024

833 62 0
                                    

Vorige hoofdstuk
' WHAT THE HELL ' schreeuw ik en storm boos op diegene af.
Nu
POV Chris
Ik spring op die boy en begin hem klappen te geven ' CHRIS STOP ! ' schreeuwt Emily , Als ik zie dat hij het opgeeft en niet terugvecht stop ik en bedreig hem en schreeuw hem om mijn huis uit te gaan. Hoe kon ik me zo in Emily vergissen ze is gewoon vreemdgegaan terwijl ik op zakenreis was terwijl ik gewoon de enige ben die de kosten verdiend. ' Chris het is echt niet wat het lijkt ' zegt ze ' oh nee ? Dus je hebt niet net zitten hoofd geven aan die kaolo boykie ? ' vraag ik ze slaat haar ogen neer en bijt op haar lip. ' GEEF ANTWOORD À SLET ' schreeuw ik, ' j..j..ja ' zegt ze stotterend. Ik ga me spullen pakken en ben weg hier wij gaan scheiden ' zeg ik, ik pak al mijn kleren en schoenen etc en stop het in mijn koffers.

Ik bel een taxi , als hij aankomt laad ik al mijn koffers in de achterbak. Emily die volgt elke beweging die ik maak ik gun haar geen blik , ik stap in en geef de adres aan van mijn moeder.

Shirley's huis ( moeder van Christina en Chris )
Ik bel aan en mijn moeder doet open , ze kijkt me raar en vragend aan. ' ik leg je zo uit ' zeg ik. Nadat ik helemaal ben geïnstalleerd in mijn oude kamer trek ik mijn joggingbroek aan en mijn witte basic T-shirt met mijn Adidas slippers. Ik loop naar beneden en maak thee voor mij en mijn moeder ik zit naast haar op de bank en begin met het luchten van mijn hart.

' heeft ze dat echt gedaan Chris ? ' vraagt mijn moeder ik knik ' heb zelfs een filmpje , wou filmen dat ik haar verraste krijg ik dit ' zeg ik. Ik laat haar het filmpje zien en ze kijkt me geschokt aan.. ' Chris ik snap dat je boos bent en je hebt alle recht om dat te zijn maar ik smeek jou deel dit filmpje aub niet ? ' vraagt mijn moeder , ik had er niet eens aan gedacht maar zo laag ben ik niet. ' nee sowieso niet ' zeg ik.

POV Kaiden
Ik bel Chris op en stap in de auto.

Kaiden: ey bro

Chris: ewa

Kaiden: wat is er ? Je klinkt zo geïrriteerd

Chris: ja man ben ik ook , maar leg je andere keer uit

Kaiden: oh wou je vragen of je me kan helpen ik wil Christina ten huwelijk vragen binnenkort

Chris: ja komt goed bro

Kaiden: thanks man

Ik hang op en focus me op de weg.

Thuis
Ik loop naar binnen en tref Christina daar liggend op de bank met Zoé op haar borstkast allebei slapen ze. Ik maak een foto van dichtbij en plaats het op Snapchat. Ik zie dat Christina al eten heeft gemaakt ik warm het beide opnieuw op en loop terug naar haar, ik pak Zoé op.

Na het douchen van Zoé trek ik haar pyjama aan en geef ik haar flesje. Na een paar minuutjes slaapt ze al gelukkig, ik neem een douche en trek ook mijn pyjama (joggingbroek en een basic t-shirt) aan. Ik loop naar beneden en dek de tafel met rozen en wijn kaarsen gewoon romantisch , ' Tina wakker worden ' zeg ik Christina opent haar ogen en kijkt me aan. ' WAAR IS ZOÉ ' schreeuwt ze ' ik heb haar gedoucht eten gegeven en ze slaapt nu ' zeg ik.

' kom eten schatje heb tafel gedekt ' zeg ik en ze begint te lachen als ze naar de keuken loopt. Tijdens het eten kan ik me ogen niet van haar afhalen ze is gewoon zo mooi! ' het is wel lekker man ' zeg ik ze kan alleen maar lachen. Na het eten stuur ik haar naar boven en begin met de afwas ik weet dat ze nog boos is en we hebben nog een beetje ruzie vandaar dat ik sorry wil zeggen en dan haar ten huwelijk vragen.

POV Christina
In de douche ben ik altijd zo rustig het is echt mijn relax plek. Na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn witte Marokkaanse huisjurk aan. Kaiden komt de kamer binnen en trekt me op zijn schoot ' baby ik weet dat we nu beetje onze probleempjes hebben vandaar wil ik effe dit oplossen ' zeg ik ' ik weet dat ik je moest vertellen over mijn werk en dat ik vaker thuis moet zijn ' zegt hij ' het is niet erg schat ' zeg ik. ' maar alsjeblieft wees voorzichtig ? ' vraagt ik en hij knikt en geeft me een kus. 'Dan nu de vraag ' zegt hij ik kijk hem raar aan , hij gaat op zijn knieën en kijkt me lang aan en begint dan met zijn zin..

Wat gaat Kaiden aan Christina vragen ?

Hey korte deel maar dat komt omdat er in het volgende hoofdstuk meer gebeurt ❤️😝.

Christina & Kaiden {voltooid}Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz