043

622 54 11
                                    

Vorige hoofdstuk

" nee ik ben met Insaf "
" hoe bedoel je het is dringend "
" wollah als je liegt "
" doei "

Nu
POV Emily
Nadat ik hoor van Christina dat ze langs wilt komen stap ik gelijk de douche in. Ik zou gaan werken maar ik voelde me helemaal niet lekker, ik moet steeds overgeven enzo. Ik denk dat ik de griep heb, na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn kleren aan. Wat bestaat uit een zwarte pantalon broek met mijn zwarte doorschijnende T-shirt met eronder mijn bh verder breng ik wat mascara aan en Bordeaux lippenstift.

Oké ik ben ready, ik maak wat lekkers als ontbijt voor mij en Christina. En niet veel later gaat de bel ' hey ' zeg ik als ik de deur open. ' hoezo ben je niet gaan werken ? ' vraagt Christina ' ik voel me ziek ik geef de hele tijd over en ik voel me misselijk. Christina kijkt me aan met een blik van ojee ' Em misschien ben je .. ' en voor ze haar zin afmaakt praat ik er doorheen ' Nope nee nada ik ben niet zwanger dat kan niet ' zeg ik. Christina haalt haar schouders op en loopt naar de eetkamer.

POV Christina
Na het eten help ik haar met afwassen en het huis schoonmaken. Na 2 uurtjes zijn we eindelijk klaar, Emily blijft maar overgeven ik heb een gevoel dat ze zwanger is. Ik geef haar 2 pilletjes paracetamol en een kopje Ne3Ne3 thee. Gelijk erna valt ze in slaap ik geef haar een kus op haar voorhoofd en loop de kamer uit.

Kruidvat
Ik loop de Kruidvat in en pak 2 verschillende zwangerschapstesten voor de zekerheid. Verder koop ik nog 2 blikjes Redbull. Ik stap in de auto en rijd naar de AH

Ah
Ik pak een karretje en loop door de poortjes heen. Ik pak vleeswaren voor straks groentes, spaghetti, rijst, snoep, chips, wasmiddel, wasverzachter & frisdranken. Ik ga vandaag alles doen voor Emily schoonmaken hadden we al samen gedaan nu nog boodschappen de was en haar tuin opruimen.

Normaal zou ik dit voor niemand doen behalve mijn moeder maar ze is zo
Ziek dus doe ik het voor haar. Ik betaal alles en neem 3 volle tassen mee naar de auto, ik stap in en rijd weg.

Emily Thuis
Ik ruim alle boodschappen op en begin daarna met de was en strijken. Na 2 uurtjes ben ik eindelijk klaar, ik ruim de tuin nog op wat 20 minuten duurt en tot slot loop ik de keuken in en begin met koken. We eten vandaag spaghetti Karbonade met roomsaus. Na het koken wat 55 minuten duurde pak ik een blaadje en schrijf er dit op.

Lieve Emily

Ik heb alles voor je gedaan vandaag, enige wat jij hoeft te doen als je wakker bent is die zwangerschapstest nemen en als je zwanger bent Chris bellen en dit bespreken aub !!!!

Love you xx Christina ik ga naar huis want Kaiden komt zo thuis en heb nog niet gekookt

Ik leg het briefje op de tafel in de keuken ik trek mijn jas aan en pak mijn tas en autosleutels.

Thuis
Ik had ook gelijk boodschappen gedaan voor bij mij thuis dus dat scheelt wat. Ik doe hetzelfde wat ik Emily deed en na 3,5 uurtje ben ik klaar. Mijn hele huis is weer schoon nu alleen nog koken, ik maak een vis ovenschotel gewoon iets makkelijks. Na het koken loop ik naar boven en neem een snelle douche ik trek mijn pyjama aan en kam mijn haar door ik vlecht het in twee vlechten en haal mijn make-up eraf. Gelijk erna gaat de bel ik sprint naar beneden en groet Kaiden en Zoé uitbundig. Kaiden neemt nog een snelle douche en trekt zijn pyjama aan en Zoé ook. We nemen plaats aan tafel en beginnen met eten.

Na het eten was ik alles af en is het huis weer schoon. Ik poets Zoé's tandjes en leg haar in bed. ' slaap lekker prinsesje van mama ' zeg ik. Kaiden ligt al in bed tandengepoetst en al alleen ik nog. Ik kruip fris in bed en nestel mezelf in Kaiden's armen ' slaap lekker hbibi ' zeg ik hij geeft me een kusje ' slaap lekker zina ' zegt hij.

POV Chris
Ik heb net Insaf afgezet ik bel Emily en zeg haar dat ik iets later ben. Ik was namelijk eerst naar de shisha lounge gegaan het is nu avond dus ewaja ben relaxed door de shisha. Ik bel aan bij Emily en ze doet open ze heeft haar Mini Mouse onesie aan en haar Mini Mouse pantoffels. ' kom binnen ' zegt ze ik knik en loop verder. ' wil je thee ? ' vraagt ze ' ja doe maar ' zeg ik. ' heb je al gegeten ? ' vraagt Emily ik schud me hoofd ' moet je spaghetti met Karbonade Christina heeft het gemaakt ' zegt ze. Ik knik en neem plaats aan tafel.

Tijdens het eten is het echt stil je hoort letterlijk mensen in Marokko tegen elkaar schreeuwen aan de telefoon. ( schrijfster: wie heeft ook zulke ouders ? Die altijd schreeuwen aan de telefoon ? ). Na het eten wast ze alles af wollah ik word hayeck zenuwachtig.. Eindelijk neemt ze plaats op de bank.

' okey ehm hoe was je dag ? ' vraagt ze wollah dit haat ik van haar als ze iets ergs te zeggen heeft probeert ze er altijd omheen te draaien. ' goed vertel me nu wat er is ? ' vraag ik vast beraden. ' ik ben zwanger ' zegt ze ' gefeliciteerd wie is de vader of was het een one night stand ? ' vraag ik ze kijkt me droog aan. ' jij bent de vader hmar ' zegt ze boos. Ik begin hard te lachen ' HAHAHAHAH grappuug!!! ' zeg ik ze geeft me een stoot en staat op ' IK BEN SERIEUS IK BEN ZWANGER VAN JOU EN IK BEN NIET GETROUWD ' schreeuwt ze.

' dus Chris als je de baby wilt houden moeten we trouwen als je het niet wilt houden dan haal ik hem/haar weg ' zegt ze. ' eh hoe weet ik dat dit geen val is om me terug te krijgen bij jou ? ' vraag ik ' ben je serieus? ' vraagt ze. Ze gooit 2 verschillende soorten zwangerschapstesten naar mij ' oh shit' zeg ik. ' wollah meh ik weet geef me 2 weken om na te denken ' zeg ik ze knikt en loopt naar de deur. ' doei ' zegt ze ' doei ' zeg Ik.

Zullen ze het kindje houden? Of toch niet?

Het einde is er bijna moppies !!

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now