040

750 51 2
                                    

Ik sta op en neem gelijk een douche, vanwege gisteren. Ik was helemaal vergeten Emily te bellen echt erg ik ga haar gelijk bellen na het eten. Ik trek mijn zwarte Marokkaanse trainingspak aan met mijn zwarte Nike 2017. Mijn haar kam ik uit en stop er wat producten in en diffuse het droog wajaw mijn krullen he hayeck mooi.

Ik loop de badkamer uit en zie dat Kaiden al opgestaan is, ' ga douchen stinkerd ' zeg ik hij lacht en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik neem plaats aan mijn kaptafel en breng mascara aan en transparante lip glos. Verder verschoon ik het bed en ruim de kamer op, ik open de gordijnen en ramen voor wat lucht.

Nadat ik Zoé heb gedoucht trek ik voor haar een bruine joggingbroek en haar bruine Kenzo t-shirt met haar witte huaraches. Ik vlecht haar haren en spuit Zwitsal parfum voor haar op.

Ik leg Zoé in haar stoeltje naast de bank en zet BabyTV voor haar op. Ik pak mijn telefoon en bel Emily.

Ik: hey zina

Emily: ola chica

Ik: alles goed ?

Emily: gaat goed alhamdoulillah

Ik: mooi zo, wil je vandaag iets leuks doen heb het gehoord van Chris echt een klootzak je verdient beter schatje

Emily: dankjewel babygirl, ja is goed dan ga ik eerst effe wat doen ik app je als je kan komen

Ik: is goed Ciao

Emily: doei

Ik hang op en leg mijn telefoon in de lader en begin aan het ontbijt.

POV Kaiden
Ik loop de douche uit en droog me af smeer me in en trek mijn bokser aan. Vandaag ga ik voor mijn witte broek met mijn witte polo van RL ( Ralph Lauren ) en mijn witte Louboutin sneakers. Ik breng mijn haar in model en spuit parfum op.

Ik doe de ramen en gordijnen dicht van mijn kamer, er is wel genoeg lucht binnen gekomen. Ik loop de trap af en tref Christina aan in de keuken ze is echt Wifey materiaal. Ik plaats een kus op haar wang en sla op haar dikke kont, ' Habiba habiba waarom geef je mij geen eten geen eten? Ik heb honger moet eten eten ' zing ik voor Christina. Ze dekt de tafel en legt alles erop, ik pak Zoé en stop haar in haar stoeltje.

Na het eten ruim ik alles op. ' Tina mag ik foto van je maken je bent echt spang mami? ' vraag ik ze lacht en knikt ' eentje maar !! ' zegt ze vastberaden. Ik maak foto en plaats het op Snapchat ( omslag ). Ik neem plaats naast Christina en Zoé op de bank en samen kijken we Trollz.

POV Emily
Ik trek mijn donker blauwe high wasted broek aan met mijn witte Off-shoulder ( een lange topje met open schouders ) en mijn blauwe Zanotti's. Mijn haar doe ik in een knot verder breng ik mascara aan en rode lippenstift ik spuit parfum op en klaar is Kees.

Ik eet mijn ontbijt op die ik heb gemaakt en was daarna alles af. Ik pak mijn tas met al mijn benodigdheden er in en trek mijn jas aan.

Chris' huis
Ik bel aan en raad eens wie open doet.. Dam dam dam... Insaf !!!! Yeey je hebt het goed 🙄. Ik glimlach nep en loop naar binnen en dan direct naar boven, ik doe de deur open en zie Chris alleen met zijn bokser ik geef hem geen aandacht. Ik pak al mijn spullen en stop ze in mijn weekend tas. Nadat ik alles heb gepakt loop ik naar beneden en sla ik de deur hard dicht.

Thuis
Ik heb al die kleren die bij Chris lagen in de was gestopt en nu effe Christina app'n en zeggen dat ze kan komen.

Ik: Tina je kan komen ben net thuis

Christina: safe ik kom er aan

Ik krijg een app binnen van Chris met " wat was dat? Je kon toch eerst iets melden of zo? Kunnen we hierover praten? " ik lees het en laat hem zwaar op blauw. Na een paar minuten gaat de bel ik doe open en zie Christina daar ' hey zina ' zeg ik blij en knuffel haar dood.

In de auto is het nogal stil wat ik soms echt haat.. ' ehm wat ging je net doen ?' Vraagt Christina. ' ik ging mijn kleren die nog daar waren bij Chris ophalen en raad eens wie opendeed? 'Vraag ik ' Insaf ' zegt ze gelijk. Ik knik ' ik heb met geen een van hun gesproken heb me dingen gepakt en ben gelijk challa gegaan' zeg ik. ' goed zo ' zegt Tina.

We stoppen bij een nagelstudio, al snel worden we geholpen. Ik ga voor matte groen Acrylnagels en Christina voor matte Bordeaux nagels, ze heeft van haar zelf al lange nagels.

Nadat we klaar zijn, lopen we naar de kappersvak verder op. Ik zeg dat ik me haar wil knippen tot mijn schouders en Christina wilt haar puntjes knippen en een olie behandeling. Na 2 uurtjes zijn we eindelijk klaar. We stappen in de auto en rijden naar Starbucks. Ik neem een aardbei frappuccino en Christina een karamel frappuccino. We stappen weer in de auto en rijden naar de stad.

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now