006

1.3K 74 11
                                    

POV Bryan

Ik loop naar beneden en zie dat Christina al weg is boos loop ik naar boven en gooi allemaal dingen kapot ' ******zooi' schreeuw ik ' doe effe rustig man ' zegt Heavenly wollah deze hoer moet nu effe niet takkie mos me hoofd ik heet, ' ga me huis uit ' schreeuw ik ' eh dus zo gaan we nu doen eerst bel je me en smeek je me zowat om naar je toe te komen en die kaolo wijf komt 1x voor je deur gelijk verander je van je gedachten ' zegt Heavenly. Ik pak haar kleren en gooi ze naar haar toe ' KLEED JE OM EN FLIKKER OP UIT MIJN HUIS ' schreeuw ik meteen veranderd haar uitstraling in angst, na ongeveer 2 minuten hoor ik de deur dicht gaan. Ik loop de douche in en laat de warme stralen over mijn rug stromen ' hoe kon ik zo dom zijn ' zeg ik tegen mezelf, na het douchen droog ik me af smeer me in en trek me kleren aan.

 Ik loop de douche in en laat de warme stralen over mijn rug stromen ' hoe kon ik zo dom zijn ' zeg ik tegen mezelf, na het douchen droog ik me af smeer me in en trek me kleren aan

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

mijn outje

Ik loop naar beneden en stop een pizza in de oven , als het klaar in doe ik de tv aan en eet ik mijn pizza op, opeens word ik gebeld door Kaiden what the fuck als Christina naar hem is gegaan he wojoooo.

Bryan: wat?

Kaiden: Christina ligt in het ziekenhuis

Bryan: ik kom er aan

Kaiden: Sint Franciscus ziekenhuis

ik hang op en trek me jas aan en ren naar buiten op naar mijn vrouwtje.

POV Kaiden

ziekenhuis

Ik zit hier naast Christina's bed het doet me pijn om haar zo te zien eigenlijk wil ik niet dat Bryan komt maar ja , ik pak haar hand vast en maak een foto met als tekst ' Get Better baby' ( Omslag = foto ) ik stuur het naar een paar vrienden op Snapchat en sla het zelf op Gelijk krijg ik verschillende snaps met is dat je vriendin een trots gevoel gaat door me lichaam heen was dat maar zo. Na 10 minuutjes komt Bryan aan ik gun hem geen blik, niet veel later komt de familie van Christina aan. ' ik ga effe bellen ' zegt Bryan en hij loopt naar buiten er klopt iets niet laat me hem volgen , als ik hem volg stopt hij ergens in een gang ofzo ' ja ik ga niet zeggen dat het mijn schuld is ' zegt Bryan ' nee kijk ze kwam me verrassen thuis en zag me met een meisje en toen reed ze weg ' zegt Bryan dus Christina zit hier door deze dikke woeshoem. Als hij ophangt loop ik snel de wc in, als hij weg is loop ik terug naar de kamer.

De avond is aangebroken en Bryan is nog steeds niet weg wollah hij geeft me stress. De dokter komt binnen en iedereen zit recht en bereid zich voor op het nieuws, ' goedenavond familie El Hal ? ' vraagt hij en haar ouders knikken ' we moeten haar opereren en er is 50% kans dat ze verlamd raakt en geheugenverlies krijgt ' zegt de dokter ' wanneer word die operatie gedaan dan ?' vraagt Chris ' morgen er moet wel iemand bij haar blijven hier ' zegt de dokter ' ik blijf wel ' zegt Bryan. ' nee welloe je blijft donder op moss ' zeg ik iedereen kijkt me kwaad aan ' gedraag je ' zegt Chris en geeft me een stomp ik wil ze zo graag vertellen dat Bryan vreemd is gegaan en dat dit zijn schuld is. Als het tijd is om te gaan loop ik boos voorop hoe kunnen ze die fuckboy daar laten voor het zelfde geld verkracht hij haar gewoon, 'bro waarom deed je zo ? ' vraagt Chris ' omdat deze boykie vreemd ging met Heavenly en toen kwam Christina werd ze boos en lette ze niet op de weg door haar verdriet ' zeg ik Chris kijkt me ongeloofwaardig aan 'uhum dat zeg je alleen zodat Christina het uit gaat maken met Bryan je moet haar gelukkig laten zijn ze wilt je niet broer ' zegt hij en loopt terug naar achteren om zijn familie bij de te houden. Die woorden deden me net pijn gewoon die ze wilt je niet , wacht maar ze komen er nog wel achter dan gaan ze allemaal aan me kontje hangen.

POV Chris

Thuis

Ik loop direct naar boven als ik thuis kom geen zin in mensen niks me wederhelft me prinsesje me beste vriendin mijn alles mijn 2e liefde ligt gewoon in het ziekenhuis. Na een lekkere douche doe ik me pyjama aan wat bestaat uit een grijze joggingsbroek en een Nike T-shirt, ik maak me tas klaar voor morgen en leg me outfitje alvast klaar. Als we beneden met z'n allen aan tafel zitten is het kapot stil je hoort krekels en mensen praten in Afrika ' Chris waarom liep Kaiden zo boos ? ' vroeg hij en ik haal me schouders op ' volgens mij omdat ik zei dat Christina hem niet wilt ' zeg ik ' waarom zeg je dat ' zegt me moeder ' omdat hij Tina leuk vind en beweerde dat Bryan vreemd ging vandaag in de middag en Christina boos was en niet op de weg lette toen ze weg ging ' zeg ik en me ouders beginnen gelijk te schreeuwen. ' BEN JE DOM OFZO ZOU IEMAND LIEGEN OM DIT ? ' schreeuwt mijn vader ' GA NU KAIDEN BELLEN EN SORRY ZEGGEN ' schreeuwt mijn moeder. Na het eten hoor ik mijn ouders praten met de dokter en waarschijnlijk moest Bryan weg en mocht hij niet meer komen mijn moeder zou naar haar toe gaan , ik stuur Kaiden een app omdat ik niet zo aardig was.

Chris: ey broer sorry man voor net in het ziekenhuis ben gewoon gestrest had je moeten geloven

Kaiden: is al goed bro maar vind ze me echt niet leuk?

Chris: ik weet niet man ze praat wel vaak over je , maar ik ga slapen en ohja Bryan is weggestuurd en mag niet meer komen mij ma gaat zo daar heen

Kaiden: beter wollah op school ga ik hem dood slaan , slaaplekker bro

Ik leg me telefoon in de lader en loop naar de badkamer , na het tandenpoetsen loop ik terug naar mijn bed. Pff ik hoop echt dat Christina beter word en Bryan hij gaat dood morgen. Niet veel later val ik in slaap...


Sorry als het een saaie deel is heb niet veel inspiratie nu maarja overmorgen of in het weekend een nieuwe deel xx.

Christina & Kaiden {voltooid}Där berättelser lever. Upptäck nu