.

Als Christina ons aan tafel wilt roepen zijn we haar voor en lopen we de keuken al binnen. Na het eten wassen Tina & Emi af ze gaan sowieso praten over gisteren. ' Chris hoe was het met Emily ? ' vraag ik hij kijkt me raar aan en schud zijn hoofd ' Emily is een moslim he ze had niet hier geslagen ze was gewoon vroeg gekomen en we hebben nog niks gedaan , ik wil eerst haar hand vragen' zegt hij.

POV Emily
Tina en ik zitten boven in haar kamer , ze moet echt hele tijd overgeven echt zielig. ' Emily heb je al iets gedaan met Chris ? ' vraagt ze ik schud me hoofd en vertel haar dat ik wacht op het huwelijk, ' ja snap ik dat wou ik ook doen maarja god wou dat niet ' zegt Christina. Ze begint te huilen ' ik ben verdomme half Marokkaans en ik ben niet eens een goeie moslim' zegt ze huilend , ik vind het ook wel jammer voor haar maar het kon niet anders god wou het zo.

Ik pak haar hand ' Tina je bent een mooi meisje echt waar maar weet je wat het is je moet al blij genoeg zijn dat je het maar met 1 jongen hebt gedaan met wie je nog steeds samen bent ' zeg ik. ' Emms je word gebeld ' zegt ze. Ik pak mijn telefoon en neem op. Ik schreeuw het uit en spring bijna in het plafond ' OMMGGG super bedankt ' zeg ik en hang op. Christina kijkt me vragend aan 'IK BEN GESLAAAAAGD!!! ' schreeuw ik ze kijkt blij en spring op mij. ' waaayaaawwwww gefeliciteerd mi baby ' zegt ze.

POV Christina
Emily heeft net gehoord dat ze is geslaagd nu ik nog. Chris stormt mijn kamer binnen met Kaiden ' we zijn geslaagd vriend ' zeggen ze allebei. Kaiden tilt mij op en geeft me kusjes en Chris doet het zelfde bij Emily, ik ben super blij voor hun maar nu alleen ik nog.

De uren gaan voorbij maar nog steeds ben ik niet gebeld pff, volgens mij ben ik niet eens geslaagd... ' CHRISTINA JE WORD GEBELD ' schreeuwt Emily wojjooooo ik pak meteen mijn telefoon en neem op. Ik hang op en gooi boos mijn telefoon op de grond ' en? ' vraagt Kaiden.. ' was gewoon me tante om te zeggen dat ze me pa zag' zeg ik. ' wojo Daaks ( daaks heeft de zelfde betekenis als iemand flashen )' zegt Chris. Ik pak me telefoon op en doe het in de lader.

Ik loop de badkamer in en kleed me uit , in de douche gaan er allemaal dingen door mijn hoofd. Wat als ik gezakt ben moet ik dit jaar opnieuw doen terwijl al mijn vrienden al klaar zijn en wat als ik geslaagd ben wat ga ik met mijn leven doen. Ik wrijf over mijn buik me kleine meid of jongen groeit in mijn buik een kleine Kaiden of Christina, ik doe het water uit en droog me af smeer me in en trek mijn pyjama aan.

Mijn telefoon gaat over ik ren er naar toe en neem op ' oké bedankt ja snap ik ' zeg ik. Ik loop naar de kamer van Chris Emily is daar met Kaiden. Ik begin te huilen ' ik ben gezakt ' zeg ik en laat me zelf vallen op de grond Kaiden tilt me op en zet mij op zijn schoot. 'Hoe dan Tina ? ' vraagt hij ' ik weet niet want ik ben geslaaaagd vriend ' zeg ik en veeg me tranen weg. Iedereen begint te lachen en geeft me een dikke knuffel ' wollah je liet me schrikken ik dacht ik had een domme vriendin ' zegt Kaiden ik geef hem een stomp. Emily is net naar huis gebracht door Chris en Kaiden slaapt al over 1 maand hebben we de diploma uitreiking en dan KLAAAAR geen school meer. Ik sluit mezelf op in de armen van Kaiden en sluit me ogen met een goed gevoel laat ik mezelf gaan.. 😴😴

Mensen bij de volgende deel ga ik 1 maand verder spoelen en de volgende hoofdstuk 5 maanden verder waar Christina gaat bevallen ❤️

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now