031

963 54 5
                                    

* 1 maand later *

POV Christina
Ik sta op en loop snel de douche in , na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn kleren aan. Mijn haar doe ik in een strakke knot verder doe ik mascara op en rode lippenstift. Vandaag is Kaiden jarig ik heb zoveel geregeld voor hem , we gaan eerst ontbijten samen en dan bowlen daarna gaan we uiteten en later in de avond gaan we uiteten en dan gaan we slapen in een hotel. Gelukkig blijft Zoé bij mijn moeder dan hebben we rust met z'n tweeën, we hebben lang niks meer met z'n tweeën gedaan.

Ik maak een foto van mezelf en zet het op Snapchat. Ik loop naar Zoé's kamer en pak haar op ' Heyy boef ' zeg ik. Nadat ik haar heb gedoucht trek ik voor haar een beige jumpsuit aan en haar zwarte Zanotti's. Haar ini mini haartjes kam ik naar achteren, ik spuit Zwitsal parfum voor haar op en Voilà.

De foto + Reina's outfit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De foto + Reina's outfit

Met Zoé in mijn handen loop ik naar beneden ik pak haar tas met spullen erin en geef haar een fles. Als ze het op heeft loop ik met haar naar de auto en stap in.

Shirley's huis
Ik loop naar binnen heb namelijk sleutels, ' Yemma ben thuis ' zeg ik. Mijn moeder loopt als Shi model naar beneden ' Wayaw slay mommaaa ' zeg ik op z'n Amerikaans. Ze pakt Zoé aan en legt haar in de maxicose ' gaan jullie weg ? ' vraag ik ' ja met Ronaldo ( mijn moeders vriend ' zegt Shirley. Ik knik en geef hun een kusje ' ik ga weer voordat Kaiden wakker word ' zeg ik. Mijn moeder heeft trouwens een zwarte pantalon broek aan met haar rode peplum ( Idk hoe ik het moet uitleggen als je wilt zoek op in Google ) en haar zwarte enkel laarzen. Haar haar had ze in een strakke staart met een middenscheiding.

Thuis
Ik hang mijn sleutel op aan in de sleutelkast en loop verder. Kaiden slaapt nog steeds echt een slaapkop, ik besluit om het huis schoon te maken.

** 2 uurtjes later **
Uitgeput plof ik neer op de bank , Kaiden loopt de trap af en kijkt me vragend aan. ' waar is Zoé en waarom ben je zo moe ?' Vraagt hij, ' GEFELICITEEEERD🎊🎉🎁🎈🎂' schreeuw ik en spring op hem. Ik geef Kaiden allemaal kusjes op zijn wang en op dan een lange kus op zijn mond ' damn bedankt voor mijn cadeautje ' zegt hij blij. Ik schud me hoofd en laat mezelf zakken ' okey ga je klaar maken we gaan ontbijten ' zeg ik.

Even later komt Kaiden naar beneden hij heeft zijn zwarte broek aan met een paar scheurtjes en zijn Bordeaux polo aan met zijn Bordeaux Zanotti's schoenen. Zijn haar is in model en hij ruikt heerlijk ' daaamn papi ' zeg ik hij lacht en knipoogt. E willi als hij dat doet het wat voor gevoelens ik krijg Shi gekke dierentuin!! Ik trek mijn jas aan en Kaiden doet het zelfde ik pak mijn MK tas en huissleutels.

In de auto legt hij zijn hand op mijn been en kijkt me doordringend aan ' wat is er baby ? ' vraag ik , ' niks je bent gewoon zo prachtig ' zegt hij.

POV Kaiden
We lopen een chique restaurant in en bestellen iets wat je kan eten tijdens het ontbijt begrijpen jullie ? Dus niet opeens spaghetti ofzo.. We praten over koetjes en kalfjes ik weet gewoon dat ik haar nooit kwijt wil raken Christina is alles voor mij en Zoé ook.

Na het eten betaald Christina na een lange discussie heeft ze gewonnen alleen omdat ik jarig ben vandaag daarna ga ik gewoon weer betalen. We lopen naar de auto en Tina rijd naar een bowling plek, ' ik ga je inmaken vriendin ' zeg ik Christina lacht zich kapot en schud haar hoofd.

We zijn nu al 2 uurtjes bezig en Tina staat voor wollah ik ga haar duwen als ze gaat gooien.

Na het bowlen lopen we naar de auto en gelijk rijden we naar huis.

Thuis
Ik loop direct naar de douche samen met Tina neem ik snel een douche. Na het douchen drogen we ons af en smeren ons in. Ik trek mijn zwarte pak aan met mijn rode stropdas en mijn zwart clarks. Mijn haar is in model Voilà , Christina trekt haar kleren aan en stelt haar haar. Ze brengt mascara aan en smeert Bordeaux lippenstift op.

We lopen naar beneden en ze gaat zitten op de bank , trekt haar schoenen aan. Als ze klaar is maak ik een foto van haar en plaats het op Snapchat.

de foto + Reina's outfit ze heeft haar Louboutin hakken aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

de foto + Reina's outfit ze heeft haar Louboutin hakken aan

Ik loop naar de kapstok en we trekken onze jassen aan, we stappen in de auto en rijden weg.

Restaurant
Ik stap uit en open de deur voor Tina ' na u prinses ' zeg ik. Ik loop naar binnen en Tina praat met de ober , na een paar minuten worden we gebracht naar onze tafel.

' ik wil graag de caviaar speciaal en een fles witte wijn ' zeg ik ' ik wil de mosselen soep met tonijn salade en ja 2 glazen voor de wijn ' zegt Tina. 20
Min later komt de ober en geeft ons eten ' eet smakelijk ' zegt de ober en loopt weg.

' ik zag laatst Bryan en Heavenly samen ze liepen hand in hand ' zei ik ' ja klopt ze hebben een relatie en Heavenly is zwanger ' zegt Christina. ' hoe weet je dat stalker ? ' vraag ik Tina lacht en rolt haar ogen ' insta en Facebook zou me niet verbazen als Heavenly een foto zou plaatsen met haar poep in de wc Zovan ' heb net gepoept #Instawaardig ' zegt Christina. Wollah ik kan niet met haar ze is soms zo gek hé uf.

We rijden voor de laatste keer naar huis en pakken onze tassen met spullen erin. Op naar het hotel..

POV Christina

Hotel
Ik check in en in de lift houd Kaiden me bil vast ' papi Wait dammit ' zeg ik hij lacht sneaky. In de kamer gooit hij de tassen op de grond en tilt me op ik sla mijn benen om hem heen en we belanden in een ruwe zoenpartij. Hij legt me rustig op bed en zoent me hevig zijn kusjes in mijn nek voelen als de hemel!! En even later ja we weten allemaal wat er gebeurt nu...

Uitgeput laat ik me zelf vallen op bed mijn kleren liggen overal op de grond niet normaal dit echt hardcore Jezus. Ik stap de douche cabine in en even later stap ik er weer uit. Ik poets mijn tanden en bel naar de schoonmaaksters om het bed te verschonen.

Terwijl Kaiden onder de douche staat verschonen hun ons bed gelukkig heb ik alle kleren opgeruimd. Niet veel later gaan ze weg ik open effe alle ramen en laat de kamer luchten. Eindelijk komt Kaiden de badkamer uit hij kruipt in bed en ik doe alle ramen weer dicht. Hij komt tussen mijn benen liggen en ik kam met mijn vingers door zijn haar heen. Ik maak er een foto van en plaatst het op Snapchat.. ( omslag )

Aah wat schattig dit , maar hoe lang houden jullie het vol?

Hey sorry dat het zo lang duurde ❤️✨

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now