026

1K 57 0
                                    

Ik word wakker en door Zoé die huilt , ben nog steeds niet gewend geraakt aan dit.. Ik loop naar haar kamer en til haar op ' mama is er schatje ' zeg ik. Ik loop terug naar de kamer en leg haar in het midden bij mij en Kaiden ' ga papa wakker maken ' zeg ik. Ze kijkt me raar aan en begint te lachen ' je begrijpt mama wel he ' zeg ik , ze kruipt naar Kaiden toe en zuigt aan zijn arm. Ik ga helemaal stuk van het lachen ' Zoé stouterd papa is moe ' zegt Kaiden. Ik sta op met Zoé en laat Kaiden nog door slapen , ik poets snel me tanden en was mijn gezicht het zelfde doe ik bij Zoé behalve haar tanden poetsen..

Ik leg Zoé op het aanrecht en begin met koken , je denkt vast wat doe je dadelijk valt ze.. Nope Zoé is de rustigste baby ooit ze zit zo lief op het aanrecht met haar ogen gericht op mij. Als het eten gemaakt is schep ik ook voor Kaiden op en doe er een bord op en leg het dan in de magnetron voor straks. ' gaan we eten lelijkerd ?' vraag ik ze kijkt me lang aan en doet iets met der vingers , zomaar wilt ze middelvinger opsteken ofzo wacht maar later..

POV Kaiden

Ik kan niet meer slapen dus dan maar naar beneden gaan , ik maak het bed op en open de ramen en loop direct naar de douche. Na het douchen trek ik mijn donker blauwe pak aan en mijn donker blauwe clarks. Mijn haar doe ik model en spuit parfum op, ik zie der hayeck sexy uit al zeg ik het zelf..

Ik loop naar beneden en zie Zoé op het aanrecht zitten en Christina met haar spelen ' ga je mama helpen met afwassen ?' vraagt Christina. Zoé lacht en steekt steeds haar tong uit. Ik maak een foto van hun en Christina draait direct om ' hoe lang sta jij hier al?' vraagt ze lachend ' 2 a 3 minuutjes ' zeg ik. Ze drukt op de knop van de magnetron , ik eet snel mijn eten op moet zo weg naar werk. ' baby ik ga werken ben rond 22:00u terug ' zeg ik ' ik ga ook werken heb vandaag me eerste vlucht heb net net een berichtje gekregen ' zegt Christina ' ik ben rond 23:30u thuis ik laat Zoé bij mijn moeder als je wilt haal je haar op als je niet wilt kan ze daar blijven ' zegt Christina. Ik knik en geef haar een kus en Zoé ook.

 Ik knik en geef haar een kus en Zoé ook

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De foto

POV Christina

Na het afwassen loop ik naar boven met Zoé , ik leg haar in haar bed ze moet haar middag dutje doen. Nu heb ik de tijd om het huis schoon te maken.

2u later

Ik ben eindelijk klaar het is nu rond half 2 dus snel klaar maken en dan Zoé brengen. Na het douchen droog ik me af smeer me in en trek me kleren aan , ik kam mijn haar uit en doe er producten in en föhn het vervolgens stijl ik mijn haar plat. Ik breng mascara en vaseline aan en parfum. Ik pak me koffer in voor mijn eerste vlucht je weet maar nooit of je toch moet blijven. Ik maak een foto van mij met mijn koffer in mijn hand en plaats het op Snapchat ( Omslag ).

Ik hoor Zoé al babbelen slaap koppie ze is eindelijk wakker, na het douchen van Zoé droog ik haar af en smeer haar in met Zwitsal. Ik trek voor haar een zwart witte jurk aan en haar zwarte Louboutins. Ik spuit Zwitsal parfum voor haar op en doe vaseline op haar lippen ' oeeehh mama's prinsesje is mooi ' zeg ik.

Ik trek me jas aan en die voor Zoé en pak me koffer, tas en Zoé's tas met haar spullen erin . In de auto zet ik muziek op en rijd naar mijn moeder.

Ik heb Zoé gebracht en rijd naar Amsterdam voor mijn werk.

POV Onbekende
' ik wil dat je nu meteen naar daar gaat en haar in de gaten houd ' zeg ik ' als je haar ziet stop gif in haar drank en maak dat je weg komt ' zeg ik.

Vandaag is de dag dat deze bitch er aan gaat , heb lang genoeg gewacht.

POV Onbekende 2.0
Ik kom aan bij mijn afgesproken plek en check in. Ik bel mijn baas om nog effe alles op een rijtje te leggen..

* Melding alle passagiers voor bestemming Monte Carlo nu naar gate 5 *

Ik pak me handtas en mijn koffer en loop naar gate 5. In het vliegtuig zoek ik mijn plek op en zet mijn spullen neer. Ik heb een vlucht van 1u en 50min genoeg tijd om mijn dingen te regelen.

' wilt u iets hebben? ' vraagt de stewardess ' ja water graag? ' vraag ik. Na een paar minuten krijg ik mijn water.

2u later

* melding we zijn geland bedankt voor het reizen met KLM nog een fijne vakantie en tot de volgende keer *

Ik sta op en pak mijn spullen , als ik zie dat mijn doelwit haar drankje laat slingeren neem ik mijn kans. Ik pak het op en loop de wc in en gooi er een beetje van het gif er in. Snel gooi ik het flesje waar het gif in zat in de wc en spoel het door. Ik leg haar fles weer op dezelfde plek en loop snel het vliegtuig uit.

* 30 minuten later *
Ik zie opeens allemaal ambulance auto's en politie auto's het vliegveld op rijden , mijn plan is gelukt.

Ik: het is gelukt ik pak de over 10 minuten de Vluchf terug naar Amsterdam

Onbekend: goed ik wacht op je bij Schiphol

Ik hang op en kijk op het bord mijn Vlucht gaat over 10 minuten.

2,5u later
Eindelijk terug in NL , nadat ik mijn koffer heb gepakt loop ik weg. Ik stap in bij mijn baas ' het is gelukt ' zeg ik.

POV Kaiden
De deur gaat open en mijn secretaresse loopt naar binnen heb sinds kort een secretaresse 'Kaiden' zegt ze. Ik druk op de knop en word automatisch doorverbonden , ' dit kan niet waar zijn ' zeg ik ' ZEG MIJ DAT JE LIEGT ' schreeuw ik door de telefoon...

Wat is er met Kaiden?

Sorry dat het lang duurde om een deel te plaatsen but here it is!! ❤️❤️

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now