050

653 47 19
                                    

POV Christina
De deur gaat open ik zie een verdrietige Kaiden en verdrietige schoonmoeder en moeder binnen komen. Mijn moeder legt Zoé bij mij ze slaapt ik leg haar onder de dekens en laat haar hoofd steunen op mijn buik. ' wat is er waarom kijken jullie zo alles komt goed met mij hoor ' zeg ik

Kaiden kijkt me vol medelijden aan ' oké nu serieus wat is er? ' vraag ik. ' er is goed nieuws en slecht nieuws welke wil je eerst? ' vraagt mijn moeder. ' goed ' zeg ik ze knikt ' het goede nieuws is dat jij helemaal gezond bent en ongedeerd ' zegt ze ' maar het slechte nieuws is ehm hoe zal ik dat zeggen ' zegt ze. Ik wist gelijk dat er iets met mijn baby is gelijk stromen de tranen over mijn wang ' er een kleine kans dat de baby het haalt ' zegt ze. Dat was de druppel ik voel mijn ogen waterige worden en al het vocht verlaat mijn ogen.

POV Riham
Hasna parkeert voor mijn deur en ik stap uit ' bedankt zeg ik. Ze knikt en gunt me een glimlach. Als ik binnen verbrand ik de kleren van vandaag behalve mijn schoenen en neem ik heerlijke douche. Hasna is echt dom ik had heel de tijd transparante handschoenen aan en ik heb zoveel make-up gedaan dat je me niet herkent.

Ik trek een lingerie setje aan en mijn rode Nike trainingspak met rode Nikes 2017. Mijn haar doe ik los ik spuit parfum op en laat mijn gezicht zo zonder make-up alleen labello. Ik trek mijn jas aan en pak mijn auto sleutels.

Politiebureau
Ik loop naar binnen en fake alvast mijn nep tranen. ' hallo mevrouw kan ik u helpen ' zeg ik ' hallo ja i.. i.. ik wil u vertellen over het ongeluk bij Blijdorp ' zeg ik huilend hij rent naar zijn collega om iets te vertellen en dan weer terug. ' komt u gelijk mee ' zegt hij.

' nou ik liep dus Blijdorp uit met mijn beste vriendin Hasna El Hal richting de auto. Daarna stapten we in en opeens reed ze zo hard tegen een andere auto aan ik wist niet wat haar bezielde ik ben zo snel mogelijk uitgestapt en weggerend omdat ik bang was en ik heb er spijt van nu ' zeg ik huilend hij knikt en schrijft alles op. ' bedankt mevrouw nog 1 vraagje hoe heet u? ' vraagt hij. ' Siham Moshiba ' zeg ik hij knikt oké bedankt. Ja ik heet eigenlijk Siham maar ik heb een tweede naam Riham voor de zekerheid. Ik sta op en bedank de politie agent. Nu Christina is uitgeschakeld en binnenkort Hasna heb ik Kaiden voor mij alleen.

POV Hasna
Ik mag Riham wel ik denk dat we echt goede vriendinnen gaan worden. Ik neem een heerlijke douche en trek mijn zwarte Nike trainingspak aan met mijn zwarte Nike 95. Mijn haar doe ik in 2 French braids ik ga effe langs mijn moeder snel. Ik eet een stukje van de vlees bestilla en trek dan me jas aan. Ik open de deur en zie allemaal politie auto's mijn oprit oprijden. ' je maakt een grapje toch ' zeg ik in mezelf.

Er stappen allemaal politie mannen uit de auto ' U STAAT ONDER ARREST WEGENS MOORDPLEGING ' schreeuwt hij ' Deze Riham ** ** ** zooi 'zeg ik boos. ' U BENT OMSINGELD LOOPT U VERDER NAAR VOREN MET UW HANDEN IN DE LUCHT ' schreeuwt de politie agent. Als hij me vast heeft drukt hij me tegen de auto aan ' u heeft het recht om te zwijgen alles wat u zegt kan en zal tegen u worden gebruikt in de rechtszaak ' zegt hij.

POV Chris
Emily is al dagen sacherijnig die zwangerschap Tories hoe noem je dat nou? Emotie emoticons hor.. Hor.. Hormonen juiste dat is Em haar hormonen zorgen voor mijn dood. ' habiba wil je - ' HOU JE BEK KIL ' schreeuwt ze ' oke sorry Godzilla ' zeg ik zachtjes en onverstaanbaar. Ik loop naar beneden en begin met koken ze moet rusten en mag van mij niks in huis doen letterlijk niks. ' AAAAUUWWWWWWW CHRISSSS JE MOEDER AAAAUUUWWW CHRIS KOM HIER ' schreeuwt Emily. Ik haal nog diep adem en springt naar boven.

' ik heb denk ik weeën ' zegt ze huilend ik help haar opstaan en pak de babytas en haar tas. Ik help haar in de auto en rijd als een speer weg.

Ziekenhuis
Ik wacht tot er iemand komt en Emily meeneemt. ' mevrouw u bent op 9 cm u mag zometeen persen 'zegt de verpleegster en dan komt de dokter binnen. ' hey meid ben je er klaar voor? ' vraagt ze. Emily knikt en glimlach lief en naar mij kijkt ze lelijk en behandeld ze me als een berggeit.

POV Emily
Na een uurtje mag ik persen maar ik wil niet zonder Christina persen. ' BEL CHRISTINA CHRIS ' schreeuw ik ' ze neemt niet op 'zegt hij. ' oke mevrouw op 3 mag u persen ' zegt de dokter. 1 2 3 ' AAAAAAAAAAAAAH ' 1 2 3 ' WAAAAAAAAAH '. Na 15 minuten hoor ik mijn eerste kinds gehuil. Mijn hart vult zich met vreugde. ' hoe gaat dit schatje heten? ' vraagt de dokter. ' Aiden Noual El Hal Yhēsmin' zeggen we allebei.

Ik hoor allemaal mensen de kamer in lopen terwijl ik in de douche ben. Ik trek mijn pyjama aan en doe mijn haar in een staart. Ik loop de badkamer uit en zie mijn ouders Chris' ouders Kaiden en Zoé alleen Christina missen we. ' waar is Christina? ' vraag ik aan Kaiden terwijl Chris bij ons komt staan. ' ze ligt in de verdieping hieronder we hadden een ongeluk iemand reed expres heel hard tegen de auto aan op de plek waar Christina zat - ' is ze oké? waar is ze? Wie heeft het gedaan? ' onderbreekt Chris hem. ' ja met haar gaat het goed maar de baby heeft een kleine kans om te overleven ' zegt Kaiden met een brok in zijn keel.

POV Christina
Een dokter komt mijn kamer binnen lopen, ' hey hoe voel je je? ' vraagt ze. Het liefst zou ik willen zeggen " mijn baby heeft een kleine kans om te overleven en ik weet niet wie mij dit heeft aangedaan en waarom maar ja het gaat prima " maar inplaats daarvan zei ik gewoon ' ja hoor ' zeg ik. Ze knikt en loopt weg. Ik heb zin om te lopen ik sta op en loop naar de lift ik stop bij de afdelingen voor als je bent bevallen.

Ik loop allemaal deuren langs als ik opeens Emily - Mae Yhēsmin zie staan huh? Emily is bevallen en ze meld niks.. Ik open de deur en zie haar op bed liggen met haar kleintje iedereen is hier behalve ik natuurlijk. ' CHRISTINA OMGG IK PROBEERDE JE HEEL DE TIJD TE BEREIKEN GAAT ALLES GOED ' schreeuwt Emily ik knik en loop naar haar toe. Ik was mijn handen en til de baby op ' jij bent de peetmoeder en hij heet Aiden Noual El Hal Yhēsmin ' zegt ze.

' hey kleine mannetje welkom op de wereld een plek vol liefde en verrassingen ' zeg ik. Om hem zo te zien krijg ik tranen en weet ik niet of ik het zal overleven als ik hoorde dat mijn baby is gestorven..

Zal Christina's baby het overleven? Of zal hij/zij dood gaan?

Wordt vervolgd...

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now