038

722 49 3
                                    

Vorige hoofdstuk

' luister je hebt wat je wilt als je ons nu het feestje laat afronden graag zelfs ' zegt ze. Ik knik en loop weg.

Nu
POV Christina
Ik loop naar het podium met Zoé in mijn hand en pak de microfoon ' mensen Kaiden en ik zijn niet gescheiden we hebben nep handtekeningen gebruikt en mijn moeder heeft de politie gebeld ' zeg ik. Blijkbaar was Riham ontsnapt uit de gevangenis van toen ik haar had aangeven maar nu word ze strengen bewaakt hoop ik. Ik vertel iedereen dat we taart gaan snijden en het feestje gewoon doorgaat.

01:00 's nachts
Ik gaap en loop met de laatste 2 gasten naar buiten en sluit de deur van de zaal. ' Baby we moeten nu nog opruimen mijn ma is met Zoé thuis we halen haar op als we klaar zijn ' zeg ik. Hij knikt en begint met alles op te ruimen.

03:00 's nachts
' hode eindelijk ' zeg ik na heel de zaal te hebben geschrobd, opgeruimd & alles op zijn plek terug te hebben gezet zijn we eindelijk klaar. Ik trek mijn jas aan en pak mijn tasje let's go.

Ik stap uit en neem Zoé van mijn moeder over ' dankjewel mama ga maar weer lekker slapen love you ' zeg ik en geef haar een kus. Ik leg Zoé in haar stoeltje en stap zelf in eindelijk onderweg naar huis ik ben zo moe.

Thuis
Gelukkig had mijn moeder Zoé al gedoucht, klaargemaakt en eten gegeven. Ik leg haar in haar bed bij ons voor het geval. Nadat ik de douche uit loop droog ik me af smeer me in en trek mijn rode satijnen nacht jurkje aan mijn haar doe ik in een losse knot , ik haal mijn make-up van mijn gezicht af verder smeer ik een nacht crème op mijn gezicht. Kaiden komt ook de badkamer uit lopen met alleen zijn handdoek om hoe graag ik ook iets wil doen nu ik ben te moe. Hij kruipt in bed en ik schuif naar hem toe ' ondanks die gekke bitch was het toch wel leuk ' zeg ik hij knikt en kust mijn voorhoofd.

** 2 maanden later **
4 februari

POV Kaiden
Ik leg mijn sleutels op tafel en trek mijn schoenen uit ' Tina ik heb die zaal gehuurd en ons datum staat vast ' zeg ik. Ze rent lachend naar me toe en knuffelt me stevig. 1 maand geleden hebben Christina en ik besloten om te trouwen in de winter 19 december nog 10 maanden dus genoeg tijd om alles te plannen. Dan is Zoé 2 en is ze iets ouder en begrijpt ze weer ietsjes meer.

Ik trek mijn kleren uit en verwissel ze voor een simpele joggingbroek met een wit hemdje ' is het ontbijt klaar? ' vraag ik aangezien ik net brood heb gehaald dus heb wel honger. Na het eten geef ik Zoé een douche ik doe haar rode Nike pak voor haar aan met haar rode Nike air max 17. Haar krulletjes die ik in 2 knotjes ' soso papa's prinsesje is hayeck spang noh ' zeg ik Christina komt lachend binnen en slaat me op mijn achterhoofd. Ze pakt Zoé en neemt haar mee naar de badkamer.

Ik neem een snelle douche en droog me daarna af en smeer me in. Ik ga ook voor mijn rode Nike pak en mijn rode Nike air max 17. Mijn haar breng ik in model en spuit nog wat parfum op.

POV Christina
Ik neem een snelle douche en trek dan ook mijn zwarte Nike pak aan met mijn zwarte Nike air max 17. Mijn haar doe ik ook in 2 knotjes Voilà beetje mascara en transparante lipglos parfum en klaar is Kees.

Ik loop naar beneden en zie ik dat Kaiden zijn jas aan heeft en Zoé ook. Ik trek mijne aan en pak mijn Michael Kors tas met al mijn benodigdheden er in.

Ik stap uit en geef Zoé aan Chris met haar weekend tas ' thank you schat ' zeg ik Chris knikt en geeft me een kus op mijn voorhoofd ' love you zusje veel plezier ' zegt hij ' love you to en dankjewel ' zeg ik terwijl ik in de auto stap. ' ai Let's go ' zeg ik.

Bruidswinkel
Ik loop de bruidswinkel binnen met Kaiden en kijk ongelovig om mij heen dit is te mooi voor woorden. ' pak wat je wilt Mami ' zegt Kaiden ik kijk hem glimlachend aan dit is de 1x dat hij me zo noemt. Ik pak een mooie bruidsjurk en neem het mee naar de pasruimte , ' mag ik kijken ? ' vraagt een vrouw ik knik en besef dat ze me niet kan zien dus open ik de deur ' WoW je bent beeldschoon meid ' zegt ze.

De vrouw haalt mijn 2 knotjes eruit en doet mijn haar in een hoge strakke knot ' oké loop effe voor een oefening kijken of het je staat ' zegt ze ik knik. Terwijl ik loop filmt Kaiden mij ( omslag ) als laatste draai ik me om en loop terug en stuur een lucht kusje naar Kaiden hoewel hij dat niet heeft kunnen filmen. Na 10 jurken te hebben gepast ga ik voor de eerste 😍😍😍 die is voor het stadhuis. Hij kostte €150.00,- echt duur maar ja het is het waard gelukkig is de zaal betaald mijn jurk, Kaiden's pak en de auto. Nu nog mijn andere jurk voor het feest zelf.

Ik stap in de auto en vraag Kaiden of we naar een andere bruidswinkel kunnen gaan. Hij knikt en start de auto op ' als me toekomstige vrouwtje dat wilt dan laten we dat gebeuren ' zegt hij.

Cute hoor Christina & Kaiden 😍

Christina & Kaiden {voltooid}Where stories live. Discover now